Snap al die negatieve reviews niet, gewoon prima online casino met een mega aanbod aan spellen. Doe je verificatie gewoon vooraf, stort na goedkeuring pas geld om mee te spelen. Krijg je geen... Vis mer

Vorsicht vor diesem Casino! 3 Einzahlungen gemacht nicht einmal wirklich meine Einzahlung verdoppelt! So schnell kann man gar nicht schauen wie das Geld herunter rattert. Unglaublich erschreckend. Ga... Vis mer

a éviter déjà par un dépôt de 50€ bizarrement dans la minute un 2ieme dépôt de 50€ est demandé ; un deuxième dépôt sans possibilité d'avoir 50% sauf "un dépôt séparé de 50 EUR a été récompensé... Vis mer

2,3

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Dont play here i deposit 100 euro for…

Dont play here i deposit 100 euro for an 100% bonus and they just disappeared i still didnt receive it after a whole week i tried contacting support they said it will be fixed next day and still nothing so my money just disappeared i am so mad so dont do same mistake

30. januar 2026

Speel hier nooit pure oplichting

Ik speel al een tijdje bij manga casino maar elke x ak ik een uitbetaling wilde doen ging dat niet adres verifiëren mislukte volgens hun elke x gister wilde ik 4000 euro laten uitbetalen weer het zelfde probleem en dan vragen ze je ineens om een huur contract of een contract van je gas en licht of telefoon al met al wel me geld aan nemen maar uitbetalen ho maar en hulp is ook niet daar pfff echt oplichting heb er 10duizende euro's achter gelaten.

22. januar 2026

Absolute scam

Absolute scam. Rigged games, very low payouts, and virtually zero chance of winning. If you deposit, know that you have a 200% chance of losing.

12. januar 2026

Lucky casino

I played a lot of casino games but never been this lucky. Thank you Mangacasino team I won £2,500 with a £5 spin

15. september 2025

Paid out in minutes!

Played £100 and hit a jackpot of £5,000 they verified by documents in minutes and received my win in the bank 45 minutes after super fast

15. september 2025

Qbet/Mangacasino are illegally…

Qbet/Mangacasino are illegally targeting dutch people to play on their sites. Owned by Novatech solutions bv in curacao and Joanna Tinaco Arenas is the director and Dutch Antilles Management N.V. is the local representative. I will visit them to collect my funds since there is noway to get in contact with them.

29. august 2025

a éviter

a éviter

déjà par un dépôt de 50€ bizarrement dans la minute un 2ieme dépôt de 50€ est demandé ; un deuxième dépôt sans possibilité d'avoir 50% sauf "un dépôt séparé de 50 EUR a été récompensé par 10 Super Spins sur Rise of Merlin" voila ce qui

m'est dit ; donc pas le respect de leur pub ; 50 % !! a gagner sur une machine le montant reste le même sur votre compte sauf bien sur si vous perdez ;"
les machines tournent sans jeu gagnant , fuir vite

20. juni 2025

Gros joueur de casino en ligne.

Gros joueur de casino en ligne.
Manga casino est sûrement l'une de mes pires expériences.
Les gains sont inexistants (sauf lors de l'inscription)
Bref passé votre chemin la chance n'existe pas chez eux mais elle est clairement altérée.

4. juni 2025

Ik heb het gevoel dat de uitbetalingen…

Ik heb het gevoel dat de uitbetalingen worden gemanipuleerd. Ik speelde de eerste x en had direct gewonnen en de uitbetaling was met 20 min op de rekening.

Daarna een hele hoop verloren en wat kleins terug gewonnen die ik uitbetalen wou, en wat denk je. Je raad het al het duurt een eeuwigheid om de uitbetaling te controleren met de standaard excuus.

19. september 2024

150 dépôt sans gain le pire casino ou…

150 dépôt sans gain le pire casino ou j'ai peut jouer leur rtp sont vraiment faux , les playngo si t a 96 mais c'est à ce demander si les machines ne sont pas bidouiller bref je ne mettrais plus un centime , le plus mauvais mais vraiment des casino en ligne c'est bien celui là les dépôt dure 4 mn chrono , j'ai quand même tester 150 fois avant d'écrire un avis , donc à vos risque et péril vous obtiendrez des bait a volontier , et quand vous aurais un bonus c'est maximum x30 a x1

29. juni 2024

Casino avec un rtp au plus bas

Casino avec des machines vide qui redistribue rien , plus de 1000€ de dépôts jamais pu monter ma balance , les dépôts ne dure pas 3 minutes en jouant aux misé minimum une arnaque ce casino

18. juni 2024

Slow deposit

First deposit went fine. Lost and did a redeposit. No fund were added to my account and after showing proof of the deposit to support there has been no response in 5 days.
Edit: After 4 weeks my deposit was added

26. april 2024

The moment you win money you get error and start losing

Hey all,

If you win money and get an error stop playing just payout. You start losing money after that. Good point is they pay out u get ur money on time when u win and payout. But down side is the website is strange because only when you win money you get the error.

29. januar 2024

Ongewenste mail van dit bedrijf. Mangacasino

Wordt doodgegooid met ongewenste e-mails van MangaCasino op mijn live.nl. Soms wel 10 a 20 per dag. Allemaal om maar mee te doen. Niet normaal meer. Zelfs blokkeren helpt niet. Verschrikkelijk. Dagelijks moet ik verwijderen. Stop hiermee. Ik ben geen gokker.

1. januar 2024

Overall a good site!

Great range of games.
Great help from the support, had to verify my adress wich i usualy hate but asked the support how long it would take and the support peronaly helped me fix everything in a few min wich i have never seen on any other site !!

So far havent found anything bad with the site !! :)

27. desember 2023