Selskapet har svart
Snabb leverans från själva företaget och kom på utlovad dag. Det blev dock försenat på grund av Postnord som automatiskt blev vald som leverantör, då de gjorde flera misstag i julhetsen. Kristall... Vis mer
Selskapet har svart
På Masterpics skapar vi anpassade 3D-fotokristaller. Välj kristallstil, ladda upp din bild så graverar vi dina foton med hjälp av toppmodern 3D-lasergravering.
Kapellplatsen 101a, 41131, Göteborg, Sverige
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Beställde vara i god tid innan jul, pga sena svar och annat strul blev den väldigt sen men slutet gott allting gott! Efter jag fått kontakt med någon annan (antar jag) på supporten kom kristallen fram, och kristallen var fin.
Bra uppräddning av kundservice till slut

Svar fra Masterpics SE
Very disappointed with the lack of professionalism in responding to my concern for an inferior and mediocre glass picture acting. I repeatedly contacted the company and they always give the same response. We are checking into it. Well, the birthday has come and gone, and I did not give the crummy looking gift because I didn’t want to be ashamed With such mediocrity. Do yourself a favor and find some other gift.

Svar fra Masterpics SE
Haben ein Bild von unserem Hund zeichnen lassen, weil er letztes Jahr gestorben ist. Kam echt schön raus, super Erinnerung für uns. Danke dafür!

Svar fra Masterpics SE
War erst unsicher, ob das wirklich so gut wird wie auf der Website – aber ja, sieht richtig edel aus! Wird nicht mein letztes Bild sein.

Svar fra Masterpics SE
Ich hab Masterpics zufällig auf Insta gesehen und spontan bestellt. Hatte keine großen Erwartungen, aber das Ergebnis war mega! Richtig cooles Geschenk für meinen Bruder.

Svar fra Masterpics SE
Fantastiskt hög kvalitet på den bild som graverades in i kristallen. Snabb leverans inom en vecka.
Extra vackert med ljus-sockel.
Blev en oerhört uppskattad present 🎁 och ett förevigat viktigt minne för livet. 💕
/Nöjd pensionär i SOLna ☀️💃

Svar fra Masterpics SE
Vilken service! Leveransen var snabb, 4 arbetsdagar endast och resultatet var verkligen över förväntan. Tack Masterpics att ni finns, är så nöjd över resultatet än idag, 5/5!

Svar fra Masterpics SE
Jag misstänker att detta är ett bluff företag och att de märkliga uttrycken i vissa andra betyg är från botar.
Kristallen ser inte alls ut som min uppladdade bild och ljusrampen är glapp. Inget svar alls när jag kontaktar kundtjänsten.
Jag skulle på sin höjd ha betalat nån hundring för sådant krimskrams.

Svar fra Masterpics SE
Jag beställde en hjärtkristall som en del av min förslagsinställning men insåg för sent att jag inte hade lagt till ett anpassat meddelande. Jag kontaktade dem, och de uppdaterade designen precis i tid. Min fästmö älskade - det var perfekt!

Svar fra Masterpics SE
Jag beställde en stor kristall med ett familjefoto för min pappas pension. Gravyren var kristallklar och den Ijusa basen gav en extra touch. Kundsupport såg till att jag fick den perfekta layouten.

Svar fra Masterpics SE
Jag beställde en kristall av mina barn till min man, och han älskade det absolut. Djupet och klarheten var fantastisk, vilket gjorde att det kändes levande. Beställningen kom med uppdateringar längs vägen, och leveransen kom i tid. En sådan speciell minnessak för vårt hem.

Svar fra Masterpics SE
Efter att förlorat min farfar ville jag ha ett sätt att hålla hans minne vid liv. 3D-kristallen från Masterpics var perfekt. Det fångade hans väsen så vackert. Teamet var medkännande och vägledde mig genom processen. Den slutliga produkten var felfri och kom välförpackad.

Svar fra Masterpics SE
Jag har blivit väl bemött i mina frågor om en produkt med lite fel. Jag har fått 2st utbytesdelar och nu fungerar allt som det ska.

Svar fra Masterpics SE
Fantastiskt Produkt - jätte enkelt att beställa, bra support men jag var mest imponerad på hur Masterpics löste ett problem jag upptäckte med en av mina beställningar.

Svar fra Masterpics SE
Fantastisk fin kvalitet och extremt snabb leverans i fina askar. Imponerande och jag beställer fler!

Svar fra Masterpics SE
Vi är supernöjda med vårt kristallhjärta på våran hund

Svar fra Masterpics SE
Det var första gången jag beställde den här produkten, och allt blev bra! Det gick enkelt att beställa och produkten kom snabbt!

Svar fra Masterpics SE
Jag är super nöjd med min beställning. Det blev otroligt fint och det är väldigt romantiskt. Det är verkligen en perfekt gåva.

Svar fra Masterpics SE
Snabb leverans vilket nog var det enda positiva!
Tog minsta och utan belysning, men det var inte alls med så många detaljer såsom reklamen och exemplen antydde!
Utan belysning kan man glömma, man måste ha det för se nåt.
Men för 200kr så hittar du bättre och billigare belysning på annan valfri handel.
Cool grej absolut men hoppas inte på för mycket.
Skulle jag få sätta ett pris så hade det inte vart 1100kr utan 300kr max.
SNÄLLA Trustpilot och masterpics sluta skriva!!!
Jag har lämnat mitt omdöme och detta ändras inte för jag ska lämna min epost mm!
Det finns inget att ändra eller göra!

Svar fra Masterpics SE
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.