Markisemannen Anmeldelser 559

4,6

Jeg har veldig positive opplevelser ved bruk av Markisemannen. Selger kom på avtalt tid og jorde en vurdering av min markise. Det aktuelle var bytte av duk samt montering av motor. Han forklarte og gj... Vis mer

Representant Bjarne Bertelsen utførte et meget godt salgsarbeid, med informasjon som var relevant. Han kommuniserte bra med oss. Montør Sarunas Siema med medhjelper, var på plass til avtalt tid. Be... Vis mer

Svært god veiledning og grundig gjennomgang av de ulike produktene. Hele prosessen i fra sondering, befaring, tilbud, bestilling og montering var i ypperste klasse. Markisemannen har i Jan Breivikaas... Vis mer

Sendte ønske om befaring og ble oppringt dagen etter. Fikk gjort en avtale om treff allerede to dager senere. I dag har jeg hatt en trivelig, hjelpsom og serviceinnstilt selger på besøk på hytta vår i... Vis mer

1. Nr. 2 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Markiseleverandør

Hvert år produserer vi mer enn 30 000 markiser og screens, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

4,6

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

rask montering

rask montering

Hei Valmira,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd!

God service og info.

God service og info Gode forslag og rask montering.

Hei Erik,
Takk for fine ord, vi setter stor pris på å høre at du er fornøyd!

Markisemannen

God fagkunnskap og god kundebehandling

Faglig dyktig selger, som ga god og klar informasjon. Hyggelige og flinke montører, som ga beskjed om når de kom, og møtte når de skulle.

Hei Trond,
Tusen takk for hyggelig og detaljer tilbakemelding - det setter vi pris på. Det er kjekt å høre at du hadde en god opplevelse gjennom hele prosessen.

Løst håndtak

Dere har ikke tatt kontakt ang løst håndtak på den ene liftgardinen.

16. juni 2026

Heisan,
Takk for tilbakemelding.
Kontakt oss på telefon 483 00 500 så skal vi hjelpe deg med liftgardinene dine!

Hyggelig og effektive folk

Hyggelig og effektive folk. God service

13. juni 2026

Hei Jan,
Tusen takk for at du deler – det setter vi veldig stor pris på. Godt å høre du er fornøyd!

Hyggelig selger

Hyggelig selger, hyggelig montører og beste av alt vi får et svalt hus om sommeren😊

11. juni 2026

Hei Lene,
Tusen takk for fin tilbakemelding! Så kjekt å høre at både selger og montørene våre ga deg en god opplevelse. Det setter vi stor pris på!

5 stjerner!

Effektive, raske, presise, hyggelige, både selger og installatør

11. juni 2026

Hei Shaun,
Tusen takk for veldig fin tilbakemelding, det gleder oss at du hadde en god opplevelse!

Litt lang leveringstid

Litt lang leveringstid, men alt annet var veldig bra.

10. juni 2026

Hei Wenche,
Takk for at du deler erfaringen din med oss. Vi setter stor pris på både ris og ros, og tar det med oss videre i arbeidet vårt. Takk for at du valgte oss!

Markisemannen anbefales

Pålitelig, punktlig og meget god service

9. juni 2026

Hei Jorunn,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi setter pris på å høre at du hadde en fin opplevelse og er fornøyd!

Markisemannen

Solcelledrevet markise, et mareritt!

Et mareritt!! 3-4uker med venting når noe ikke funker. Ikke kjøp automatiserte window screens drevet av solceller!! Det er ikke et ferdigutviklet produkt, og virker ennå ikke uten konstante problem selv om de har hengt oppe i 4 mnd. Et mareritt og ufattelig treg service. Aldri mer kjøp derfra.

4. mai 2026

Hei Mariel,
Takk for at du gir oss en ærlig tilbakemelding. Vi beklager opplevelsen du beskriver.
Vi er opptatt av å levere gode kundeopplevelser og jobber kontinuerlig med forbedringer basert på tilbakemeldinger som denne.

Vi kan dessverre ikke lokalisere saken deres kun basert på brukernavnet som er oppgitt her, men ønsker så klart å sikre at saken deres er blitt behandlet korrekt. Ta derfor gjerne kontakt med vårt kundesenter på telefon 483 00 500. Vi håper på å høre fra dere.

Markisemannen

At det var alt for lang leveringstid!

Når porten endelig ble levert kom montøren ganske så kjapt! Han får fem stjerner👏👏👏

5. juni 2026

Hei John,
Takk for tilbakemeldingen. Flott at montøren fikk topp score! Vi tar med oss innspillet om leveringen.

Markisemannen

Måltaking og tilbud kom raskt

Måltaking og tilbud kom raskt. Godt informasjon pr epost og SMS om produksjonsprosessen. Dyktige og effektive montører kom til avtalt tid og var både ryddige og hyggelige.

5. juni 2026

Hei Eva,
Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det er hyggelig å høre at du er fornøyd fra start til slutt.

alt gikk greit

alt gikk greit. noe hakkete når man vrir om nøkkelen i låsen.

28. mai 2026

Hei Thore,
Takk for din tilbakemelding!
Ta kontakt med oss på telefon 483 00 500 om vi kan bistå deg med låsen!

Alt var veldig bra

Alt var veldig bra, fra første møte med han som målte opp m.m. til han som monterte rullgardinene. Vi er strålende fornøyd 👍

27. mai 2026

Hei Karsten,
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Det gleder oss at dere hadde en så god opplevelse og er strålende fornøyd.

Markisemannen

Raskt og ryddig fra befaring

Raskt og ryddig fra befaring, bestilling og til montering.

2. juni 2026

Hei Geir,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi setter pris på å høre at du er fornøyd.