Marina Vize Başvuru Merkezi Anmeldelser 102

TrustScore 5 av 5

4,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rüyalar ülkesi olan İtalya'yı ziyaret etmek istediğimizde vize ve uçak bileti konusunda bize çok yardımcı oldular. Profesyonellikleri ve ilgileri ile büyülediler adeta. Bir sonraki gezilerimizde de vi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

iş için İtalya'ya gitmem gerekiyordu ve vize işlemlerini yapmak için hemen bir başvuru merkezi arayışına geçtim. Marina Vize ile ilk olarak Google üzerinden bu şekilde karşılaştım ve şubelerine gittim... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onca araştırmalara ve girişimlere rağmen Estonya'ya vize almakta baya zorlanmıştım. Ama sizin acentanız ile tanıştıktan sonra herşey çok daha farklı gelişti. Hizmet kaliteniz ve işlem hızınız çok iyi.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sayenizde ülkemizde de kaliteli, hızlı ve müşterilerinin memnuniyetini taşıyan firmalar olduğunu görmek çok güzeldi. Güler yüzle ve süratli bir şekilde vize işlemlerimizi yaptığınız için çok teşekkür... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Marina Vize Başvuru Merkezi, rusya vizesi ve cezayir vizesi ile birlikte pakistan vizesi Almakta tam yetkili Türsab'a üye acentadır. Siz Konsolosluğa gelmeden Acentamız sizin adınıza vize müracatını gerçekleştirip sorunsuz bir şekilde vizenizi almanızı...

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Hızlı ve Güvenilir

Hızlı çalışıyorlar ve sürekli iletişim halindeler, göstermiş oldukları bu güzel çaba için teşekkür ederim. Kendilerine güvenebilir ve vizenizi kolayca alıp tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

Teşekkür Ederim

Uzun süredir görmeyi düşündüğümüz Ljubljana şehrine arkadaşlarımla beraber ani bir şekilde gitmeye karar verdik ancak bütün arkadaşlarımın yeşil pasaportu olmasına rağmen bende yoktu. Bu yüzden nasıl Slovenya vizesi alacağımı kara kara düşünmeye başladım. Daha sonra internette dolaşırken Marina Vize'yi buldum. Gerçekten vize alma işlemi süresince bana çok yardım ettiler, işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirdiker. Teşekkür ederim.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Norveç vizesi almak için araştırma…

Norveç vizesi almak için araştırma yapıyordum, internette dolanırken marina vizeye rastladım ve telefonla arayarak kısa süren bir soru-cevap sonrasında sağolsunlar ofislerine detayları konuşmamız için davet ettiler.Ofise gittiğimde sıcak bir şekilde beni karşıladılar.Aklımdaki soru işaretlerini kaldırdılar ve vize almak istediğimi belirttim.Beklediğimden kısa sürede işlemleri hallettiler.Personeli oldukça tecrübeli ve bir o kadar da sıcakkanlı.Vize alacaksanız gözünüz kapalı gidebileceğiniz bir adres diyebilirim.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

İngiltere vizesi hizmeti aldım…

Kendilerinden İngiltere vizesi hizmeti aldım. Gerek profesyonellikleri olsun, gerek hizmetleri olsun, gerek kaliteleri olsun ve gerekse de güvenli olmaları yönünden çok takdir ettim. İngiltere’ye vize almak isteyenler için şiddetle öneririm. Göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Polonya için vize aldım

Polonya için vize aldım. Hizmetleri çok iyi müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar. Herkese tavsiye ediyorum vize için güvenerek çalışabilirsiniz

Hayatimda hic pasaport almamistim

Hayatimda hic pasaport almamistim. Yurtdisina fransa parise gitmem gerekiyordu. Marinavize yi internette buldum daha sonra kendilerini aradim. Ve durumumu anlattim pasaportumun olmadiğini ve parise gitmem gerektigini nasil bir yol izlemem gerektigini sordum kendilerine ve beni kendi ofislerine davet ettiler. Guler yuz ve samimiyet ile karsiladilar. Kendileri pasaport almam icinde gerekli evraklarimi hazirladilar ve pasaport basvurusu yaptim. Daha sonra pasaportumun islemlerinde telefonla destek aldim kendilerinden ve pasaportumu teslim aldim. Daha sonra ofislerine giderek paris vizemin islemlerine basladik. Iyiki marinavize ile tanismisim. Vize alacaklara tavsiye ederim

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Belçika vizesi aldık ecrübeli çalışan…

Belçika vizesi aldık ecrübeli çalışan kadrosu ile sadece hizmet değil uzun soluklu dostluklar da edilebileceğiniz, yönlendirmelere uyarak en kısa sürede başarılı hizmetler alabileceğiniz, işini ve ne yaptığını çok iyi bilen ve bunu sizlerle de açıkça paylaşan bir firmadır..

Hasan eroğlu

kendileri ile 2012 yılında moldova vizesi ihtiyacım olduğunda tanışmıştım pasaportumu kendilerine göndermek yerine bizzat ofislerine gitmiştim güleryüzlü personeli ve sıcak ikramları çok hoşuma gitmişti tüm arkadaşlarımı bu firmaya yönlendirdim en son geçen hafta rusya vizesi için kendilerine başvurdum bir gün içerisinde vizemi aldılar.

9. september 2018

celal

marina vizeyi internet üzerinden ulaştım acil 3 aylığına rusyaya gitmem gerekiyordu rusya vizesi davetiye olmadan 3 aylık vize vermiyor sağolsunlar bana davetiyeyide kendileri 10 gün içerisinde rusyadan getirip vizemi aldılar kendilerine teşekür ederim.

5. september 2018

Murat

Geçen ay israil vize başvurusunda bulundum 5 iş gününde vizemi aldılar hizmetlerinden memnun kaldım fiyuatlarıda biraz indirirlerse dahada iyi olur

3. september 2018

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv