Markscilindersloten Anmeldelser 28

4,5

36 stuks groene hangsloten besteld gelijksluitend met dezelfde sleutel bedienbaar, en volgende dag al in huis. Great job. 👌🏻

Voorlopig nog niets ontvangen. Bestelling is inmiddels een week oud en is volgens de webshop al een dag of 4 onderweg. Geen t&t informatie en geen reactie op mail Update: gebeld nadat de review wa... Vis mer

We hadden een bestelling geplaatst voor een aantal cilinders. Ergens was er iets niet goed gegaan met de bezorging DHL. Het pakketje was zoek geraakt. DHL wilde en gaf geen reactie op mails. Na een a... Vis mer

ik had cijfersloten besteld waarvan er een niet goed werkte. Na vriendelijk contact per mail en telefoon prima opgelost door dit bedrijf. (was uiteindelijk mijn fout maar ze hebben dat netjes herstel... Vis mer

4,5

Enestående

Prima service !!

Speciaal hangslot besteld dat paste op de sleutelset die we nu hebben.
Netjes door Mark aangegeven dat dat 2 weken kon duren, en binnen de 2 weken het slot in huis.
En de factuur, die kwam pas toen het slot onderweg was.. prima service !!

25. oktober 2024

Waar dan? (update: daar dus!)

Update: gebeld nadat de review was ontvangen. Erg netjes. Er waren wat problemen met het contact formulier. Niet helemaal duidelijk wat er mis ging, maar telefonisch t&t info gekregen en morgen haal ik mijn bestelling op bij het pakketpunt.
DHL is niet de meest betrouwbare pakketservice, die zijn iig niet aan de deur geweest.

24. juli 2024

Cijfersloten

ik had cijfersloten besteld waarvan er een niet goed werkte. Na vriendelijk contact per mail en telefoon prima opgelost door dit bedrijf. (was uiteindelijk mijn fout maar ze hebben dat netjes hersteld).
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

10. januar 2024

Verkeerde ringslot geleverd.

Verkeerde ringslot geleverd.
Als het conform verkoopvoorwaarden wordt opgelost, wordt de rating aangepast.
Update: Drie keer expliciet gevraagd het slot te leveren wat besteld is. Krijg weer niet het juiste slot geleverd. Omdat de functionaliteit wel voldoet laat ik het er bij zitten.
Advies:HIER NIET KOPEN

10. november 2023

Waardeloze webshop

Alles! Deurplaten met kerngat beveiliging besteld. Zou er in 1 werkdag zijn met DHL. Na een week niets. We vertrokken naar ons vakantieadres, van daaruit gemaild. Zouden telefonisch contact gehad hebben voor een snelle levering, wat dus niet waar is. Nu ligt het ergens bij DHL. NOOIT meer via deze webshop. We hebben het benodigde bij Hornbach gekocht, was nog voordeliger ook.

27. juli 2023

Fietsslot besteld via de webshop

Fietsslot besteld via de webshop. De snelle levering van 1 dag werd niet waargemaakt. Na bijna week gebeld met deze winkel: kreeg een onvriendelijk en kortaf bericht dat alles al verzonden was. Heel kort daarna kreeg ik van de verzendmaatschappij een verzendbericht dat het bericht was overgedragen aan hen. M.a.w. het was nog niet verzonden toen ik belde.
Vervolgens bleek het product verkeerd te zijn: te smal voor onze banden en kunststof ipv metaal. Via mail kreeg ik te horen dat ik het slot best wel kon gebruiken. En anders moest ik het maar terugsturen.
Product uiteraard teruggestuurd. Ik heb echter alleen de kosten van het slot teruggekregen, maar niet de verzendkosten. Dit is wettelijk verplicht als ze een verkeerd product leveren. Er wordt helaas niet meer gereageerd op mijn emails om deze kosten terug te krijgen. Slecht bedrijf. Ik raad aan er niets te kopen.

12. juni 2023

Deze Mark Gruijthuisen is de directeur…

Deze Mark Gruijthuisen is de directeur / eigenaar van Markscilindersloten. Hij plaatst hieronder vijf-sterren beoordelingen over zijn eigen zaak...neemt ons allen dus in de maling.

Mark Gruijthuijsen.
1 review
NL
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren
18 uur geleden
Goede duidelijke webshop met correcte…
Goede duidelijke webshop met correcte productinformatie. Ik had een vraag over een deurslot en werd telefonisch correct geholpen, heb mijn keuze bevestigd door de goede hulp en direct besteld.

Datum van ervaring: 14 april 2023

26. mai 2023

Telefonisch goede uitleg over montage

Na een telefoontje te hebben gepleegd over een oplossing mbt uitboren van een cilinder, kreeg ik goed advies en uitleg hoe te handelen. Daarna de bestelling geplaatst voor een nieuwe cilinder. Meteen geleverd en op juiste wijze gemonteerd, top service 👌

24. april 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis