Banner for Marie Jo

Marie Jo Anmeldelser 6 340

4,7

Lieferung war perfekt ! Passform vom Bikini auch……. Leider sind die Bikinislip hinten aus einem anderen Material und dadurch im nassen durchsichtig !!! Wäre alles aus dem gleichen Material wie die... Vis mer

Sehr schnelle Lieferung, sehr gute Qualität, Passform, Verarbeitung und schöne Farben. Auch eine Retoure und der e-mail Kontakt wurde schnell und super freundlich erledigt. Werde sicher weiterhin do... Vis mer

Goede service, snelle leveringen, mooie producten. Retour nooit problemen mee gehad. Een tip website: als je een product aanklikt en weer terug wil naar vorige pagina ben ik, vanaf m’n telefoon, altij... Vis mer

Die Qualität Ihrer Produkte ist hervorragend. Seit mehreren Jahren kaufe ich ausschließlich BH‘s und jetzt auch Badebekleidung von Ihnen und es gibt NICHTS zu beanstanden. Bitte weiter so, DANKE.

1. Undertøysprodusent
  2. Dameundertøysbutikk
  3. Forhandler av badetøy
  4. Undertøysbutikk

Om Marie Jo

My Invisible Force
Gorgeous, but is it comfortable? Duh, it’s Marie Jo. Wearing Marie Jo makes you feel good, completely you.

Marie Jo is the iconic brand with the daisies. The brand you can buy blindfolded, because you know it never disappoints. In Marie Jo you're ready to seize the day, enjoy it, make it count - kick its ass if you must - all with an extra pinch of power and confidence.

Creating feelgood lingerie since 1981
Our thing? Bras and briefs women love to wear. Think flawless fits, zero drama, and good vibes only. From our iconic sets to fresh favourites, each piece is made to make you smile. Think of us as your invisible force—that perfect-fit feeling that makes you strut a little harder, smile a little brighter, and tackle your day with extra sparkle.

Feel good in stylish lingerie

All women are different. Some prefer high heels and bright lipstick while others feel their best in jeans and sneakers. The one thing we all have in common: We start the morning by slipping into lingerie. Beautiful lingerie instantly makes you feel feminine and confident, which is the perfect way to take on the challenges of the day ahead. The perfect fit and elegant looks of Marie Jo lingerie will put a smile on your face every morning.
A style for every mood and occasion
A busy day at work, a shopping spree with friends, or a romantic dinner: Our collections feature lingerie sets for every size and occasion. A comfy padded bra and high-waisted microfiber briefs are perfect for a discreet office look. For date night, swap your everyday T-shirt bra for a feminine lace bra or a trendy triangle bra and hot pants. Marie Jo has lingerie for every mood and every occasion.
Your invisible force
Get up, put on your matching Marie Jo lingerie set, and go. Nothing can get in your way, because you have your invisible force. We’re talking about lingerie that fits so well it feels weightless. And when you see your reflection, you’ll think: “damn, looking good!” Marie Jo is your personal coach and cheerleader. The one who says: “Yes, you can!” Whatever the day has in store, Marie Jo gives you that extra boost to power through it. That’s Marie Jo, your invisible force.

4,7

Enestående

6k anmeldelser

Slecht, iets anders gestuurd als besteld!

Had er al een in de winkel gekocht, deze was heel fijn.
Bestel er twee bij jullie ervan uit gegaan dat ik dezelfde kreeg, en het is gewoon slecht meer naden en ook de kwaliteit, echt verschrikkelijk!

21. april 2026

Beste klant

Bedankt voor jouw feedback - deze is voor ons ontzettend waardevol. We vinden het jammer om te vernemen dat het door jou bestelde item niet helemaal aan de verwachtingen voldeed... Kwaliteit en comfort zijn voor ons namelijk erg belangrijk. Zo worden al onze stoffen, materialen en items geregeld aan verscheidene kwaliteitscontroles onderworpen in ons Belgische distributiecentrum, waar o.a. wordt getest op vlak van elasticiteit, bestendigheid in de wasmachine etc.

Afhankelijk van het specifieke model, de gebruikte stoffen en materialen etc. kan de pasvorm soms wat variëren. Items die in onze Marie Jo-webshop zijn aangekocht, kunnen tot 14 dagen na ontvangst gratis geretourneerd worden met het retourlabel dat je normaal gezien in de originele verpakking terugvindt. Binnen enkele dagen na ontvangst volgt een terugbetaling.

Liefs,

Alles bestens!!!

Werde sicher weiterhin dort bestellen!

21. april 2026

Merci pour votre retour.

Nous regrettons sincèrement que vous n’ayez pas encore reçu votre commande en raison des grèves chez Bpost. Cette situation est malheureusement indépendante de notre volonté et hors de notre contrôle.

Nous faisons néanmoins tout notre possible pour assurer une livraison dans les meilleurs délais et restons dans l’attente d’une résolution de la part de Bpost concernant ces retards.

Si vous ne souhaitez plus attendre et désirez annuler votre commande, nous vous invitons à nous contacter directement à l’adresse suivante : contactfr@mariejo.com.

Nous vous présentons encore toutes nos excuses pour ce désagrément.

Cordialement,
Marie Jo

Ik kocht 2 setjes in een…

Ik kocht 2 setjes in een lingeriewinkel, maar er werd mij verkeerd advies gegeven bij de bh maat van het hartmidel en onvriendelijk behandeld toen ik 9 dgn erna terugging om een beter passende maat. Geen fijne ervaring.

30. april 2026

Beste klant

Bedankt voor uw feedback - deze is voor ons ontzettend waardevol.

We vinden het ontzettend jammer om te vernemen dat uw laatste boetiekervaring niet helemaal aan de verwachtingen voldeed... Onze excuses hiervoor.

Wij werken samen met heel wat zelfstandige retailpartners waar het merk Marie Jo - maar vaak ook andere merken - wordt aangeboden. We proberen uiteraard actief met de feedback van klanten aan de slag te gaan, maar hebben helaas niet altijd vat op wat er in de boetieks wordt gezegd of aangeraden...

U mag erop rekenen dat we ons uiterste best doen om onze partners aan te moedigen om op een constructieve en klantvriendelijke manier met klanten te blijven omgaan.

Liefs,