Marginalen Bank Anmeldelser 434

TrustScore 1.5 av 5

1,7

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Telefonkö- vänta i ca 5 timmar och inte kommit längre än nr. 1 där man blivit "utslängd", den här veckan... Tyvärr ingen bra erfarenhet, skulle väldigt gärna ha fysisk kontakt eftersom mailsvar tar v... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Om du avser att använda dig av Marginalen bank. Förvänta dig ingen service. Idag ringde jag dit. Hamnade i telefonkö (naturligtvis). 15 samtal före mig. Det tog 1 timme och 43 minuter innan någ... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hade bolån i Marginalen! Det var omöjligt att få ner räntan trots Riksbankens sänkningar! Vår bolånehandläggare var duktig men hen var helt låst och hade inget mandat att hjälpa! Dessutom är deras sät... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Utan att du noterar det som kund blir en sparkontotyp en "gammal" utdaterad produkt och du får superdålig ränta. Så kan inte en bank hålla på. Då får dom migrera in kunder ur det gamla till det nya.... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Vi förenklar din ekonomiska vardag med lättanvända produkter och tjänster.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 63 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

DO NOT USE MARGINAL BANK FOR BUSINESS

I am not trying to be disrespectful but Marginalen Bank has not business handling business accounts. So if you own a business, please do not open an account with Marginalen Bank!

1. How is it possible to have a business account without a debit or a credit card? While advertising your bank as a solution for e-commerce?

2. Business account with out SEPA? And the worst part is, if you want to make international transfer you have to fill a paper form online! How is that even possible? It is like they are living in 1920th. Imagine, filling a paper to send money? And the customer service doesn't even want to send you the right papers and if you need help, you have to wait 1 hour to get in touch with the bank. Even then you are luck if you get the proper help!

3. You can't integrate your account for example with PayPal or another Payment providers. So with out a Debit card or credit card and without any integration this account is useless. This is not a bank!

18. januar 2024

Svar fra Marginalen Bank

Hi! Thank you for your feedback! We regret how this affected you and your experience with us. We will take this further for development purposes. / Marginalen Bank

Kundservice, nej tack

Försökte komma fram till kundtjänst under hela dagen. Omöjligt. Ingen info om köplats eller kötid och efter 1 timme och 20 min gav jag upp. Därefter gjordes flera försök. Mycket sent kom jag fram till en låneavd. Kvinnan sa rätt nonchalant att hon skulle koppla mig först i kön till en kontoavdelning.
Efter 20 minuters väntan ger jag upp.
Längsta bak i kön igen.Kommer fram kl 17.50 och informerar om mitt tidigare samtal. Döm om min förvåning säger han, två gånger, att han inte accepterar att jag kallar en kollega för nonchallant, vilket hon var.
Jag var tillbaka på löneavdelningen
Jag avslutar nu mitt konto, vilket är en mycket stor summa. Jag vill inte vara kund längre i den banken.

17. januar 2024

Svar fra Marginalen Bank

Hej Hans! Vi beklagar din upplevelse och har tagit detta vidare i förbättrings- samt utvecklingssyfte. / Marginalen Bank

Vurdert til 1 av 5 stjerner

värsta banken jag varit kund hos

värsta banken jag varit kund hos. Dagen före julafton crashade deras tjänst att kunna sätta in pengar via swish, detta blev löst efter 1 vecka!?. Idag vaknade jag upp till -465kr, trots att jag hade 350kr på kontot innan jag somnade, för att dom hade gjort både dubbel och trippel dragningar! ringer till deras kundtjänst och man får till svar att dom ska lösa det inom ett par dagar. Så nu sitter man helt pank innan barnbidraget!

16. januar 2024

Svar fra Marginalen Bank

Hej Pierre! Vi beklagar hur detta påverkade dig samt din upplevelse hos oss. Om ni önskar vidare hjälp med ditt ärende är du välkommen att kontakta oss! / Marginalen Bank

Kan varmt rekommendera Marginalen Bank

Kan varmt rekommendera Marginalen Bank. Vi sökte bolån och blev otroligt väl omhändertagna av 'vår' handläggare Cesar Hallström. Han guidade oss igenom hela processen och höll oss i hand ända fram till kontraktsskrivning. Kommer definitivt att vända oss till dem i framtiden om behov uppstår gällande lån, försäkring, sparkonto etc. Toppklass!

15. desember 2023
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Undvik sätt in pengar hos Marginalen…

Undvik sätt in pengar hos Marginalen bank. De gör det väldigt krångligt att avsluta och flytta pengarna. Troligen vill dom ”låna” dina pengar gratis genom att fördröja och försvåra (tekniskt fel) flytt av sparande.
Löften om hjälp när tekniskt fel uppstår, infrias inte.

2. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag rekommenderar Marginalen Bank…

Jag rekommenderar Marginalen Bank starkt för den som söker en pålitlig och professionell bankpartner.
Jag hade Cesar H

Särskilt imponerande har varit den snabba hjälpen och servicen från Cesar H. Vid varje steg har han överträffat förväntningarna och agerat med snabbhet och effektivitet. Jag kan rekommendera Marginalen Bank för deras pålitlighet och den oöverträffade servicen som de erbjuder.

12. desember 2023

Riktigt dålig kundservice

Riktigt dålig kundservice. De säga att man kan när som hels betala av hela skulden och jag har skickat skuldebrev från annat bank till de och ber om betalinformation för hela min skuld så jag kan betal av hela skulden och de vägra att lämna ut betalinformationen. Rekommendera inte denna bank. Man blev bara besviken när man prata med de.

5. desember 2023

Svar fra Marginalen Bank

Hej Thuan! Vi beklagar om det uppstått missförstånd vid hantering av ditt ärende. Det är viktigt för oss att lösa eventuella felaktigheter, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig! / Marginalen Bank

Vurdert til 1 av 5 stjerner

En urusel bank men som tur är så finns…

En urusel bank men som tur är så finns det konkurrenter. Meddelar inte händelser ens per e-post
och har dåliga villkor för sparandet.

31. oktober 2023

Svar fra Marginalen Bank

Hej Feliks! Vi uppskattar din feedback samt beklagar din upplevelse. Vi kommer ta dina synpunkter vidare i utvecklingssyfte! / Marginalen Bank

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag gjorde förtids uttag av min fast…

Jag gjorde förtids uttag av min fast ränta sparande och bad personalen att redovisa till mig hur de har kommit fram till summan som återbetalades och han vägrade. Det är en krånglig beräkning som kan bäst hanteras via excel funktioner där du måste matta in exakta siffror så som start datum, slut datum och dessutom fins även i bilden beräkning av rätt summa (är det de pengar du satte in eller är det med räntan, ec.). Han ville jävlas med mig och testa om jag kan beräkna detta. Jag kunde, men jag vet ju inte vilka siffror han baserade hans beräkningar. Dessutom fins ju många kunder som inte har gåt ens Gymnasium. Han inleder alltid meddelanden med hans eget namn, vilket gjorde att jag trodde han missförstod mitt namn. Dessutom tar de felaktigt avgift som motsvarar ränteskillnad när man förtidsinlöser ett lån och drar även skatt på det. Skattemyndigheten tyckte att de gör fel. Jag satte in 300000 sek och fick tillbaka 290000 efter 1020 dagar. Akta er sparare för Marginalen Banken

22. november 2023

Svar fra Marginalen Bank

Hej Berhe! Vi beklagar ditt missnöje samt frustration. Det är viktigt att du som kund mottager riktig och betryggande information. Dina synpunkter är viktiga för oss samt att ni får hjälp om det uppstått felaktigheter. Du är välkommen att kontakta oss på nytt så vi kan utreda detta. / Marginalen Bank

Undvik denna bank

Undvik denna bank! Otrevlig, stelt bemötande, höga avgifter, oklara avtal om vilket konto som är gratis och vilket som kostar. Påför saftig påminnelseavgift direkt vid minimal övertrassering utan förvarning

13. november 2023

Svar fra Marginalen Bank

Hej! Tack för din Feedback. Vi beklagar att ni upplevt ett oangenämt bemötande från oss. Vi önskar undersöka detta närmare och lösa eventuella problem. Vänligen kontakta oss så att vi kan hjälpa dig. / Marginalen Bank

Marginalen och fantastiska rådgivaren

Marginalen och fantastiska rådgivaren.

Jag varit hos SEB banken med lägsta räntan 1.64% bolån, men jag har avbryta alt och flyta lånet till Marginal banken med högre räntan, på grunden av Seb banken varit mycket dåligt för oss.

Marginalen och fantastiska rådgivaren Sara T. Hon hjälpte oss från höga kredit, och räntekostnader till en riktigt bra ekonomisk situation.

Processen var otroligt smidig och på Marginalen till skillnad från andra banker, lyssnade man på oss som människor och bakgrunden till varför vi hamnat där vi var.

Kan varmt rekommendera Marginalen Bank till alla som vill se över sin ekonomi och få professionell rådgivning.

8. november 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Disgusting way to treat customers

Disgusting way to treat customers. Can't get through to speak to anyone making it impossible to resolve a problem they have created in the first place.
Would give zero star rating if I could.

3. november 2023

Svar fra Marginalen Bank

Hi Miriam! We apologize for the unpleasant experience with our cutomer service. Please feel free to reach out to us again so we can further investigate and assist you with your concern! / Marginalen Bank

En riktig skitbank

En riktig skitbank som fortsätter dra månadsavgift trots att jag sagt upp mitt engagemang i banken och nollat alla konton. Sedan har de mage att hota med inkasso och lägga på påminnelseavgift. Största låntagare i banken är huvudägaren Eva Glennow. Vilket är en klar indikation på oegentligheter i banken. Skulle inte bli förvånad om Marginalen bank kraschar inom kort.

1. november 2023

Svar fra Marginalen Bank

Hej Joakim! Vi beklagar ditt missnöje och önskar gärna undersöka ditt ärende vidare! Du är välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig! / Marginalen Bank

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Usel hantering av ett räntekonto

Usel hantering av ett räntekonto. Noll ränta efter förfallotiden. Mycket svårfunnen info och noll kommunikation från Marginalen. Inget som helst intresse från Marginalen att följa upp detta.

10. januar 2023

Svar fra Marginalen Bank

Hej Bengt! Vi beklagar att ni finner informationen svårfunnen, vi värdesätter dina synpunkter och kommer lyfta detta vidare i förbättrings- samt utvecklingssyfte! / Marginalen Bank

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Som en bank borde fungera

Väldigt nöjd med Marginalen som alltid gör sitt yttersta för att hitta bästa lösningen. Trevliga och professionella. Länge sedan jag upplevde något liknande med de traditionella bankerna

30. oktober 2023

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv