Manuka Doctor Anmeldelser 631

4,3

Top producten!de manuka honin is echt premium en de vitamine d en appelcider azijn passen perfect in mijn dagelijkse routine.Alles snel geleverd en netjes verpakt.zeker een aanrader!👌

Ik ben zeer tevreden over alles van : A tot Z , dat wil zeggen vanaf de HELDERE , OVERZICHTELIJK en PRAKTISCH site Tot Aan THUIS bezorging van PAKKET. ALLES IS ZOALS IK HAD VERWACHT & INGESCHAT ,... Vis mer

Ik heb zo’n fijne ervaring gehad met Manuka Doctor! Hun klantenservice is echt de beste die ik ooit heb meegemaakt – super snelle reacties en oprechte betrokkenheid. Ik had een onverwachte reis... Vis mer

Something went wrong with the delivery. It wasn't. Thats the problem. I received a message that my order had been delivered to a DHL pick up point which required my signature but when I went there I w... Vis mer

1. Helse- og velværebutikk

Onze Manuka Honing wordt geoogst en verpakt in Nieuw-Zeeland. Je bent verzekerd van originele Manuka Honing van Manuka Doctor uit Nieuw Zeeland.

4,3

Enestående

Honing

Omdat ik sinds al die jaren de Manuka Doctor honig gebruik en daarbij mij heel goed voel
Zit lekker in m’n vel en nooit meer zo moe

6. juni 2025

De kwaliteit was slecht

De kwaliteit was slecht. Het smaakt naar versuikerde honing.

4. august 2025

Svar fra Manuka Doctor

Beste Ghassan, bedankt voor je feedback. Kristallisatie (“versuikeren”) is een natuurlijk proces bij 100% pure honing en heeft geen invloed op de kwaliteit. Je kunt de honing weer vloeibaar maken door het potje kort in warm water te zetten.

Good product

Very good! I like the products and the price is not too expensive. High quality and affordable. 😊👍🏻

4. august 2025

Snelle levering

Snelle levering, mooi product

31. juli 2025

Svar fra Manuka Doctor

Fijn dat de snelle levering en het mooie product bevallen. Dank voor uw feedback!

Top quality

Cgeap, fast, honest

24. juli 2025

Svar fra Manuka Doctor

Thank you for your positive review! We are happy to hear you were satisfied with your experience with us.

De Honing is heerlijk

De Honing is heerlijk
Bedankt
Vriendelijke groet Ida

14. juli 2025

Svar fra Manuka Doctor

Wat fijn dat de honing u smaakt! We zijn erg blij met uw positieve feedback en hartelijk bedankt voor uw bericht.

Snelle levering

Snelle levering, super lekker honing, fijne korting en advies per app

14. juli 2025

Svar fra Manuka Doctor

Wat fijn dat onze snelle levering, heerlijke honing, korting en advies via de app zo goed zijn bevallen! Bedankt voor de positieve feedback.

Gaan zien of het werkt

Duidelijke omschrijving en het product snel gekregen, als het uit Nieuw Zeeland komt.

10. juli 2025

Svar fra Manuka Doctor

Fijn om te horen dat de omschrijving duidelijk was en u het product snel heeft ontvangen, zelfs vanuit Nieuw-Zeeland. Bedankt voor uw positieve feedback!

Nu 2 weken in gebruik

Nu 2 weken in gebruik. Elke ochtend een theelepel op de nuchtere maag.
De stoelgang is beter en exceem in mijn oren is rustiger. Ik kan nog niet met zekerheid zeggen of de exceem door de honing rustiger is, omdat ik wel vaker periodes heb, dat het rustiger is. Ben benieuwd over een langere periode of het inderdaad ook effect heeft op het exceem in mijn oren.

Tot op heden zeer tevreden en ik ga zeker door met elke ochtend een theelepel op de nuchtere maag.

11. juni 2025

Svar fra Manuka Doctor

Fijn te horen dat u tevreden bent en verbetering in uw stoelgang ervaart. We zijn benieuwd naar uw ervaringen op langere termijn met betrekking tot het eczeem. Bedankt voor uw feedback!