Marrakech Activiteiten Anmeldelser 77

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een heerlijke onbezorgde vakantie steden trip hebben wij gehad . We hebben veel van de medina gezien , niet alleen de bekende plekjes maar ook mooie verstopte plekken en met de fiets met Nederl... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben vandaag een hele mooie fietstocht door Marakech gemaakt met onze fijne gids Saaidia. Zij wist ons echt heel veel te vertellen van de stad. Fietsen waren echt uitstekend. Deze fietstour... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We had our trip to Marrakech planned with my parents in law, which are already at age. Rachid was outstanding and of excellent help to make the journey to ourika valley and Agafay desert as ple... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Eerst keer voor ons in Marokko en deze reis was een prima kennismaking. Riads en kasbahs waren allemaal heel goed, vriendelijk personeel, lekker eten. Excursies waren interessant en mooi met goede gid... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Reisebyrå
  2. Arrangør av utendørsaktiviteter

Skrevet av virksomheten

Bij Marrakech-activiteiten.nl zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige groepsreizen in Marrakech. Als toonaangevend reisbureau in de regio hebben we een uitgebreid aanbod van groepsactiviteiten die zijn ontworpen om aan de behoeften en interesses van verschillende reizigers te voldoen. Onze groepsreizen in Marrakech zijn zorgvuldig samengesteld om een ​​geweldige ervaring te bieden, waarbij we de meest populaire bezienswaardigheden en activiteiten in de regio combineren. Of het nu gaat om een ​​verkenning van de oude medina, een avontuurlijke woestijnsafari, een culturele stadstour of een culinaire ontdekkingsreis, we hebben de perfecte groepsreis voor elke reiziger. Bij Marrakech-activiteiten.nl geloven we in het leveren van uitstekende service en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Onze ervaren en deskundige gidsen zorgen ervoor dat elke groepsreis goed georganiseerd is en dat onze reizigers een meeslepende en onvergetelijke ervaring hebben. We streven ernaar om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en veiligheid van onze groepsreizen. Bij het plannen van groepsreizen houden we rekening met de specifieke behoeften en interesses van elke groep. Of het nu gaat om een ​​bedrijfsuitje, een vriendengroep of een familie-uitje, we passen onze groepsreizen aan om aan uw specifieke wensen te voldoen. We bieden flexibele opties en kunnen aangepaste routes en activiteiten aanbieden, zodat uw groep de best mogelijke ervaring heeft. Als u op zoek bent naar betrouwbare en boeiende groepsreizen in Marrakech, kies dan voor Marrakech-activiteiten.nl. Onze tevreden klanten en positieve recensies getuigen van onze uitstekende prestaties op het gebied van groepsreizen. Sluit u aan bij onze groepsreizen en geniet van een onvergetelijke ervaring in Marrakech. Neem vandaag nog contact met ons op om uw groepsreis in Marrakech te plannen en ontdek de schoonheid en cultuur van deze fascinerende bestemming.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top ervaring met dit bedrijf

Top ervaring met dit bedrijf. Als ik 6 sterren kon geven dan had ik dat meteen gedaan.

Ver van te voren en quad reis geboekt en werd de dag van te voren zoals afgesproken geapped met de laatste details. Chauffeur en bus waren prima. Quad trip was ook super met goede en welwillende gids. 2 zonen van 16 hebben genoten. Geen gezeur om geld en van te voren betalen. Pas op de terugweg werd er om gevraagd.

Vanwege de goede ervaring later besloten om tijdens de vakantie nog te gaan waterkarten en te karten. Werd direct op appjes gereageerd en alles werd uitgezocht en geregeld. Wederom dezelfde goede chauffeur en mooie ervaring.

Vanwege slechte voorlichting van een ander bedrijf werd op het laatste moment bekend dat het eten in de woestijn niet aan de eisen voldeed. Contact opgenomen met Rachid via de app en binnen een uur een etentje geregeld wat wel aan de eisen voldeed zonder enig probleem.

