Matrabike Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super ontvangst in de winkel in Sint Denijs Westrem Topverkoper die u professionele uitleg heeft tussen de verschillende fietsen en u de tijd geeft om een testrit te doen . De levering van de fiets... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn ervaringen met Matrabike zijn zeer goed. Een paar jaar terug kocht ik een eerste hybride fiets Romet Wagant 8, en laatst een Romet Rambler 9.3. Beide super fietsen die al heel wat kilometers ge... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sykkelbutikk

Skrevet av virksomheten

Goedkope fietsen kopen doe je bij Matrabike.be. Al 30 jaar de beste fietsenwinkel voor u! ✓ Goedkoop ✓ Gratis bezorgd ✓ 10.000 fietsen ✓ 3 winkels ✓ Ebikes

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

103 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Service was uitstekend

Ik ben heel tevreden over de fiets

11. september 2026

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw fiets. Daar wensen wij u natuurlijk nog heel lang plezier van!

Wij wensen u vele fijne en veilige kilometers toe! 🚲

Fijne service na aankoop

Erg fijn om te kunnen rekenen op een goed georganiseerde service na verkoop. De batterij gaf een slecht contact na de eerste laadbeurt. Kosteloos werd de fiets opgehaald en hersteld teruggebracht volgens ingeboekte afspraak.

Goedemorgen Katleen,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u onze service na aankoop als prettig en goed georganiseerd heeft ervaren. Natuurlijk is het vervelend dat er zo snel een probleem met de accu ontstond, maar we zijn blij dat we dit snel en kosteloos voor u hebben kunnen oplossen. Wij wensen u nog heel veel zorgeloze kilometers en fietsplezier! 🚲

Zeer vriendelijke en behulpzame man

Zeer vriendelijke en behulpzame man
In de winkel, ook de fiets is prijs kwaliteit top, een echte aanrader

Goedemorgen Johan,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat u zo vriendelijk en behulpzaam bent geholpen in onze winkel en dat ook de fiets qua prijs-kwaliteit helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Uw aanbeveling waarderen wij enorm. Wij wensen u heel veel fietsplezier en mooie kilometers toe! 🚲

Excellent bike and service

Fantastic bike at a great price, delivered quickly and with a perfect setup. Thank you Matrabike, I will be back for any future bike need. Highly recommended!

Good afternoon,

Thank you very much for your lovely review! How nice to read that you are so enthusiastic about our bikes and the service we provide. Thank you for recommending us, that's what we do this for!

On behalf of Matrabike we wish you lots of cycling enjoyment!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super ontvangst in de winkel in Sint…

Super ontvangst in de winkel in Sint Denijs Westrem
Topverkoper die u professionele uitleg heeft tussen de verschillende fietsen en u de tijd geeft om een testrit te doen . De levering van de fiets was ook heel correct ! Mooi op de afgesproken tijd en alles dik in orde ! Matrabike verdient van mij meer dan een 10 !!!!

Goedemiddag Cindy,

Bedankt voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent ontvangen in onze winkel in Sint-Denijs-Westrem en dat u professionele uitleg heeft gekregen bij het maken van uw keuze. Ook prettig om te lezen dat u rustig de tijd kreeg voor een testrit en dat de levering correct en volgens afspraak is verlopen. Wij waarderen uw mooie compliment enorm en wensen u heel veel fijne en veilige fietskilometers toe! 🚲

Paars/rode fiets stokvis

Na lang twijfelen heb ik dan toch online de paars/rode fiets van stokvis gekocht en nog geen seconde spijt van gehad. Deze werdt vlotjes geleverd met de nodige uitleg erbij en ik was zeer blij toen ik de fiets zag want in het echt is hij nog veel mooier. Hij rijdt ook zeer goed. Op volle stand doe ik 75kilometer. De oplader is na 2 maand wel ineens stuk gegaan maar als ik dit liet weten hebben ze meteen een nieuwe oplader opgestuurd. Over de service ook zeer tevreden. Als ik ooit een nieuwe fiets koop is het terug bij matrabike

Goedemiddag Marijke,

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering, de uitleg en het rijcomfort van uw Stokvis fiets. Jammer dat de oplader na twee maanden defect raakte, maar goed om te lezen dat dit snel naar tevredenheid is opgelost. Het is bovendien een groot compliment dat u bij een volgende fiets opnieuw voor Matrabike zou kiezen. Daar zijn wij erg blij mee!

Wij wensen u heel veel veilig en plezierig fietsplezier! 🚲

Team Matrabike

On Tue, Aug 11, 2026, at 02:45 PM, Mevr. Marijke Baeyens <hasje@hotmail.com> wrote:
Ik heb een paarse/rode fiets van stokvis en deze werdt netjes afgeleverd met de nodige uitleg erbij. De fiets rijdt vlotjes en in volle stand doe in 75kilometer. Oplader van de fiets is na 2 maand wel ineens stuk gegaan maar als ik dit liet weten hebben ze meteen een nieuwe oplader opgestuurd. Als ik ooi een nieuwe fiets koop is het terug van bij matrabike,

Zeer goede fiets

Zeer goede fiets

7. august 2026

Goedemiddag Théresè Decleer,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u de fiets als zeer goed ervaart. Wij wensen u veel fijne en veilige fietskilometers toe! 🚲

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Buying my bike was fast and the delivery too was done professionally and quick

My child bought the bike for me and it was easy to order ,also the the bike quality is excellent 👌🏾

Dear Tracey

Thank you very much for your wonderful review! We are delighted to hear that the ordering process was easy and that you are so pleased with the quality of your new bike. We hope you will enjoy it for many years to come!

We wish you many safe kilometres and lots of cycling pleasure! 🚲

Goedemiddag Edwin,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Wij wensen u veel fijne en veilige fietskilometers toe! 🚲

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij de snelle en super vriendelijke…

Bij de snelle en super vriendelijke levering van mijn elektrische fiets meteen een testritje gaan doen en was blij en enthousiast met de aankoop van mijn fiets, een paar dagen later wilde ik gaan fietsen maar mijn batterij deed het niet meer, contact opgenomen met Mantrabike en weer werd ik heel vriendelijk geholpen, mijn fiets werd gratis opgehaald voor nazicht en ja toegegeven mijn enthousiasme over mijn aankoop was meteen verdwenen een nieuwe fiets en na een keer fietsen(15km) werkt de batterij al niet meer, anderhalve week later werd mijn fiets weer netjes thuis geleverd en was mijn batterij vervangen, mijn enthousiasme is weer helemaal terug, zo blij en gelukkig met mijn aankoop heb ondertussen al 300km genoten op mijn fiets, bedankt Mantrabike voor de goede service, het super vriendelijk personeel zowel van de klantendienst als de chauffeurs, jullie zijn echt begaan met de klanten, ik zal Mantrabike zeker aanraden.
Een heel blije en gelukkige klant 🥰

Goedemiddag Nancy,

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw fiets én onze service. Natuurlijk begrijpen wij dat het erg vervelend was dat de accu kort na levering niet goed werkte, maar gelukkig hebben wij dit snel en netjes voor u kunnen oplossen. Goed om te lezen dat uw enthousiasme weer helemaal terug is en dat u inmiddels al 300 km met plezier heeft gefietst. Wij waarderen uw vertrouwen en aanbeveling enorm en wensen u nog heel veel fijne en veilige fietskilometers toe! 🚲

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gewoon goede fiets en alles netjes…

Gewoon goede fiets en alles netjes afgehandeld.

Goedemorgen Heirman Rudy,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de fiets en dat alles netjes is afgehandeld. Wij wensen u veel fijne en veilige fietskilometers toe! 🚲

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken, gewoonweg vlotjes. Accu die niet werkte, is gelijk vervangen. Service 👍

18. juni 2026

Beste Kim,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat de accu direct naar tevredenheid is vervangen. Wij wensen u veel fietsplezier toe! 🚲

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Service en zeer goeie fietsen En zeer…

Service en zeer goeie fietsen En zeer vriendelijke

18. juni 2026

Beste Martina,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze fietsen en de service. We wensen je heel veel fietsplezier!

Zeer correct

Snelle levering, wel verkeerde lader bij, telefoontje gepleegd en dag later in de bus. Goede kwaliteit

12. juni 2026

Goedemiddag Nicky,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de juiste lader na uw telefoontje snel is nageleverd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zijn blij dat u tevreden bent over de kwaliteit. 🚲

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op een vriendelijke,leuke en correcte…

Op een vriendelijke,leuke en correcte wijze een fiets gekocht !!

5. juni 2026

Goedemorgen Johan,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u op een vriendelijke, leuke en correcte wijze bent geholpen bij de aankoop van uw fiets. Wij wensen u veel fietsplezier toe! 🚲

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Reeds de 4 e aankoop ,en zeer tevreden…

Reeds de 4 e aankoop ,en zeer tevreden met de fietsen

5. juni 2026

Goedemiddag Peter,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u inmiddels al voor de vierde keer bij ons een fiets heeft gekocht en zo tevreden bent. Wij wensen u veel fietsplezier! 🚲

Veel uitleg gekregen

Veel uitleg gekregen
Proefrit mogen doen
Zalige fiets

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u veel uitleg heeft gekregen en een proefrit heeft mogen maken. Geweldig dat de fiets zo goed bevalt. Wij wensen u heel veel plezierige en veilige kilometers toe! 🚲

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer behulpzaam en veel informatie

Zeer behulpzaam en veel informatie , vriendelijke bediening

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als behulpzaam en informatief heeft ervaren en dat u vriendelijk bent geholpen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! 🚲

Super fietsen

Super fietsen! Goeie uitleg een aanrader ❤️

Goedemorgen Christine,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de fietsen en de uitleg. Wij wensen u heel veel fietsplezier toe! 🚲

Team Matrabike.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv