Top producten!de manuka honin is echt premium en de vitamine d en appelcider azijn passen perfect in mijn dagelijkse routine.Alles snel geleverd en netjes verpakt.zeker een aanrader!👌
Ik ben zeer tevreden over alles van : A tot Z , dat wil zeggen vanaf de HELDERE , OVERZICHTELIJK en PRAKTISCH site Tot Aan THUIS bezorging van PAKKET. ALLES IS ZOALS IK HAD VERWACHT & INGESCHAT ,... Vis mer
Something went wrong with the delivery. It wasn't. Thats the problem. I received a message that my order had been delivered to a DHL pick up point which required my signature but when I went there I w... Vis mer
Ik heb zo’n fijne ervaring gehad met Manuka Doctor! Hun klantenservice is echt de beste die ik ooit heb meegemaakt – super snelle reacties en oprechte betrokkenheid. Ik had een onverwachte reis... Vis mer
Onze Manuka Honing wordt geoogst en verpakt in Nieuw-Zeeland. Je bent verzekerd van originele Manuka Honing van Manuka Doctor uit Nieuw Zeeland.
70 Sir John Rogerson’s Quay, D02 R296, Dublin, Irland
- info@manukadoctor.nl
- manukadoctor.nl
Alles was naar wens
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Ik heb twee weken geleden honing…
Ik heb twee weken geleden honing besteld en heb nog niks gekregen.

Svar fra Manuka Doctor
Duidelijke uitleg over get produkt wat het voor een…
Duidelijke uitleg wat het voor een produkt is en hoe ik het moet/kan gebruiken

Svar fra Manuka Doctor
Teleurstellende kwaliteit van Manuka…
Teleurstellende kwaliteit van Manuka honing
Ik heb meerdere potten Manuka honing gekocht, maar helaas ben ik erg teleurgesteld. De honing is niet zoals ik gewend ben. Normaal gesproken is de honing stevig en licht gekristalliseerd, maar deze keer is hij erg hard en suikervormig (sterk gekristalliseerd).
De smaak en textuur zijn anders dan verwacht. Omdat ik meerdere potten heb gekocht, vind ik dit extra jammer. Ik hoop dat de kwaliteit in de toekomst weer zoals voorheen zal zijn.

Svar fra Manuka Doctor
netjes verpakt en snel in huis.
netjes verpakt en snel in huis.
Ga zeker meer bestellingen plaatsen.

Svar fra Manuka Doctor
Het is van top kwaliteit.
Het is van top kwaliteit.ik had een vergiftiging met ethische olie opgelopen .mijn luchtwegen waren aan branden, mijn hoofd ook .meteen na de eerste kleine theelepel honing van 840mgo had ik een verlichting.nu na een paar dagen ben ik ervanaf .het enige minpuntje is dat je 3 dagen moest wachten voordat ik het in huis had ,en elke dag met zware pijn duurt elke dag te lang .maar gelukkig heeft deze honing geholpen .ik had er al over gelezen .en in het verleden heb ik ook wel eens manuka honing gekocht van een andere merk die werkte niet .dus of de aantal mgo was te laag .ik had toen 340mgo of het was nep manuka .en daarom belangrijk om te kijken of het getest is ,en daar voldoet Manuka Doctor aan .blij dat manuka Doctor een echt produkt is met alle certificaten.

Verloren vertrouwen
Hoewel ik thuis was, heeft hun DHL-bezorger mijn bestelling naar het afhaalpunt gebracht, en toen ik het ophaalde, was het leeg. Ik heb ervoor gekozen om niets te zeggen, omdat ik jullie niet meer vertrouw.

Svar fra Manuka Doctor
Van stap A tot B duidelijk overzicht…
Van stap A tot B duidelijk overzicht van de verzending. Hele goede aanbieding en kwaliteit is erg hoog van zowel de honing als de bestelling tot aan bezorging aan huis