Jeg har kjent virksomheten din i mere enn 10 år. Etter et besøk i India ble jeg bare mer klar over at det var autentisk mat vi lager med dine sauser og krydder. Det setter jeg stor pris på. Enkle opps... Vis mer

Produktene fra Masala Magic smaker nydelig og er enkle å bruke! Hele familien liker dem og de erstatter lett indisk takeaway til en brøkdel av prisen. Da det ble en feil i bestillingen min var de ras... Vis mer

Generelt gode produkter. Men å sende kunder gratis produkter utgått på dato er fullstendig hjernedødt. Skal dere gi bort produkter for å vekke interesse for andre produktkategorier pass på at dato er... Vis mer

4,3

Enestående

Elsker maten

Elsker maten - og kjøp paste-glassene på nettsiden. De er de aller beste.

Jeg har vært fast kunde helt siden Niru startet opp. Har overrasket mange med mine indiske kokkekunster :-)

6. august 2025

Anbefales

Helt fantastisk godt

19. juni 2025

Svar fra masalamagic.com

Hei, mange takk for en super tilbakemelding. Vi er glad for å høre din god opplevelse og at du nyter MasalaMagic matserien. Velkommen til Nirus MasalaMagic til glede for deg og dine kjære.

Matkurs for Design i Digitaliseringsdirektoratet

Designavdelingen i Digdir deltok på matkurs hos Masalamagic i oktober 2024, for å bygge samhold og miljø. Vi var 13 personer som koste oss med å lære fra den kunnskapsrike kursholderen og eieren Niru. Vi lagde en saus som kunne brukes som base både til kylling- og vegetarrett, samt nan og mangolassi.

Vi var veldig fornøyde med opplevelsen, og med at Niru tok det å finne et egnet kjøkken for så mange på sparket. Med litt godvilje fra alle så fik det fint. Vi håper at Masalamagic får eget "skolekjøkken" igjen, for da vil vi gjerne komme tilbake!

29. oktober 2024

Helt ok

Bra: Veldig god pris, hadde krydder som ellers er vanskelig å få tak i og ved første øyekast ser det ut som bra kvalitet.

Ikke så bra: Fikk lite informasjon om prosessen videre ved bestilling. Det tok litt tid, så jeg sendte mail om at jeg ville avbestille. Fikk svar om at posten ble plukket opp på tirsdag (samme dag), og at bestillingen allerede var hentet. Fikk senere beskjed fra Posten, neste dag, om at frakt var bestilt da.

Det kan jo tyde på at det var en litt kreativ beskjed jeg fikk. Kommer nok til å fortsette med å bruke Krydra framover.

19. september 2024

Svar fra masalamagic.com

Takk for din tilbakemelding. Det har vært noe problem med appen så ting har muligens ikke gått i helt normal rekkefølge. Det sendes vanligvis beskjed fra appen underveis som pakkene behandles. Sjekker opp det og tar det til etterretning:)

Beste indiske smaker jeg vet om…

Er helt avhengig av Butter Chicken paste her. Den er supergod og passer for dem med nøtteallergi. Det er ellers også mange gode produkter.
God service.

3. juni 2024

Svar fra masalamagic.com

😇Herlig å høre Randi, vi er så glad for at MasalaMagic matserien bidrar til gode middagsopplevelser Norge rundt. Takker for din fine tilbakemelding 💜

Anbefales ikke

Levering tok lang tid, og fikk ikke alt jeg bestilte, på toppen av det fikk jeg for lite betalt tilbake for varene de ikke hadde, selv om jeg sa fra at det tilbakebetalte for lite.

1. juni 2024

Svar fra masalamagic.com

Vi informerte deg at produktet du bestilte var utsolgt ( står også på nettsiden) . Du fikk 2 andre smaker som koster 30 kr mer og refusjon av 1 stk av din bestilte vare. Hvordan er det for lite?!

Raskt og enkelt å bestille

Vi bestiller ofte paste kolleksjonen til Masala Magic, vår favoritt er Butter chicken. Utrolig god i smak og anbefales!

Nettsiden er enkelt å bruke og bestillingen kommer raskt i posten. Heldigvis for oss, så har de perioder med tilbud.

9. mars 2024

Svar fra masalamagic.com

Hei Olivia, hjertelig takk for en god tilbakemelding. Vi ønsker å utvide matreportoaret for alle som er glad i autentisk indisk mat. Flere produkter er dessverre ikke i dagligvare lenger, vi setter stor pris på at brukerne sprer info om det slik at produksjonen fortsetter🙏🏼🤗🫶

Maten var ødelagt ved ankomst

Maten var ødelagt ved ankomst, og slik kan skje. Det som ikke bør skje er å råde kunden til å spise det som er levert når emballasjen er ødelagt. Dette fordi det er fare for kontaminering og oppblomstring av bakterier. Det har tatt svært lang tid på tilbakemelding, videre bør dere sende erstatning for produktet, eller kreditere varene

15. februar 2024

Svar fra masalamagic.com

Hei Rune, pakker som er sendt i posten kan komme frem i skadet form, tiltross for god innpakning. Det er ikke noe vi klarer å unngå med glass, derfor valgte vi å erstatte det med et gavekort for ødelagte varer. Som nevnt for deg, er paste og chutney naturlige og krydder knust med olje, salt og chili blir IKKE ødelagt. Jeg vet hva jeg snakker om etter produksjon i over 20 år. Men greit å vite en slik oppfatning, vi erstattet jo produktet uansett- og i tillegg får dårlig rating😂😂!
Ja! Det tok litt tid å gi svar til deg siden mailen din havnet i søppel mappen.