Malmö Matt & Möbeltvätt Anmeldelser 19

Informasjon om virksomheten

1. Møbelrengjøring
  2. Tepperenstjenester

Skrevet av virksomheten

Vår professionella djuprengöring ger den vård och det underhåll som krävs för att förlänga mattan och möblernas livslängd. Vi sparar inte bara tid utan du kan slappna av och veta att du bor och arbetar i en renare och friskare miljö.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag är verkligen inte nöjd med dem…

Jag är verkligen inte nöjd med dem alls. Jag lämnade in mina mattor, men undersidorna hade inte tvättats överhuvudtaget, och dessutom hade det gått hål i en av mattorna. Personalen som arbetar där förstår inte ens ett ord svenska. Men nu har myndigheterna stängt butiken, vilket faktiskt var bra. De slet även sönder min väns sofföverdrag och lämnade tillbaka dem i det skicket.”

28. september 2025

Svar fra Malmö Matt & Möbeltvätt

Det här låter väldigt tråkigt, men vi vill vara tydliga med att detta inte gäller vårt företag.

Vi utgår från Malmö/Skåne och har inga kunder eller verksamhet i Odensbacken, och vi har inte heller någon butik som har stängts av myndigheter. Det verkar därför som att du tyvärr har blandat ihop oss med ett annat företag.

Vi tar alltid ansvar för våra uppdrag, dokumenterar mattor vid inlämning och kommunicerar tydligt med våra kunder. Om något skulle ske under tvätt tar vi det direkt med kunden – men i detta fall känner vi inte igen händelsen alls.

Vi ber dig därför vänligen att kontrollera att recensionen ligger på rätt företag och ta bort eller korrigera den om den avser någon annan aktör.

Tack för förståelsen.
/ Mehmet

Rekommenderas inte

Rekommenderas absolut inte. Jag såg ingen skillnad efter avslutat tvätt. Personalen vid kassan kunde inte alls prata svenska. Man fick kommunicera via teckenspråk. Mattorna hade mycket sand på undersidan när man rullade ut de efter avhämtning. Fläckarna finns fortfarande kvar så jag är skeptisk om de verkligen tvättade mattorna. Ångrar att jag lämnade in mattorna hos de. Bli inte lurad av bilderna och priset. Välj annan företag.

10. juli 2025

Svar fra Malmö Matt & Möbeltvätt

Tack för din återkoppling. Tråkigt att höra att du inte är nöjd med resultatet – vi strävar alltid efter att varje kund ska bli helt nöjd.

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri omtvätt om man inte känner att resultatet blev som förväntat. Du får jättegärna kontakta oss direkt så vi kan åtgärda detta och se till att mattorna blir ordentligt rena.

Vi uppskattar din feedback och hoppas få en chans att rätta till det.

Med vänlig hälsning,

Experter på mattvätt

Experter på mattvätt! Mycket bra bemötande, stor tålamod och bra priser. Jag hade en ny matta som gav mig klåda, men de tvättade och kammade den till ett mycket bra pris – och nu kliar den inte längre. Jag kommer definitivt att fortsätta tvätta mina mattor hos dem.
Stort tack från hjärtat!

9. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastiskt resultat – mattan som ny!

Vi lämnade in vår matta på tvätt och kunde inte vara mer nöjda med resultatet! Den blev fantastiskt ren och fräsch, och hela processen gick snabbt och smidigt. Väldigt proffsigt bemötande och bra kommunikation. Rekommenderas varmt till alla som vill ge sina mattor nytt liv!

22. mars 2025

Hej Fisnik,
Tack så jättemycket för din recension! Det uppskattas verkligen när våra kunder uppskattar oss då detta är ett kvitto på att vi verkligen gör ett bra jobb. Välkommen åter igen till oss :)

de förstörde min matta

de förstörde min matta totalt och jag upptäckte det inte förrän jag betalat då de sa att jag var tvungen att betala på plats (i mitt hem) innan mattan var utrullad. När jag skrev till dom om den förstörda mattan fick jag ingen återkoppling alls. Jag har alltså betalat för en service jag inte fick plus har fått köpa en ny dyr matta. Världens lurendreji, ANLITA INTE!!

13. juni 2024

Fantastic Service

Fantastic Service, fast, professional and very friendly! Definitely the best in town! Best Alexa

23. april 2024

Svar fra Malmö Matt & Möbeltvätt

Thank you so much for the fantastic review, Alexa! We're delighted to hear that you enjoyed our service.

We always aim to be fast, professional, and friendly towards our customers. It means a lot to us to know that we're delivering the best services in town.

Thanks again for choosing us, and we look forward to continuing to provide you with excellent service in the future!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superbra service och kompetens!!

Superbra service och kompetens!!! Det är andra gången (inom 2år) som vi anlitar Malmö Matt & Möbeltvätt för tvätt av våra soffor med divan som är ljusbeige och i microfiber. Efter tvätten framkom lite synliga fläckar som kunde ses då man hade glömt ett moment i tvättprocessen, jag kontaktade dom och de kom genast ut på nytt för att fixa till det utan några problem (eller extra kostnad) ! Deras svar; vi vill att du ska bli 100% nöjd! Wow!!! De har mina varmaste rekommendationer!

9. april 2024

Hej Alex,

Tack så mycket för era vänliga ord och för att ni valde Malmö Matt & Möbeltvätt för er tvättbehov. Det gläder oss att höra att ni uppskattar vår service och kompetens.

Att säkerställa er fulla tillfredsställelse är alltid vår främsta prioritet, och vi är glada att vi kunde åtgärda eventuella problem utan extra kostnad. 🤩

Er rekommendation betyder mycket för oss och vi uppskattar er förtroende.

Tveka inte att kontakta oss igen om ni behöver vår hjälp i framtiden.

Malmö Matt & Möbeltvätt

Mycket nöjd!!

Mycket nöjd!!! Tvättade en divan soffa samt en hästen säng och det kändes så rent och fräscht efteråt. Rekommenderar starkt detta företag.

12. februar 2024

Svar fra Malmö Matt & Möbeltvätt

Vi är glada att höra att du är mycket nöjd med våra tjänster! Tack för att du valde Malmö Matt & Möbeltvätt för tvätt av din divansoffa och hästsäng. Det är alltid vår målsättning att leverera en ren och fräsch känsla till våra kunder. Tack för din rekommendation! Vi ser fram emot att fortsätta serva dig i framtiden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har bara gott att säga om hela…

Har bara gott att säga om hela upplevelsen. Fantastiska människor som gjorde ett gott intryck och väldigt kompetenta. Jag behövde få min säng tvättad och den blev skinande ren. Jag kommer definitivt att anlita Malmö Matt & Möbeltvätt igen. Genuint trevliga på alla plan. Nästa gång låter ni mig bjuda på lunch :)

24. januar 2024

Svar fra Malmö Matt & Möbeltvätt

Vi uppskattar verkligen din positiva feedback och är glada att höra att du hade en fantastisk upplevelse med oss. Att höra att din säng blev skinande ren och att du känner dig nöjd gör oss glada.

Vi ser fram emot att betjäna dig igen och låt oss definitivt planera in den lunchen nästa gång! Tack för att du valde Malmö Matt & Möbeltvätt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service och gott bemötande

Fantastisk service och gott bemötande. Skinande rent resultat och de tog med sig överdrag som behövde tvättas och körde tillbaka dem senare under veckan utan extra kostnad. Rekommenderas varmt.

26. juli 2022

Svar fra Malmö Matt & Möbeltvätt

Hej Pogo, Det värmer verkligen att få starta arbetsdagen med en grym recension! Tusen tack du är alltid varmt välkommen. Vi uppskattar det verkligen.

Bästa Hälsningar/ Mehmet

Vår matta var så skitig

Vår matta var så skitig. Bitar av mattan är vita ,så dumt när man har djur. Trodde aldrig mattan skulle kunna bli ren och vit igen. Men efter vi lämnat den här så var mattan som ny.
Supertrevlig personal, bra pris och snabb fixat. Kan varmt rekommendera dem.

15. februar 2022

Hej Bitte,
Tack för din recension!
Vi uppskattar det verkligen då det hjälper oss att bygga vårt företag. Vid nästa tillfälle som du besöker oss, hälsa från mig (Mehmet) och så får du 10% rabatt nästa gång :)

Ha en fortsatt trevlig dag!
Bästa Hälsningar,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lämnade tre mattor till tvätt

Lämnade tre mattor till tvätt. De blev perfekt . Inte alls dyrt. Trevlig personal. Skall absolut återkomma med fler mattor som behövs. Kan verkligen rekommenderas. 🌹🌹🌹

11. februar 2022

Hej Anna
Vi uppskattar det verkligen !
Du är alltid varmt välkommen in till oss, Du kan gärna hälsa från Mehmet nästa gång du lämnar in mattorna så du får en rabatterad pris :)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Bästa Hälsningar,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan stolt säga att när jag fick gå in…

Kan stolt säga att när jag fick gå in till tvättfirman där dem tvättar blev jag helt imponerad! En privat familjeföretag som arbetsr seriöst. Mina möbler samt mattor blev som nya! Efter art jag spillt läsk. REKOMMENDERAS

Tjänster: Möbelrengöring, Borttagning av fläckar och lukter från husdjur, Rengöring av mattor, Mattvätt, Tvätt av draperier och gardiner

4. oktober 2021

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv