Vi mødte dem på Sakura-festivalen i København og købte nogle skåle derfra – super kvalitet! Sidenhen har jeg lagt ordrer på deres webshop og har hver gang oplevet hurtig levering og rigtig god kund... Vis mer

Rigtig søde, til stede, hurtig svartid, god vision og fine produkter, håber det kommer til at gå jer godt og at i kan holde niveauet så højt!

Fruen kommet fra Shibuya (I Tokyo), vi prøvede 2 forskellige dufte røgelsespinde. De var pakket ind i sorte æsker som hvis selv havde været i Japan og købe dem. Selve kassen det var pakket ind i... Vis mer

1. Japanske dagligvarer
  2. Interiørbutikk
  3. Kjøkkenforhandler
  4. Kjøkkenutstyr
  5. Forhandler av orientalske varer
  6. Keramikkbutikk

Jeg er enormt interesseret i Japan, kulturen og historien bag. Efter en tur dertil, kulminerede det hele i at jeg kastede mig ud i min egen import af varer derfra. Så min lille forretning består af import og salg af nøje udvalgte japanske varer; heriblandt unikt vævede luksus håndklæder og flot traditionel og nytænkt minoware keramik. Jeg har en masse spisepindesæt, til næsten enhver smag, og en række betagende yukata på knagerne. Jeg står selvfølgelig selv for at udvælge alle tingene, men mange af dem nær mig kommer også med forslag. For udvalget er enormt og det kan være svært at vælge. Dog fås disse japanske skatte til mere eller mindre overkommelige priser, da jeg har et minimum af udgifter. Jeg står selv for hjemmesiden, Facebook/Instagram, produktbeskrivelser, skat/told... tjo, det hele, mere eller mindre. Jeg håber vi ses og at jeg kan hjælpe dig med at finde din helt egen lille del af Japan.

4,9

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

4,9

Alle anmeldelser

59 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Billigt, høj kvalitet og god service

Jeg har købt ved Mapio både ved en messe og online. I begge tilfælde har jeg oplevet en god service og været positivt overrasket over produkternes kvalitet ift. den billige pris. Ved online salget var jeg også positivt overrasket over hvor hurtigt det blev sendt, selv midt i julehandlen. En klar anbefaling herfra <3

27. november 2024

Svar fra Mapio

Mange mange tak for de fine ord :)
Vi ses nok til endnu en messe en gang!

Min oplevelse med Mapio var den gode…

Min oplevelse med Mapio var den gode kontakt, der var fra start af, jeg skulle ud og rejse, ankomst af varer passede, med min hjemkomst. Varerne var Rigtig godt pakket ind, og nu nyder jeg bare de smukke farver og sammensætning af både de smukke dybe og flade tallerkener, glæder mig også til at give et sæt som gave.
Mvv
Lone Randers

24. november 2024

Svar fra Mapio

1000-tak for den flotte anmeldelse - det glæder mig at du nyder din lille bid af Japan :)
Arigatou Gozaimasu!

Super hurtig levering

Bestilte to små fine risskåle, der blev leveret ved døren dagen efter. Sparede mig for leveringsgebyr og leverandøren for emballering.

19. november 2024

Svar fra Mapio

Tak for den fine anmeldelse! :)

Spændende japanske produkter til en…

Spændende japanske produkter til en fair pris, optjening af "bonus points", lækker hjemmeside og særdeles ordenlig og fin service.

Bestemt et sted jeg vil anbefale og handle mere i fremtiden.

5. september 2024

Svar fra Mapio

Tak for de fine ord og de 5 stjerner!
Det er så fedt at høre, at folk er glade for det jeg tilbyder.
Arigatou gozaimasu!

Lækre produkter

Lækre produkter, hurtig levering og skøn service.

18. juni 2024

Svar fra Mapio

Tusind tak for de fine ord og at du gider dele din oplevelse af at handle hos mig :)

Med venlig hilsen
Mads fra Mapio

Dejlig og personlig købsoplevelse

Dejlig og personlig købsoplevelse. Mapio har flotte og brugbare Japanske ting til hjemmet. Datteren kan ikke få nok af det Japanske, så det gør gaven meget nemt.

26. mai 2024

Svar fra Mapio

Tak for de fine ord og stjerner - elsker at min hobby kan sprede glæde på den her måde :)

Kan virkelig anbefales!

Virkelig flotte ramen skåle og super hurtig levering! Top klasse :-)

26. januar 2024

Svar fra Mapio

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! :)

Fremragende

God service og dialog hele vejen. Lækker produkt. Kan varmt anbefales

26. desember 2023

1000-tak for de fine ord! 😊

Sugoi!

Fremragende kommunikation, hurtig afsendelse og god oplevelse på deres hjemmeside. En klar anbefaling!

Svar fra Mapio

Tak de flotte ord og anbefalingen! 🥳👍

Fine japanske varer

Vi købte ramen skåle og tallerkener fra mapio. De kom hurtigt og i god stand. Glad for dem! ありがとうございます✨

Svar fra Mapio

どういたしまして 🙏 og selv tak for de flotte stjerner og ord!

Rigtig fine japanske tallerkner og…

Rigtig fine japanske tallerkner og skåle til fornuftige priser, med hurtig levering og venlig service. Jeg kan varmt anbefale Mapio. Vi glæder os til at købe mere en anden gang!

Svar fra Mapio

Det er så dejligt med så gode kunder :D Tak for de flotte ord og stjerner!