Fijne horloges. Helaas ging de mijne net binnen het jaar stuk. Ik kreeg zonder gedoe een nieuwe opgestuurd met zelfs extra kleuren bandjes. Echt goed service dus! Dank!
Se hva andre synes
Half jaar geleden horloge gekocht maar ineens wilde hij niet meer opladen. Contact opgenomen en dezelfde dag reactie terug. Na paar keer heen en weer een mail om dingen uit te proberen wat jammer ge... Vis mer
Horloge besteld bij maoo, helaas is dit horloge nooit bij mij geleverd, contact gehad met het bedrijf, die hebben mij zonder moeite een nieuw horloge toegestuurd. Hoop dat het eerst horloge is terug g... Vis mer
Het is een heel mooi en handig horloge. Allerlei gezondheidsmetingen zijn mogelijk. Maar helaas was mijn smartwatch binnen een half jaar kapot. De wijzerplaat liet volledig los. Het heeft even geduu... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Slimme wearables voor een actievere levensstijl.
Kontaktopplysninger
Binnendams 101G, 3373AC, Hardinxveld-Giessendam, Nederland
- 085 1307 862
- support@maoo.nl
- maoo.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Behulpzaam
Na half jaar hield horloge ermee op
Na half jaar hield horloge ermee op. En na goed geholpen te zijn om hem weer aan de praat te krijgen wat helaas niet lukte. Kregen we nieuwe opgestuurd
Snel en goed
Horloge stuk
Mijn horloge deed het niet meer en na enkele dingen uitgeprobeerd te hebben en wat niet lukte, heb ik meteen een nieuwe gekregen. Bedankt voor de goede service!!!
Fantastisch opgelost
Mijn horloge gaf geen beeld meer.
Met Maoo gemaild en een snelle reactie terug. Ik heb snel een nieuwe opgestuurd gekregen.
Prima service
Mijn horloge trilde niet meer
Mijn horloge trilde niet meer. Na mail wisseling hierover kon het probleem niet worden opgelost. Ik kreeg een nieuw horloge. Super tevreden.
Heel traag en ze kunnen op voorhand…
Heel traag en ze kunnen op voorhand geen levertermijn geven.
Levering
Ik heb na twee weken nogsteeds mijn bestelling niet binnen, terwijl op de website staat dat ik het product binnen twee werkdagen binnen moet hebben.
Ik heb al twee keer een bericht gestuurd om te vragen hoe ik de wekker ( alarm) instel maar geen antwoord en nu probeer ik de smartwatch met mijn gsm te verbinden en dat lukt niet
Na twee maanden in gebruik loopt mijn Maoo smartwatch ong. 4min op twee weken voor
Heel goede horloge
Heel goede horloge, heel blij mee!
Goede klantenservice, ik had problemen met mijn eerste horloge en ze hebben me direct geholpen! Top service!
Snelle en goede service!
Zou woensdag bezorgd worden maar dat werd zaterdag. Ik weet niet of dat het bij mooi ligt of bij post.nl
Zou woensdag woensdag
Bij dit bedrijf krsuper bedrijfijg je nog echt…
Bij dit bedrijf krijg je nog echt garantie had een smartwhats gekocht maar de pech dat hij vrij snel stuk geen.
Geen probleem zei men gewoon een nieuwe en betere gekregen.
Top service
Zonder te weten was ik gaan zwemmen met de horloge om maar wist niet dat dit niet mogelijk was. Ik had een mailtje stuurt en tot mijn verbazing kon ik een nieuwe krijgen en hoefde alleen de verzendkosten te betalen. Alles ging super snel. Ben zelf heel tevreden met het horloge werkt naar behoren en je krijgt leuke kleurtje erbij.

Svar fra Maoo Smartwear
Goed advies en goede service
Goed advies en goede service
Scherm smartwatch deed het niet meer, na advies filmpje opgestuurd van het probleem.
Dit viel onder garantie.
Er werd daarna meteen een nieuwe smartwatch gestuurd.

Svar fra Maoo Smartwear
Heb mijn bestelling na 11 dagen nog…
Heb mijn bestelling na 11 dagen nog steeds niet ontvangen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.