Maja V - Skønhedsklinik & Frisør Anmeldelser 2

3. Frisørsalong
  4. Hårfjerning med laser
  5. Neglesalong
  6. Permanent make-up-salong

Hos Maja V er det dig og din skønhed, der er i centrum. Som et af Midtjyllands smukkeste og største skønhedshuse, tilbyder vi en komplet oplevelse fordelt på tre etager, hvor du kan få alt fra professionel hårpleje, makeup, smukke negle og permanent makeup, til avancerede kosmetiske behandlinger som laser, filler og botox. Vores team består af dygtige frisører, makeupartister, negleteknikere, kosmetiske sygeplejersker, permanent makeupartist og laser-behandlere, der alle arbejder for at give dig det bedste resultat. Vi anvender kun kvalitetsprodukter, og vi går aldrig på kompromis med service og ekspertise. Vores mål er altid at skabe et smukt, naturligt og æstetisk resultat, så du føler dig både godt behandlet og fantastisk tilpas.

3,8

Bra

Dette er virkelig en smuk og utrolig…

Dette er virkelig en smuk og utrolig nordisk indrettet salon og klinik.
personalet er så professionelle og venlig.

Jeg har nu fået 2 behandlinger hos Rikke i skønheden klinikken og hold da op en behagelig behandling, alt er jo planlagt og udført til mindste detalje så man er tryg og i bedste hænder hele vejen og virkelig også et sted man som mand føler sig godt tilpas.

15. mai 2025
Logoen til Maja V - Skønhedsklinik & Frisør

Svar fra Maja V - Skønhedsklinik & Frisør

Hej Thomas
Tusinde tak, fordi du har givet dig tid til at lave så flot en anmeldelse! :-) Jeg er virkelig glad for du har fået nogle gode behandlinger, og generelt har været tilfreds med dine besøg :-)
Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang.
De bedste hilsner, Maja - Maja V

Skives absolut flotteste frisør og…

Skives absolut flotteste frisør og skønhedsklinik.

Alt under et tag.

Professionelt sted og personale.

30. april 2025
Logoen til Maja V - Skønhedsklinik & Frisør

Svar fra Maja V - Skønhedsklinik & Frisør

Hej Mette.
Tusinde tak for de flotte ord - Hvor er det dejligt at høre! Vi er super glade for, at du synes godt om både stedet og vores team. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse.
Du er mere end velkommen igen :-)

Dbh. Maja, Maja V - Skønhedsklinik & Frisør