Makers Inc. Anmeldelser

4,8

Super service, goede uitleg en altijd bereikbaar voor bijkomende uitleg en help. Ik ben enorm tevreden !

Als niet zo heel ervaren naaister had ik er geen vertrouwen in om ritsen vlot te kunnen naaien. Door het DIY project met duidelijke uitleg, foto's en filmpjes lukte het me vlot. Resultaat: een heel kn... Vis mer

1. Hobbybutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Webshop voor stoffen, naaipatronen en complete alles-in-één pakketten. Hier shop je alles wat je nodig hebt om je unieke outfit zelf te maken.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Een feestje!

Elke keer weer een feestje om een pakketje van Makers Inc. te ontvangen; snel, fantastisch mooi ingepakt en uiteraard de mooiste stoffen!

27. november 2020

Waow

Ik kan niet wachten tot ik nog eens wat moet bestellen. Helaas is de webshop wat beperkt qua naaibenodigdheden. Anders zou ik echt alléén nog maar hier bestellen. Alles was perfect, tot in de puntjes verzorgd. Toen ik mijn bestelling uitpakte en bekeek leek het alsof mijn allerbeste vriendin dit voor mij had samengesteld en ingepakt. Alles was zooooo compleet, verzorgd, perfectionistisch samengesteld. Mij zien ze hier snel terug, sowieso!

21. november 2020

Een echte aanrader

Eén woord: geweldig!
Mijn bestelling werd zeer snel verzonden. Alles wat netjes verpakt en zelfs de wasinstructies zaten erbij.
Voor mijn bestelling had ik nog contact opgenomen i.v.m. een bepaalde stof en daar kreeg ik ook snel antwoord op.

6. november 2020

Een must voor iedereen :)

Hele fijne babypatronen en super leuke stofjes! Met de goede uitleg op de website weet je precies welke stofjes passen bij het patroon. Zelfs een beginner kan hiermee uit de voeten. Ik vond het zo fijn dat alles zo compleet wordt geleverd, van bijpassende garen tot het boekje met extra uitleg over het patroon.

31. oktober 2020

Top winkel

Fijne spullen en een leuk persoonlijk kaartje erbij.

30. juli 2020

Zeer tevreden!

Zowel het product, de levering én de service waren perfect naar verwachting. Aanrader!

28. juli 2020

Top shop!

Als je iets besteld ontvang je de bestelling snel, mooi verpakt en met een persoonlijk kaartje. Alles dat ik tot dusver besteld heb ben ik zeer tevreden over. Heerlijk van die alles in 1 pakketen. Je hoeft niet van alles bij elkaar te scharrelen maar alles is met liefde voor je uitgezocht en op elkaar afgestemd

13. juli 2020

Hart voor de zaak

Ten eerste, prachtige producten, maar misschien nog wel belangrijker, Lotte heeft écht hart voor haar zaak! Ze communiceert goed en vriendelijk met de klant, vragen zijn geen enkel probleem, en ze doet graag dat extraatje voor je. Aangekochte producten zijn heel verzorgd ingepakt, openmaken van een pakje is daarom echt een dopamine rush haha ;) Ik shop hier graag!

25. juni 2020

top!

Ondanks enige vertraging een hele goede service. Lotte is betrokken, enthousiast en houdt ‘de klant’ goed op de hoogte. Ik kom zeker een keer terug.

14. juni 2020

Super pakket!

Super pakket, tot in de details verzorgd! De stof is prachtig maar stiekem best lastig, een uitdaging dus! Vandaag draag ik hem met trots op een zwart lang thirt! Bedankt!

6. mai 2020

Ideaal starterpakket

Heel fijn materiaal ontvangen en het was zo ontzettend mooi verpakt.
Het zien er kwaliteitsvolle fournituren uit die nog jarenlang zullen meegaan. Ideaal starterspakket. Goed bezig Lotte!!

22. april 2020