Dus een betrouwbaar en goed bereikbaar bedrijf wat met je meedenkt om je vakantie nog beter te maken. Ga zo door en ik kan niks anders doen als het iedereen aan te raden.

16. juli 2025

Svar fra Marrakech Activiteiten

Wat een waanzinnig mooie recensie – dank je wel voor deze warme woorden!
We streven er altijd naar om betrouwbaar, flexibel en goed bereikbaar te zijn, dus het doet me oprecht goed om te lezen dat dit voor jullie zo is overgekomen.
Van tevoren goed contact, duidelijke afspraken, leuke activiteiten zoals quadrijden, waterkarten en een diner op maat – het is fantastisch dat jullie zo’n positieve ervaring hebben gehad, en dat ook je zonen ervan hebben genoten.

Dank voor het vertrouwen, het snelle schakelen en jullie enthousiasme. Jullie zijn altijd welkom voor een volgend avontuur in Marokko!

Lustrum reis - 10 dagen - 21 meiden

Voor 10 dagen mega genoten van de highlights van marokko met onze groep van 21 meiden. Gedurende de hele reis begeleiding van geweldige gids Abla, en alle kasbah verblijven, eten, en vervoer, waren helemaal naar wens! Er werd bij het plannen ook goed rekening gehouden met ons budget (als studenten), en dus ook zeker aan te raden voor een lustrum reis ;)

16. juli 2025

Svar fra Marrakech Activiteiten

Wat een topgroep en wat een leuke reis hebben we samen neergezet!
Het was een feest om jullie 10 dagen lang door de highlights van Marokko te begeleiden. Abla straalde bij jullie enthousiasme, en we zijn blij dat de sfeer, de Kasbah’s, het eten én het vervoer helemaal naar wens waren.
Extra mooi dat we binnen jullie studentenbudget toch een complete en onvergetelijke reis konden realiseren. Dank voor jullie vertrouwen, gezelligheid en aanstekelijke energie.

Voor andere lustrumgroepen: dit is hét bewijs dat onvergetelijk en betaalbaar prima samen gaan 😉

Optimaal genieten van Marokko

12 dagen lang met een grote groep (30+) genoten van het prachtige Marokko. Een reis georganiseerd door Rachid met op elke dag diverse activiteiten om de Marrokaanse cultuur en natuur te leren kennen. Rachid is een hele fijne en flexibele reisleider. De reis zal ik nooit vergeten en ik kijk er zeer positief op terug. Echt een aanrader!

20. juli 2025

Svar fra Marrakech Activiteiten

Wat geweldig om te lezen – dank je wel voor deze mooie woorden!
Het was een eer om met zo’n grote en fijne groep 12 dagen lang door Marokko te reizen. Van de bergen tot de woestijn, van cultuur tot gezelligheid – jullie energie maakte het een onvergetelijke ervaring, ook voor mij als reisbegeleider.
Dat jij er zo positief op terugkijkt, is voor mij het mooiste compliment. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende reis!

met 37 mensen heel Marokko zien

We wilde voor een beperkt bedrag heel Marokko gezien hebben met een groep van 37 mensen. Niet alleen was Rachid erbij om al onze vragen te beantwoorden ook lijmde hij de hele vakantie aan elkaar. Mede dankzij Rachid hebben we alle 37 echt een top tijd gehad. Zeker aan te raden!

29. juli 2025

Svar fra Marrakech Activiteiten

Wat een mooie woorden, dank jullie wel!
Het was een eer om jullie reis te mogen begeleiden en samen met zo’n enthousiaste en gezellige groep het mooiste van Marokko te mogen ontdekken. Jullie energie, flexibiliteit en humor maakten het voor mij ook echt een feest.

Ik ben blij dat het gelukt is om met een scherp budget tóch een complete ervaring neer te zetten, van de woestijn tot aan de bergen en de medina. Dat jullie met z’n 37-en met een grote glimlach terugkijken, is voor mij het grootste compliment.

