Mi s a facut o pacaleala online, in fata aveam un produs iar dupa ce am platit, am aflat defapt ca era un abonament la care nici n am inteles exact despre ce era vorba, dar Jeremy mi a fost de ajutor... Vis mer
Je demande a être remboursé des 2 sommes retirer dur mon compte je suis déçu cdt m noblet j'ai du bloqué ma carte ils ont plutôt intérêt a rembourser attention c'est des arnaques des voleurs
I will rate my experience 2 stars until I get my money . Because I didn't open the account and somehow it took my money. Until I get my money this is my review. I would like to add that the person th... Vis mer
El equipo de soporte me respondió enseguida de que envié correo electrónico con mi solicitud respecto a mi cuenta y suscripción.
Har ikke svart på negative anmeldelser
Update of my Subscription without my consent
I really appreciate how you urgently respond to my query. But I really think consultation with Customer before taking a decision on their behalf would really be trustworthy
Gracias equipo
Hola, Jeremías me ayudó, resolvió el problema ó gracias al equipo de escalacion. Gracias saludos
Jeremy a résolu mon problème
Jeremy a résolu mon problème. Merci
It was ok but now not for me.
It was ok but now not for me.
Thanks
استرداد المبلغ
I purchased an order online but now I…
I purchased an order online but now I want my credit back because I don't understand what's going on
Grazie per aver risolto il mio problema
Mi sono trovata bene molto veloci x risolvere i problemi