Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Vi er en dansk webshop, der har specialiseret os i, at sælge makeup fra mærker, der normalt ikke kan købes i Danmark. Gratis fragt ved køb over 499,- og i øvrigt billige fragtpriser, helt ned til 19,- Du er som kunde i fokus og vi vil meget gerne hjælpe dig med dig køb, da vi har sat os ind i vores produkter og ofte kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige.
Oldbuen 26, 2620, Albertslund
- kundeservice@makeup-online.dk
- makeup-online.dk
Har ikke svart på negative anmeldelser
Alt var helt fint
Meget tilfreds
Makeup online får min varmeste anbefaling
Som jeg vil anbefale til andre
Super hurtig levering :) Gode rabatter
Kan ikke klage :)
Det er billigt og troværdigt
Det er fantastisk og vil anbefale det til andre
Altid hurtige til at sende
Her kan du trygt handle.
Fantastisk!
Mega hurtig levering, gode produkter og så er der virkelig kræset for pakken med ekstra overraskelser :) anbefaler dem varmt.
Thump´s up
5 stjerner 1 2 3 4 5 5 stjerner 1 2 3 4 5
Kan kun anbefales
Bestilte en makeup børste om fredagen og den lå i postkassen om lørdagen, så fantastisk service
Hurtigt levering!!! Gode produkter :)
Kan klart anbefales 😊👍
Hurtig levering
Jeg bestilte for første gang på Makeup online BH cosmetics it's Judy time pallet, og jeg var overrasket over hvor hurtig den kom, også med en lille pose slik. Det er ikke sidste gang jeg køber der fra :)
best
leveringstid til Norge er 2-3dager og varene er sendt nesten med en gang etter bestilling(t.o.m. på søndag). veldig fornøyd med bestillinger og skal sikkert bestille mere i framtiden. anbefalles!!!
Seriøst hurtig levering!
Anbefaler helt sikkert at handle hos Makeup online.