Altijd welkom voor een volgend avontuur – Marokko heeft nog veel meer in petto!

Perfect voor iedereen

Een reis voor zoveel eisende mannen organiseren en toch aan iedereens eisen voldoen? Hij kan het. De man die cultuur, geschiedenis en plezier bij elkaar brengt. De goat!

Wat een eer om deze titel te krijgen – de GOAT! 😄
Een groep vol mannen met elk z’n eigen wensen klinkt als een uitdaging, maar voor mij is dat juist de sport: iedereen verbinden met een reis die klopt – qua beleving, tempo én inhoud.

Dank voor het vertrouwen, jullie enthousiasme en het meebewegen. Van cultuur tot avontuur, van historie tot goede grappen – ik heb net zo genoten als jullie.

Tot de volgende reis, heren – ik sta klaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat heb ik genoten van deze reis

Wat heb ik genoten van deze reis. Elke dag werden opnieuw mijn verwachting overtroffen! We zijn op reis geweest met 30+ gasten en hebben genoten van een perfect ingerichte reis. Zonder de hulp van marrakech activiteiten waren wij als groep niet ver gekomen, maar nu hebben wij met z’n alle, zonder zorgen, een geniale vakantie gehad. Ook Rachid, de reisbegeleider lag perfect in de groep, heerlijk meegenieten met ons en prachtige gesprekken gehad. Rachid hartstikke bedankt voor deze reis, oprecht de vetste vakantie ooit. Ik zou iedereen deze organisatie aanraden en ga zeker binnen mijn kring een goed woord doen over deze organisatie en het prachtige land Marokko!

Svar fra Marrakech Activiteiten

Wat een geweldige woorden – ik krijg er zelf kippenvel van!
Het was een voorrecht om jullie groep van 30+ mensen te mogen begeleiden tijdens deze reis. Dat ik jullie verwachtingen heb mogen overtreffen en heb mogen bijdragen aan zo'n ontspannen, goedgevulde en vooral geniale vakantie, betekent echt veel voor mij.

De energie, openheid en oprechte interesse van de groep maakten het voor mij ook een onvergetelijke ervaring. En de mooie gesprekken? Die koester ik.

Dank dat je onze organisatie zo warm aanbeveelt – en vooral voor het vertrouwen. Jullie zijn altijd welkom voor een volgend avontuur in Marokko.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rachid was een mokermeauie vent

Rachid was een mokermeauie vent. Heerlijcke vacance gehad

Svar fra Marrakech Activiteiten

Wat een recensie – mokermeauie vent, die houden we erin! 😄
Ik ben blij dat jullie zo’n "heerlijcke vacance" hebben gehad. Het was top om erbij te zijn en samen mooie herinneringen te maken.

Bedankt voor jullie energie, humor en vertrouwen. Altijd welkom voor een volgende trip – Marokko staat klaar!

De reis was legendarisch

De reis was legendarisch, alles was aangepast op hoe we het wouden en alles was naar wens, de locaties waren geniaal en Rachid hielp ons met alles, conclusie, het was echt doodziek.

Svar fra Marrakech Activiteiten

Wat een eer om zo’n review te mogen lezen – legendarisch en doodziek in één zin? Dan weet je dat het goed zit! 😄

Het was een genot om met jullie samen te werken: flexibel, enthousiast en vol goede vibes. Jullie wisten wat jullie wilden, en ik vond het geweldig om daar een reis op maat van te maken.

Dank voor het vertrouwen en de mooie herinneringen – jullie zijn altijd welkom voor het volgende hoofdstuk in Marokko!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat is dit een goede reisbegeleider…

Wat is dit een goede reisbegeleider zeg. Op pad met 30+ mannen en allen zijn enorm vermaakt, van geïnteresseerden naar de Marokkaanse cultuur en landschappen naar jongens die gewoon gezellig willen borrelen. Alles top geregeld en altijd fijn en veilig gevoeld!!!

Svar fra Marrakech Activiteiten

Wat een mooi compliment, dank je wel!
Met zo'n diverse en gezellige groep op pad gaan is voor mij elke keer weer een mooie uitdaging – en juist daarom zo leuk. Van cultuur snuiven tot borrelen in goed gezelschap: ik ben blij dat iedereen zich vermaakt heeft én zich veilig en welkom voelde.

Bedankt voor het vertrouwen en de fijne energie. Dit zijn de reizen waar ik het voor doe! Altijd welkom voor een volgende editie onder de Marokkaanse zon.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De gidsen waren heel gezellig

De gidsen waren heel gezellig. Heerlijk gegeten en ze laten je de stad écht zien. Geen toeristen 'traps', maar lokale lekkerneien. Zeker aan te raden

20. juli 2025

Svar fra Marrakech Activiteiten

Wat fijn om te horen – precies dát is waar we voor staan!
Geen standaard toeristenroutes, maar het echte Marrakech laten proeven en beleven – van verborgen steegjes tot lokale lekkernijen. En mooi om te lezen dat onze gidsen ook een glimlach hebben achtergelaten 😊

Dank voor je mooie woorden en aanbeveling. Je bent altijd welkom voor een volgend culinair of cultureel avontuur!

Marrakech was super

Een fantastische ervaring! Het quadrijden was echt super – avontuurlijk en goed geregeld. Rachid was ontzettend positief ingesteld en zorgde voor een geweldige sfeer tijdens de hele excursie. Hij maakte het niet alleen leuk, maar deed ook zijn best om alles soepel te laten verlopen en eventuele probleempjes direct op te lossen. Absoluut een aanrader!

7. juli 2025

Svar fra Marrakech Activiteiten

Wat een mooie review, dank je wel!

Fantastisch om te horen dat jullie zo genoten hebben van het quadrijden en de sfeer tijdens de excursie. We doen er alles aan om het voor iedereen tot een onvergetelijke ervaring te maken, dus het is fijn om te lezen dat dat gelukt is. Rachid zal hier zeker blij mee zijn!

Hopelijk tot een volgende keer in Marrakech! 🚀🧡

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Echt super leuk en goed geregeld!

4. juli 2025

Svar fra Marrakech Activiteiten

Dank je wel voor je leuke reactie! Geweldig om te horen dat alles naar wens was en je hebt genoten. We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in Marrakech! 🌞🚴‍♂️🕌

Fantastisch!

2. juli 2025

Svar fra Marrakech Activiteiten

Dank je wel Tiemen! Wat fijn om te horen dat je het fantastisch vond. We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen! 🌞

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Al jaren ons vertrouwde adres voor onze…

Al jaren ons vertrouwde adres voor onze schoolreis naar Marrakech eo. Tot in de puntjes geregeld en onder de bezielende leiding van Rachid hebben de leerlingen een onuitwisbare herinnering erbij. De dagtripjes naar Imlil, Agafay en Essaouira waren subliem! Ook de sightseeing tour door Marrakech was zeer leerzaam. Ik zou deze reis aan alle reiscoördinatoren van scholen aanraden!

5. juli 2025

Svar fra Marrakech Activiteiten

Wat een prachtige review, dank je wel Danny!

Het is altijd weer een eer om jullie schoolreis te mogen verzorgen. Fijn om te horen dat de leerlingen zo hebben genoten en dat de dagtrips en tours zulke waardevolle ervaringen zijn geweest. Onderwijs en reizen kunnen elkaar prachtig versterken, en we doen er alles aan om het voor elke groep onvergetelijk te maken.

Heel graag tot een volgende editie! Groeten aan het hele team en de leerlingen 🌍✈️

— Rachid & team Marrakech Activiteiten

Amazing

Amazing and Rachid is super.

