Oplichters, site niet meer bereikbaar . Geen bestelling ontvangen. Nooit meer kopen via FB promo of Instagram ,zitten veel bedriegers tussen ,en ze blijven doorgaan steeds onder een andere benaming.... Vis mer
Se hva andre synes
Mijn man heeft Skechers gekocht op 27/1/24.volgens de foto.Levering na 48 u Max. Na 14 dagen nog niets gezien en reclamatie gestuurd met melding van fraude. Dag daarop schoenen in de bus door anonieme... Vis mer
Waar blijft mijn bestelling? Heb op 07/02 schoenen besteld : skechers maat 45 lichtblauw - bestelnr 12052 - en tot op heden (31/03) niks ontvangen! Kan u dit nakijken? 00 32 478 48 40 69 Telefoons en... Vis mer
North face Goofy bested begin februari; kreeg melding dat de bestelling was vertraagd. Niets meer gehoord, site verdwenen. Oplichters! Ik ga niet meer online bestellen. Kan ik deze fraude ergens mel... Vis mer
Oplichters!!
Oplichters!!
Mijn bestelling a 60 euro is tot op heden niet aangekomen....
Telefonisch en op de mail niet meer bereikbaar. Heb wel mail contact met ze gehad.
Ga lekker werken voor je geld ipv mensen oplichten!!!
Enkellaarsjes besteld begin februari
Enkellaarsjes besteld begin februari, bevestiging ontvangen dat ze begin maart geleverd zouden worden, maar tot op heden niets ontvangen. Mail gestuurd waar de laarsjes blijven maar helaas is dat emailadres niet meer geldig
Nooit min bestelling binnen gekregen
Nooit min bestelling binnen gekregen
Begin februari al besteld.
Slechte ervaringen
Heb al meerdere mails verstuurd dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen sneaker van addidas 49,99 euro en betaald op naam van De smet Carine Groenendijkstraat 97 8450 Bredene mag ik u vriendelijk verzoeken om mijn geld terug te storten mvg Carine
2 paar schoenen besteld
2 paar schoenen besteld, niets ontvangen, geen reactie....opgelicht! Voor € 119,90 #11954 bestelling.
Waar blijft mijn bestelling?
Waar blijft mijn bestelling?
Heb op 07/02 schoenen besteld : skechers maat 45 lichtblauw - bestelnr 12052 - en tot op heden (31/03) niks ontvangen! Kan u dit nakijken? 00 32 478 48 40 69 Telefoons en e-mails aan Dutch Outlet/ Marceline blijven onbeantwoord.
Oplichters nooit mn bestelling binnen…
Oplichters nooit mn bestelling binnen gekregen en 60,- euro armer!!!
Helaas niet de enige waar dat bij is gebeurt !!!
Zeer triest allemaal ,bestel dus ook nooit meer online
Eens maar nooit meer vertrouwen is geschaad
Helaas is de Tommy Hilfiger jas van 59…
Helaas is de Tommy Hilfiger jas van 59 euro nooit aangekomen. Onbereikbaar zijn ze. Eerst een mail dat de levering er pas 1 maart is ... Nooit meer een reactie ontvangen op mailtjes. Ben dus belazerd.
lap...
net zoals vele anderen zijn ook wij bedrogen. kochten trui van Northface. nooit aangekomen. Geen spoor meer.
Jas besteld en betaald
Jas besteld en betaald; nooit gekregen. 59 euro lichter
Wacht al vanaf begin februari op een…jas
Wacht al vanaf begin februari op een jas…, en de site is uit de lucht en 59 € lichter maar geen jas
Grrrrr 😖
Oplichters! Marceline Mode
Oplichters!! Ik heb €50 betaald voor een paar Hilfiger sneakers. Nooit ontvangen en de website is uit de lucht. Mail komt retour. Zijn op geen enkele manier bereikbaar. Wat een oplichters!
Net als anderen ook geen levering…
Net als anderen ook geen levering gehad. En alles is uit de lucht.
Oplichters!
Vandaag wederom een mail gestuurd op de andere mails kreeg ik nog antwoord. Nu bestaat de site niet meer!
Helaas ook opgelicht dacht dat dit mij niet zou overkomen!
Ugs laarsjes 59 euro weg!!
Kan niemand meer bereiken!
Ik hoop nu op karma en dat zij met dit onrecht flink aangepakt gaan worden!
Wat een hufters!
Ik heb nooit mijn product ontvangen
Ik heb nooit mijn product ontvangen. En de link is ook niet meer in de lucht. Je wordt genaaid waar je bij staat.
Ik heb schoenen besteld en betaal nog…
Ik heb schoenen besteld en betaal nog Niets gekregen heb wel een bewijs dat ik het betaald hen 😭
Ik heb het ook bij deze bedrijf Adidas…
Ik heb het ook bij deze bedrijf Adidas schoenen gekocht maar heb niks ontvangen. Ik snap het niet hoe kunnen mensen rekeningen openen, en frauderen en instanties doen ze niks. Dit is niet normaal
Dit zijn oplichters
Dit zijn de grootste bedriegers EVER!!
Dit zijn de grootste bedriegers EVER!!!
zogenaamd UGG’s besteld én betaald en NOOIT ontvangen! Shame on you😡😡😡
ABSOLUUT AF TE RADEN!!!!!
ABSOLUUT AF TE RADEN!!!!!
Online bestelling nooit toegekomen.
Kort na de aankoop mail ontvangen waarin vertraging van de levering aangekondigd werd. Nadien niets meer.
Website ook niet meer actief! Staat blijkbaar te koop. Puur bedrog!!!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.