Vi mødte dem på Sakura-festivalen i København og købte nogle skåle derfra – super kvalitet! Sidenhen har jeg lagt ordrer på deres webshop og har hver gang oplevet hurtig levering og rigtig god kund... Vis mer
Rigtig søde, til stede, hurtig svartid, god vision og fine produkter, håber det kommer til at gå jer godt og at i kan holde niveauet så højt!
Fruen kommet fra Shibuya (I Tokyo), vi prøvede 2 forskellige dufte røgelsespinde. De var pakket ind i sorte æsker som hvis selv havde været i Japan og købe dem. Selve kassen det var pakket ind i... Vis mer
Jeg er enormt interesseret i Japan, kulturen og historien bag. Efter en tur dertil, kulminerede det hele i at jeg kastede mig ud i min egen import af varer derfra. Så min lille forretning består af import og salg af nøje udvalgte japanske varer; heriblandt unikt vævede luksus håndklæder og flot traditionel og nytænkt minoware keramik. Jeg har en masse spisepindesæt, til næsten enhver smag, og en række betagende yukata på knagerne. Jeg står selvfølgelig selv for at udvælge alle tingene, men mange af dem nær mig kommer også med forslag. For udvalget er enormt og det kan være svært at vælge. Dog fås disse japanske skatte til mere eller mindre overkommelige priser, da jeg har et minimum af udgifter. Jeg står selv for hjemmesiden, Facebook/Instagram, produktbeskrivelser, skat/told... tjo, det hele, mere eller mindre. Jeg håber vi ses og at jeg kan hjælpe dig med at finde din helt egen lille del af Japan.
Hovedgaden 389, 2640, Hedehusene, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Super kvalitet til lave priser. Passioneret personale, handler helt sikkert hos mapio igen.

Svar fra Mapio
Jeg har købt ved Mapio både ved en messe og online. I begge tilfælde har jeg oplevet en god service og været positivt overrasket over produkternes kvalitet ift. den billige pris. Ved online salget var jeg også positivt overrasket over hvor hurtigt det blev sendt, selv midt i julehandlen. En klar anbefaling herfra <3

Svar fra Mapio
Min oplevelse med Mapio var den gode kontakt, der var fra start af, jeg skulle ud og rejse, ankomst af varer passede, med min hjemkomst. Varerne var Rigtig godt pakket ind, og nu nyder jeg bare de smukke farver og sammensætning af både de smukke dybe og flade tallerkener, glæder mig også til at give et sæt som gave.
Mvv
Lone Randers

Svar fra Mapio
Bestilte to små fine risskåle, der blev leveret ved døren dagen efter. Sparede mig for leveringsgebyr og leverandøren for emballering.

Svar fra Mapio
Super gode kundeservice og skålene er så flotte! :-)

Svar fra Mapio
Spændende japanske produkter til en fair pris, optjening af "bonus points", lækker hjemmeside og særdeles ordenlig og fin service.
Bestemt et sted jeg vil anbefale og handle mere i fremtiden.

Svar fra Mapio
Dejlig og personlig købsoplevelse. Mapio har flotte og brugbare Japanske ting til hjemmet. Datteren kan ikke få nok af det Japanske, så det gør gaven meget nemt.

Svar fra Mapio
Fine produkter og god betjening, vi bestilte 2 forskellige typer japanske spisepinde som vi er rigtig glade for.

Svar fra Mapio
Virkelig flotte ramen skåle og super hurtig levering! Top klasse :-)

Svar fra Mapio
Fremragende kommunikation, hurtig afsendelse og god oplevelse på deres hjemmeside. En klar anbefaling!

Svar fra Mapio
Vi købte ramen skåle og tallerkener fra mapio. De kom hurtigt og i god stand. Glad for dem! ありがとうございます✨

Svar fra Mapio
Rigtig fine japanske tallerkner og skåle til fornuftige priser, med hurtig levering og venlig service. Jeg kan varmt anbefale Mapio. Vi glæder os til at købe mere en anden gang!