13. juni 2025

Svar fra Marrakech Activiteiten

Thank you so much for your kind words! 😊
It was a pleasure having you with us. We're thrilled to hear you had an amazing experience — and Rachid sends his best!
You're always welcome back in Marrakech for more adventures 🌞🚴‍♂️🐪

rachid is een top gids

rachid is een top gids. Van alle markten thuis. Zeer flexibel. Energiek en flexibel

22. juni 2025

Svar fra Marrakech Activiteiten

Dank je wel Hans voor je mooie woorden!
Het was een genoegen om met jullie op pad te zijn. Fijn om te horen dat je de flexibiliteit en energie hebt gewaardeerd – dat is precies wat we elke reis willen meegeven. Hopelijk tot een volgende keer in Marrakech! ☀️🚶‍♂️

Weekje Marrakech met 14 vriendinnen

Wij zijn met een groep van 14 vrouwen naar Marrakech geweest en hebben meerdere activiteiten door Rachid laten verzorgen. Dit is ons zeer goed bevallen. Erg fijn om ontzorgd te worden door Rachid. Alles was prima georganiseerd, bedankt!

30. mai 2025

Svar fra Marrakech Activiteiten

Wat geweldig om te horen dat jullie zo hebben genoten van de reis en de activiteiten! Het was een plezier om alles voor jullie te mogen verzorgen. Dank voor het vertrouwen en hopelijk tot een volgende keer in Marrakech! 🌞🧡

Met dank aan Rachid

Wat een geweldig bedrijf , Rachid is een topper . 5 dagen genoten , compleet ontzorgt .prachtig afwisselend programma . Fatima een geweldige gids wel de andere gidsen waren super . Dus in één woord , toppers !!!!

21. mai 2025

Svar fra Marrakech Activiteiten

Wat een fantastische review om te lezen – dank je wel! 🙏
Het was een eer om jullie 5 dagen lang te mogen begeleiden. We geven het compliment zeker door aan Fatima en de andere gidsen, ze zullen er blij mee zijn.

Jullie enthousiasme geeft ons energie om met net zoveel liefde en aandacht onze volgende reizen te organiseren. Tot een volgende keer in Marokko! ☀️🐪

Hartelijke groet,
Rachid – Marrakech Activiteiten

Toppers!

Je kunt stoppen met zoeken en reviews lezen: Rachid en zijn team gaan een onvergetelijke trip naar Marrakech voor je organiseren. Wij waren er afgelopen weekend en alles was van het begin tot het einde goed geregeld. Leuke activiteiten, goede communicatie en als er iets aangepast moest worden was dat snel geregeld. En dat ook nog eens voor een nette prijs. Kortom: aanrader!

16. mai 2025

Wat een prachtige review – dank jullie wel! 🙏
We zijn enorm blij om te horen dat jullie zo genoten hebben van jullie weekend in Marrakech. Het is voor ons altijd het belangrijkste dat alles goed geregeld is én dat er ruimte is om flexibel mee te denken als plannen veranderen.

Bedankt voor jullie vertrouwen en fijne energie, en hopelijk tot een volgende keer in Marokko! 🌞
Hartelijke groet,
Rachid & Team Marrakech Activiteiten

Fantastische vakantie gehad

Wij hebben onze vakantie geboekt bij Rachid. Wat was alles onwijs goed geregeld! En een super leuk programma hebben we gedaan.

Met de fiets door Marrakech heen met als gids Fatima. Wat een super lieve vrouw die het onwijs leuk deed.
Bedankt Fatima!

In de bergen gewandeld en gegeten bij de locals. De gids Abdul maakte de tocht ook onwijs gezellig.

Geslapen in de woestijn op een top locatie.

Kortom een super vakantie gehad. En Rachid was altijd bereikbaar wat voor ons heel fijn was.
Rachid onwijs bedankt! Top gozer.

Groetjes van Kim en Sandra😀

12. april 2025

Svar fra Marrakech Activiteiten

Hoi Kim en Sandra, wat mooi om te horen dat jullie hebben genoten. Groetjes van Fatima en Abdul.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv