Super hondenmand!
Heel blij met de hondenmand. Lekker stevig, mooi gemaakt en kwalitatief goede stof
Maison Lux is gespecialiseerd in luxe hondenartikelen waar stijl, comfort en kwaliteit samenkomen. Wij selecteren uitsluitend hoogwaardige producten die niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan het welzijn van jouw hond. Met oog voor detail en een passie voor design bieden wij een unieke ervaring voor baas en hond.
Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Enorm blij met onze nieuwe hondenmand! Wij hadden eerst een hele saaie hondenmand. Een doorn in het oog in onze woonkamer. Nu hebben we een mooie, stijlvolle hondenmand van Maisonlux, voor een goede prijs. De neutrale, lichtbruine kleur past veel beter in ons interieur. Hij is daarnaast van hoge kwaliteit, ergonomisch en heeft een mooie rand waar onze hond zijn kop op kan leggen. Dat vindt hij echt heerlijk. Ook heel fijn dat de hoes eraf makkelijk af kan en gewassen kan worden. Het contact met Maisonlux was daarnaast ook heel prettig. Er werd echt met ons meegedacht. De service is helemaal top! Kortom: een mooi, luxe product en fijne service voor een relatief lage prijs.

Svar fra Maison Lux
Goede en snelle communicatie. Behulpzaam bij het helpen voor de juiste maat.
Mand is echt prachtig😍, goede kwaliteit. Ik raad het zeker aan.

Svar fra Maison Lux
Wat een MOOI tuig!! En wat een super service en vriendelijkheid!! Zo heb ik het nog nooit heb meegemaakt. Ik had een tuig in xs besteld en kreeg er 2 meegeleverd een xs en een s omdat ze aangaf dat ze had gehoord dat de xs wel klein kon uitvallen , ze had gelijk dus was ik superblij met de s en met de xs mocht ik ook nog eens iemand blij maken!! Gewoonweg SUPER!! Bii een volgende actie ga ik echt weer een tuig bestellen!
Dank je wel Chanouk!
Mvg Tamara

Svar fra Maison Lux
Ik durfde eerst geen bestelling te plaatsen omdat ik het merk nog niet kende. Later zag ik ze op een honden evenement en het was een populaire stand dus toen durfde ik wel een tuigje te kopen. Nou ik ben zo enthousiast dat ik de mand er ook maar bij besteld heb! Alles boven verwachting. Van kwaliteit en verzending tot klantvriendelijkheid. Ga het zeker aanraden aan anderen

Svar fra Maison Lux
Wij bestelden vanuit België bij Maison Lux, dit verliep prima! Binnen enkele dagen arriveerde het gepersonaliseerde kussen al. Wij kochten maat L voor onze Bordercollie, zodat hij ook languit kan liggen. Het kussen is een soort memory foam en voelt zeer comfortabel aan. Goed voor nog veel lekkere dutjes. Wanneer je op zoek gaat naar een kwaliteitsvol én mooi hondenkussen, kom je al snel in een hoge prijscategorie. Maison Lux combineert de twee voor een heel oke prijs. Zeker wanneer we nu het resultaat zien zijn we erg tevreden van deze aankoop.

Svar fra Maison Lux
Was even twijfelen omdat we niet zeker wisten of we het geld wouden uitgeven, maar in dit geval was het echt een goede deal met de huidige actie die ze hebben lopen! Naast de kwaliteit vinden we gewoon de persoonlijke Touch met het borduurwerk erg leuk en genieten we daar iedere dag van. service was daarnaast ook top, korte lijntjes.

Svar fra Maison Lux
Onze hond is helemaal gelukkig met zijn nieuwe mand. Kwaliteit is top en mega handig ook dat je alles er af kunt ritsen om zo in de wasmachine te doen.

Svar fra Maison Lux
Prachtig straalt luxe uit.
Onze Hond ligt graag in de mand comfortabel materiaal en ziet er ook nog eens mooi uit. En leuk met zijn naam
Het tuigje draagt lekker zacht.
Fijn contact gehad met eigenaresse en goed geholpen

Svar fra Maison Lux
Super tevreden over Maison Lux! Ik heb de Bouclé Set met Harnas in het bruin gekocht voor mijn cockapoo en het staat ‘m echt geweldig. Mooie kwaliteit, fijne pasvorm en precies zoals op de foto’s. Ook de eigenaresse is ontzettend behulpzaam en vriendelijk, en kijkt graag mee voor de juiste maat. Echt een aanrader!
Hele mooie mand. De hond is er erg blij mee en ligt er graag in
Snelle verzending en echt een super mooie mand. Na het wassen blijft de stof mooi.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.