Malry Anmeldelser 38

TrustScore 1.5 av 5

1,5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Twee fonkelende, mooie ringen besteld, snelle levering doch na amper 3 weken VERKLEURING van de ringen! Niet normaal! Hele slechte kwaliteit! Mail gestuurd, onmiddellijk antwoord, doch, niks... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wachten al tijden op 2 ringen. Krijgen een volgnummer. Er wordt echter nooit geleverd. Elke keer als je klaagt willen ze je email adres en bestelnummer opnieuw hebben. Houden er nu mee op. Jammer van... Vis mer

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2 ringen gekocht eind december

2 ringen gekocht eind december, na een weekje is 1 ring helemaal verkleurd. Neem contact met hen op en ik krijg een nieuwe opgestuurd. Natuurlijk verkleurd deze ring ook al na een week. Neem opnieuw contact op en dan krijg ik de ene keer te horen dat ik beide ringen mag retour sturen en een volledige terugbetaling krijg. En als ik het retouradres vraag krijg ik een mail dat ik het toch niet retour mag sturen. Verschillende mails heen en weer gestuurd m.a.g. dat ze niks meer kunnen doen. Kreeg wel een kortingscode van 20% op een volgende aankoop, maar bestel daar NOOIT nog!!!

23. februar 2026

Geen levering gekregen

Ik heb een “elegante gouden ring met fonkelstenen” besteld maar niet ontvangen. De bezorgdienst DHL heeft hem als bezorgd aangemeld en daarmee was eigenlijk alles geblokkeerd.Bij navraag bij Malry bleven zij maar aangeven dat ik een “officieel bewijs van niet geleverd” van DHL moest vragen. Maar die geven niet thuis aan een “niet klant” want dat ben ik. Malry heeft een vervoersovereenkomst gesloten met DHL en hebben de wettelijke plicht te informeren waar mijn pakket is.
HDL heeft met mij niets te maken. Ik ben klant van Malry in zo’n geval.
Na twee weken dezelfde antwoorden van Malry heb ik het maar opgegeven. Als klant ben je dan machteloos.
Ik zeg hiermee, KOOP NIET BIJ DEZE INTERNET SITE, ze laten je totaal in de steek als er iets niet klopt.
Eigenlijk wilde ik O sterren geven maar jammer genoeg bestaat dat niet.
Een slecht bedrijf dit.

19. februar 2026

Twee fonkelende ringen

Niet normaal!
Hele slechte kwaliteit!
Mail gestuurd, onmiddellijk antwoord, doch, niks aan te doen! We krijgen 15% korting bij een volgende aankoop! Eh, ben niet van plan om nog eens een bestelling bij hen te plaatsen!
Ik vraag mijn geld terug maar dat kan niet, kan ze ook niet retourneren want de ringen zijn gedragen!
Dus… KOOP hier NIETS!
Nicole

19. januar 2026

nep site

had armbanden besteld en vandaag thuis gekregen,het zijn dezelfde armbanden als bij temu,magneet gepakt en er tegenaan gehouden om te kijken of ze nep waren want de kleur beviel me niet echt,je kon zien dat het geen goud was en idd het was geen goud,wat een nep site daar bestel ik dus niet meer !!!

19. februar 2026

Super slecht

Super slecht, bestel je 2 broeken is de maat helaas niet juist, kun je het terug sturen op eigen kosten naar china. Daargelaten dat je daarvoor 25 euro verzendkosten betaald krijg ik mijn geld niet terug omdat het zogenaamd vastgehouden wordt bij de Chinese douane. Malry geeft geen geld terug omdat er geen verzendbevestiging uit China komt. Niks kopen daar, ruikt naar besodemieterij.

12. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Heel lang moeten wachten op de…

Heel lang moeten wachten op de betelling. Verschrikkelijk wat je ontvangt, heb €29,95 betaald voor 2 plastic ringetjes wat je bij de kruidvat voor €2,99 krijgt of bij Temu.
Mensen bestel maar niks via deze site, je word bedonderd.

16. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Twee ringen samen 39,95 prachtig op het…

Twee ringen samen 39,95 prachtig op het plaatje maar mijn god wat een slechte kwaliteit na twee weken al verkleurd steentjes zijn ook lelijk geworden. Ik vraag me werkelijk af of er wel geld naar pink ribbon gaat. Je denkt dat je iets besteld in Nederland maar het komt gewoon uit China.

6. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Broeken besteld maar niet gekregen

Broeken besteld, hoorde niks meer en had al gemaild en bleek al bij het afhaalpunt te zijn geweest en retour naar afzender! Heel veel mailtjes gestuurd erna, maar gebeurd niks en ze sturen steeds weer dezelfde standaard mails.
Dag broeken en geld😢 Waardeloos

15. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fonkelring die naar een paar dagen koper is ipv goud

Een ring van mijn moeder gekregen besteld op hun site zag er op de site prachtig uit maar na een paar keer dragen was die vies en koper kleurig.
Vele malen over gemaild maar daar geven ze geen garantie op kunt zelf betalen als je het terug wil sturen.
Het zijn gewoon een stelletje oplichters koop hier niets want je wordt bedonderd en ze doen niets voor je om het op te lossen !

24. desember 2025

Oplichters

Retourneren gaat niet. Ze doen er alles aan om niet terug te betalen.en je krijgt geen retour label.
het zijn echt oplichters. En alles komt uit China. Voor een habbekrats
Na 8 e-mails de handdoek in de ring gegooid. Zonde van mijn geld. En van mijn tijd…

20. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waarom worden deze web shops niet…

Waarom worden deze web shops niet verdreven ik heb er nu al 5 gevonden die allemaal de mooiste plaatjes hebben qua kleding maar die allemaal rotzooi verkopen. Asjeblieft mensen als jullie een webshop zien die een onbekende Nederlandse naam hebben ga EERST googlen en lees de reviews. Doe ik ook en kom dus nooit bedrogen uit.

21. desember 2025

2 ringen besteld.

2 ringen besteld.
Binnen 2 weken verkleurd.
Email gestuurd en je krijgt geen antwoord.
Oplichters.

11. desember 2025

Het verdiend nog minder dan 1 ster

Het verdiend nog minder dan 1 ster. Wat een oplichters. Ze blijven je maar aan het lijntje houden en nemen totaal geen actie om ook maar iets om te ruilen of terug te betalen. Oplichters zijn het!

8. desember 2025

Schandalig …

Had 2 ringen besteld als dank je wel voor mijn beste vriendin ,die mij zo gesteund heeft toen ik borstkanker had ,ik vond dit een mooi gebaar aan haar ,nadat wij allebei de ring eventjes hadden gedragen ,werden onze vingers zwart en de ring ging helemaal verkleuren ,ik schreef aan hun ,ik moest de ring maar afdoen met douchen en handen wassen en als ikin water zat ,wst een onzin ,na over en weer ,gaan ze dus niks terug betalen of iets anders uitzoeken ,de ringen gaan de prullebak er blijft alleen nog schaamte over voor mijn vriendin die ik als dank je wel zwarte vingers heb bezorgd......wst een vreselijke oplichters

3. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dropshipping van werkelijk waardeloze…

Dropshipping van werkelijk waardeloze kwaliteit! Terug sturen kost tientjes.
Leuke site, met AI gegenereerde plaatjes maar levering van uit China. Dus ook zelf naar China terug sturen.
Goedkoop is duurkoop, mijn moeder had hier wat besteld.
Ik zelf hou het liever bij goede kwaliteit van de bekende winkels. Ben je uiteindelijk beter mee af.

29. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv