Gekocht via Bol.com de neushaartrimmer Elite van Mancraft Wat een fijne trimmer is dit van Mancraft. Hij doet precies wat hij moet doen zonder te trekken of te irriteren, wat bij eerdere goedkop... Vis mer
Ontvangen product is na een tijdje kapot gegaan binnen de garantietermijn. Na insturen van een video heb ik snel een nieuw apparaat gekregen. Ik hoop dat die langer meegaat. Qua service op dit gebied... Vis mer
It’s a great product, I’ve got it now for some time and it works great. Unfortunate by some reason I lost my charger cable. Sinc it is the old model charger and not works with a usb-c cabl... Vis mer
Zeer slechte kwaliteit scheerapparaat. Na nauwelijks 2 jaar batterij helemaal op. Laadt niet meer op. Gebeld met de klantenservice. Garantie net 1,5 week voorbij. Mancraft weigert keihard et... Vis mer
Mancraft geeft jouw body de upgrade die het verdient. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne man, met oog op kwaliteit en comfort. Ons doel: Onze klanten met trots en een fris gevoel voor de spiegel te laten staan.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Het probleem met het scheerapparaat werd snel opgelost.

Svar fra Mancraft
Na wat wat onderzoek op internet bij de Mancraft bodygroomer uitgekomen. Blij dat ik deze besteld heb! doet precies wat het moet doen voor al het lichaamshaar. Zeer blij mee

Svar fra Mancraft
Prima en fijne bodygroomer. Op een gegeven moment laadde het apparaat niet meer op ... Na contact met info@mancraft (Bart) werd direct een nieuwe groomer toegezonden. Klasse !!! Ben erg blij met de geboden oplossing en snelle service !

Svar fra Mancraft
Ik heb nog nooit meegemaakt dat een online bestelling na het betalen zo super snel werd ingepakt en verzonden! Letterlijk maar een aantal minuten. De kwaliteit van de materialen is zeer goed en het apparaat werkt verbazingwekkend goed voor deze prijs. Een heel goede koop voor zowel nat als droog scheren met handige oplader. Het wordt ook mooi en met gevoel van luxe ingepakt. Duidelijke informatie op de website over de details van het product.

Svar fra Mancraft
the body groomer is amazing! super easy and safe to use

Svar fra Mancraft
Ik heb een goed product ontvangen, en het voldoet aan de verwachtingen!!
Snelle snelle service. 100% tevreden top😁

Svar fra Mancraft
Goed product zeer veilig en makkelijk in gebruik! Beste van tussen alles tot nu toe gebruikt. Hopelijk gaat die ook lang mee.

Heel goede service.
Er was een probleempje met het apparaat.
Ik kreeg goede tips en het was geen probleem om het te vervangen.

Svar fra Mancraft
Goed product, ligt goed in de hand, fijn in gebruik. Werkt precies als aangegeven. Enige aanmerking is dat de aangegeven minimale scheerlengte 0.3mm niet haalbaar is in de praktijk.

Svar fra Mancraft
Ik vind het ook raar dat er zoveel positieve reviews zijn. De aan/uit knop zit op een plek waar je het scheerapparaat vast hebt, waardoor deze tijdens het scheren ingedrukt wordt en het apparaat dus uitvalt. Ook maakt het apparaat meer geluid dan ik gewend ben. Ja, verpakking is mooi, en hij oogt ook mooi.

Svar fra Mancraft
Het apparaat werkt zoals beloofd en de bezorging was snel, Niets speciaals.

Svar fra Mancraft
Vlotte levering, prima apparaat. Ligt lekker in de hand en scheert goed. Goede prijskwaliteit verhouding.

Verzending en contact was prima . Het scheerapparaat
scheert ontzettend langzaam wil je een glad resultaat hebben. Je bent heel lang bezig dus. Niet echt een aanrader.

Svar fra Mancraft
Product voldoet geheel aan mijn verwachting. Via Mancraft een goede service en snelle levering. Tot op heden nog geen negatieve punten.

Svar fra Mancraft
snelle verzending. lekker simpel scheerapparaat en geen last van scheer irritatie

Svar fra Mancraft
Vandaag het apparaat binnengekregen. Wat direct opvalt is hoe compleet het product is. Vele opzetstukken zijn aanwezig! De eerste scheerbeurt is als prettig ervaren!
Ik raad dit product zeker aan! Ook de klantenservice is fijn en reageert snel!
Ik had een nieuwe opzetkam voor de bodygroomer nodig. Kin ik eerst niet vinden, maar na een vraag via de mail kreeg ik direct een bestellink. Na bestelling snelle levering. Prima allemaal.
snelle levering
duidelijke afspraken, mooi product
paar keer gebruikt, tot nu zeker tevreden