Dit was mijn eerste bestelling bij Maison Flowers en helaas ook meteen de laatste. Ik had een specifiek product besteld, maar ontving een ander kleur omdat het door hen niet op voorraad bleek t... Vis mer

Per ongeluk verse rozen besteld, deze werden door POSTNL heel lang in de magazijn bewaard (konden niet leveren door personeel te kort). Na 1 week ontvangen, maar de rozen waren al dood omdat ze 1... Vis mer

Een bestelling geplaatst die ik last minute nog wou aanpassen was allemaal geen probleem heb de LONGLIFE rozen in acrylic case gekocht . Bij dit bedrijf wordt er niet bespaard integendeel alles... Vis mer

1. Blomstermarked

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Maison Flowers heeft ruim assortiment luxe flowerboxen. Longlife Rozen & Rozen in verschillende formaten boxen. Stel zelf je cadeau samen.

4,0

Bra

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Eerste en laatste keer dat ik hier bestel

Ik had een specifiek product besteld, maar ontving een ander kleur omdat het door hen niet op voorraad bleek te zijn. Dit is iets wat je altijd vooraf met de klant hoort te overleggen. Het meest vreemde vond ik dat dit nergens werd gecommuniceerd, het werd simpelweg opgestuurd zonder enige toelichting.

Daarnaast waren de bloemen erg teleurstellend. Ze zagen er niet mooi uit en leken haastig in elkaar gezet, wat echt zonde is en vooral voor zo’n duur bedrag.

De communicatie heeft in totaal twee weken geduurd, waardoor ik het cadeau uiteindelijk niet eens meer kon geven. Telefoontjes werden niet opgenomen en op appjes werd niet gereageerd.

Zeer onprofessionele ervaring.

21. november 2025

Svar fra Maison Flowers

Wat vervelend dat je dit zo ervaren hebt. Heb je het ordernummer voor ons? Dan weten wij om welke bestelling het gaat. Wij versturen namelijk nooit zomaar een andere kleur. Doen dit altijd netjes in overleg. Horen graag van je!

Top service

Mijn bezorging had ik perongeluk op een verkeerde datum gedaan en ik werd zelf gebeld om het aan te passen om mijn bestelling toch op de juiste datum te ontvangen. Top service en prachtige rozen

9. mai 2025

rozenbeer

Ik had een rozenbeer besteld, deze kwam in een verpakking die helemaal kapot was. Belachelijk.

13. februar 2025

Svar fra Maison Flowers

Wat vervelend dat de beer zo is aangekomen. Als je netjes contact met ons had opgenomen, hadden we het natuurlijk met je opgelost, want dit is niet de bedoeling.

Fijne ervaring …

Zeker een aanrader ook het persoonlijk contact ik had op het laatste moment een bestelling gedaan en kon het de zelfde dag nog ophalen als ik weer een bestelling voor dit product zeker weer bij deze webshop

4. februar 2025

Large Leter box

Prachtige bloemen ontvangen! Er was iets misgegaan met m’n bevestingsmail omdat ik een typefoutje had gemaakt. Toen ik belde kreeg ik een super vriendelijke dame aan de telefoon, die het voor me heeft aangepast en haar mening gaf over hoe mooi de bloemen waren. Ze werden super netjes en optijd geleverd en het kaartje met gepersonaliseerde tekst is van plastic. Hierdoor gaat het kaartje dus langer mee!

Ik zal zekerrr weer opnieuw bestellen

29. januar 2025

Long life rozen gekregen op 7 januari

Long life rozen gekregen op 7 januari, het is vandaag 22 januari en heb de rozen al moeten weggooien. Dit kan echt niet, bestel hier nooit meer wat.

22. januar 2025

Svar fra Maison Flowers

Goedemorgen Hilal, dan zijn wij bang dat je een box met verse rozen hebt gekregen i.p.v. longlife rozen. Wij bieden namelijk beide aan. Bij de verse rozen kan het inderdaad kloppen dat je deze inmiddels hebt moeten weggooien omdat die maar 1,5e week goed blijven.