Di lover å lyver
Di lover å lyver. Ingen returlapp.ingen Garanti. Ingen kontakt. Bare forsvinner og svarer ikke på mail.
Mottok defekt vare. Ble lovet erstatningsvare, ikke mottatt. Forsøkt mange ganger å få tak i selskapet på tlf og mail. Styr unna, fullstendig useriøst.
Oppdaterer denne anmeldelsen dersom selskapet tar kontakt.
Bestilt vare for en uke siden. Lovet levering innen 1-3 dager. Fremdels ingenting sendt.
Svarer hverken på mail eller telefon.
Styr unna!
Jeg kjøpte en massasjepistol i begynnelsen av januar. Den sluttet å virke etter ca 3-4 uker. Har prøvd å klage. Jeg har sendt flere mailer, jeg har ringt opp til flere ganger. Ingen svar å få på hverken telefon eller mail.
Anbefales ikke! Varen er ikke sendt, selv etter lengre tid. Svarer ikke på mailer eller telefon. Styr unna! Useriøs leverandør!
Bestilt produkt for 10 dager siden som ikke er sendt. Har forsøkt å nå dem på mail og telefon men svarer ikke. Styr unna.
Bestilte en massasjepistol tidlig i januar og var lovet levering innen 4 virkedager. Ingen ting har skjedd, og har purret flere ganger. Telefoner blir ikke besvart og en gang har jeg fått respons på e-post. Det ble da sagt at levering skulle skje neste dag og jeg skulle få prisavslag. Nå har det gått flere uker uten at noe har skjedd, og firmaet gir ingen forklaring på hvorfor ting stopper opp. Styr unna denne nettbutikken.