Se hva andre synes
SLECHTE GAME. niet verslavend, krijgt er een depressie van, kom er nu pas achter dat de rode cijfers damage zijn en er zijn ook geen leuke skins ofz... krijg alleen maar slipper thuis... Vis mer
DONT DOWNLOAD THIS GAME
het is erg handig en ik ben erg blij…
het is erg handig en ik ben erg blij dat de makers van magister hun tijd en moeite hierin hebben gestopt heel erg bedankt
dit is geen leuke app
wat een vreselijke app
wat een vreselijke kkr app. Elke keer dat er uitval is kom ik er te laat achter. Ook zijn mijn cijfers elke dag ongesteld terwijl het maar 1 keer in de maand hoort te gebeuren. Pls fix deze bug, mijn ouders gaan mij binnenkort vinden.
een magister operatie
ikke weeweee toen puntje op magister stond moeder mijn broek naar beneden duwen en mij forceren dat zij er aan kan likken ik kreeg zwaar harden zweep slagen ikke toen weeweee en mama likte mijn telefoon en deed het in mijn kontgat,maar dit zijn tips voor een balzak operatie
Ondersteuning: Draag de eerste weken een strakke onderbroek voor goede ondersteuning en pijnverlichting.
Wondverzorging: U hoeft thuis meestal geen pleister te gebruiken, tenzij er vocht uit de wond komt.
Douchen: Douchen mag vaak de dag na de operatie weer, maar de wond moet voorzichtig droog gedept worden.
Rust: Neem rust en vermijd zwaar tillen (niet zwaarder dan 5 kg) gedurende de eerste twee weken.
Pijnstilling: Gebruik de voorgeschreven pijnstillers.
idiote app zorgt voor zweepslagen en zeflmoord
ik kreeg een zware zweepslaag toen ik een rood cijfer kreeg. Ik raad dit niet aan, want het verpest de band tussen ouder en kind. Ook is dit een excuus voor ouders om je te zwepen, waardoor je helemaal gehandicapt word voor 8 maanden. Ik spreek uit ervaring. Ik heb nu een grote rode zweepslaag plek op mijn billetjes. Wat een idiote app het is ook 18+ want je kan hartaanvallen, hartstilstanden en hartverzakkingen krijgen. Ook kreeg ik ernstige explosieve diarree. Magister verwijder jezelf of ik stuur mijn 86 tanks op je af dan ben je dood. Ja ik bedoel jou sanoma. Val dood en bedankt voor de zweepslagen. En trouwens wie vind dit een 5 sterren app wat de kaulo. Ik ben nog steeds gehandicapt van de zweepslagen. Geen aanrader want dan stuurt magister bbc's op je af wanneer je een rood cijfer haalt, waar is jullie zwarte inkt. Ik ken ook duizendtallen mensen die ook zweepslagen hebben gekregen door deze app. toedeloe en dit is geen aanrader
Magister heeft een conectie met de hemel
Ik ben Seth en ik schrijf deze resencie van uit de hemel want ik ben helemaal geragt door mijn ouders en dit is mijn advise leer heel goed of laat je ouders magister niet downloaden
Depressie site
'Je krijgt een zware depressie!!!'
Ga dit hieronder maar lezen in plaats van op magister te kijken.
Kaaskop? Jazeker wel, we eten hier in Nederland graag kaas; wel zo’n 17 kilo per jaar. Kaas kun je dan ook op oneindig veel manieren combineren met deze lekkere recepten.
Slecht
slecht
Recept voor tv
📺 Recept: Zelfgemaakte Nieuwe TV
Bereidingstijd: 3–5 werkdagen
Moeilijkheid: Chef-niveau 👨🍳
Ingrediënten:
1 groot, dun scherm (bij voorkeur knapperig OLED)
2 handjes vol microchips
Een snufje kunstmatige intelligentie
3 kopjes stroom (230V, goed gemixt)
1 afstandsbediening (vers uit de verpakking)
Een scheutje WiFi-signaal
Optioneel: soundbar voor extra smaak 🔊
Bereidingswijze:
Voorverwarmen
Zet je werkbank op kamertemperatuur en zorg dat je internet stabiel is.
Basis leggen
Meng het scherm met de microchips en verdeel alles gelijkmatig in een ultradunne behuizing.
Slimme functies toevoegen
Roer de AI er rustig doorheen tot alles soepel reageert op spraak en apps.
Aansluiten
Giet voorzichtig de stroom erbij en verbind met WiFi. Laat even sudderen tot het logo verschijnt.
Afwerking
Serveer met een afstandsbediening en werk af met apps zoals Netflix en YouTube.
67 67 67 67 67 67 67 67 67 67 67 67 67 67 67 67 67 67 67 67 67 67 67
ik kreeg een 0,666777 voor nederlands en toen werdt ik wakker en toen spawnde mijn vader met een slipper en toen wert ik weer wakker en werdt ik doodgemaakt door mijn moeder en toen wert ik wakker op epstienisland
Epstein
Mijn vader kwam der achter dat ik alleen maar 4 en 3 had hier door stuurden hij me naar esptein eiland heb hier een zeer leuke tijd gehad met epstein en zijn vrouw Erika kattenebende ! z
als je deze app download dan krijg je…
als je deze app download dan krijg je terminale kkr, ik zweer als ik thuis kom wordt ik helemaal doodgeslagen gewoon. Niet te doen niet downloaden, ik waarschuw je gewoon. Een toevoeging : ik krijg gewoon 1,20 meter dildo in mijn kontgat die gewoon 10 cm per seconden uitbereidt elke dag voel ik me zielig en ook een cut gevoel voor dit.
Appeltaart
Ik kreeg een tfs 0,01 voor NL en toen stuurde mijn moeder mij naar Epstein Island en toen werd ik gediddeld
Hier is een recept voor appeltaart
Ingrediënten
Deeg
200 gram zachte boter (plus extra voor het invetten)
160 gram bruine basterdsuiker
0.5 theelepel kaneel (gemalen)
300 gram witte bloem
1 ei voor het bestrijken
25 blanke amandelen
poedersuiker
Voorbereiding
Vet een springvorm met een diameter van 24 centimeter in en bestuif met bloem.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Deeg
Meng de zachte boter met de bruine basterdsuiker en kaneel.
Zeef de bloem met een snuf zout boven het botermengsel en voeg 1 ei toe.
Kneed tot een soepel deeg en laat afgedekt minimaal 15 minuten rusten in de koelkast.
Rol 2/3 deel van het deeg uit en bekleed de springvorm hiermee.
Verdeel paneermeel over de bodem.
Zet de springvorm in de koelkast om verder te rusten.
Appelvulling
Wel de rozijnen in wat rum.
Schil de appels en snijd in partjes.
Zeef de rozijnen.
Meng de appelpartjes met de gewelde rozijnen, walnoten, suiker, vanillesuiker en kaneel.
Appeltaart samenstellen
Schep de vulling in de taartvorm.
Rol het resterende deeg uit en bedek de bovenkant van de taart hiermee.
Bestrijk de bovenkant met een losgeklopt ei en bestrooi met de amandelen.
Bak de appeltaart in circa 60 minuten gaar.
Laat afkoelen.
Bestuif eventueel met poedersuiker wanneer je de taart serveert.
kreeg tievus
nou toen ik de app gebruikte, stond er dat ik ander halve tilbal tievus ging krijgen en dat maakte mij heel bang dus vervolgens toen ik naar school ging voor een nederlands SO kreeg ik in eens een notificatie van magister op mijn laptop dat ik blijkbaar elke soort van balkanker had en vervolgens naar de tievus ziekenhuis moest en daarna stopte ze een gigantische dildo in mijn anus voor een "test" maar volgens mij was het gewoon om hem een stijve te geven.
Ik ging goonen in de wc en ze lieten…
Ik ging goonen in de wc en ze lieten mij niet goonen
en goonen is mijn passie en P diddy loevt mn tollie
Mijn Frans docent geeft mij een 1,0…
Mijn Frans docent geeft mij een 1,0 terwijl ik 2/50 punten had kortom ik werd gebald door haar ze heeft me helemaal gebeft dus download deze taffes app niet tenzij je van Twentse frans docenten houd
Ik kreeg een 5,4 voor kk wiskunde en…
Ik kreeg een 5,4 voor kk wiskunde en doordat was me gemiddelde van 5,5 naar 5,45 en toen werd me ma para en ineens ben ik uit huis gezet en een kk tak ging tegen me hoofd aan en dan ben ik gekidnapped door een kk vrouw die me wilde verkr8en.
Ik raad aan dat je deze app niet download zodat je niet gekidnapt wordt
dihh
ik heb dit app gedownload en kort daarna kwam benjamin netenyahu mijn kamer binnen en molesteerde mij hard en ruw
dit ding is niet leuk >:(
dit ding is niet leuk >:(, heb hier een recept voor brownies in plaats van te kijken naar magister
Ingrediënten
Brownie‑beslag
250 g ongezouten boter, te klaren
180 g pure chocolade (70% cacao), fijngehakt
70 g melkchocolade, fijngehakt
40 g cacaopoeder (ongezoet, bij voorkeur Dutch‑processed)
4 grote eieren, op kamertemperatuur
2 eidooiers
1 vanillestokje of 1 tl pasta
15 g boter
Stap‑voor‑stap Bereiding
1. Maak eerst de custard swirl (moeilijkste onderdeel)
Snijd het vanillestokje open en schraap de zaadjes eruit.
Verhit melk + vanillezaadjes + peul in een steelpan tot nét tegen de kook.
Klop in een kom de eidooiers, suiker en maïzena tot een lichtgeel mengsel.
Giet ⅓ van de hete melk al kloppend op het eidooiermengsel (tempereren).
Giet alles terug in de pan en verwarm op lage hitte, roer continu.
Wanneer het dik wordt als pudding, haal van het vuur en meng de boter erdoor.
Laat afkoelen met folie direct op het oppervlak om vel te voorkomen.
2. Boter klaren (maakt intensere smaak)
Doe de boter in een pan op lage temperatuur.
Laat smelten tot de melkeiwitten naar beneden zakken.
Schep de schuimlaag eraf.
Giet de heldere boter in een kom, laat de witte rest achter.
3. Chocoladebasis (au‑bain‑marie)
Plaats een hittebestendige kom boven een pan zacht kokend water.
Meng pure chocolade, melkchocolade, cacaopoeder en de geklaarde boter.
Verwarm zachtjes tot alles gesmolten is, roer voorzichtig.
Haal van het vuur en laat 5–7 min afkoelen.
4. Eimengsel luchtig kloppen
Klop eieren, kristalsuiker en lichtbruine suiker 4–5 minuten tot het mengsel dik, bleek en romig is.
Mix er zacht het vanille-extract door.
5. Samenvoegen
Spatel de gesmolten chocolade voorzichtig door het eimengsel.
Zeef bloem en zout boven het beslag.
Spatel tot alles net gemengd is — niet overmixen!
6. Swirl maken
Bekleed een bakvorm van 20×30 cm met bakpapier.
Giet het brownie‑beslag in de vorm.
Lepel hoopjes custard verspreid over de bovenkant.
Gebruik een satéprikker om marmerachtige swirls te maken.
7. Bakken
Verwarm oven voor op 170°C (boven/onder).
Bak 32–38 minuten:
De rand moet stevig zijn
Het midden mag nog licht wiebelen (fudgy!)
Laat daarna minimaal 1 uur afkoelen, liefst langer.
8. Rusttijd (geheim voor betere brownies)
Voor ultieme fudginess:
Wikkel de brownies in folie en laat 12–24 uur rusten.
Dit laat de suikers “zetten” en maakt de structuur stabieler en rijker.
Serveren
Snijd met een warm mes voor perfecte randen. Serveer met:
Zeezout flakes
Vanille-ijs
Geroosterde pecannoten
Laatst had ik een 1,1 op mijn wiskunde…
Laatst had ik een 1,1 op mijn wiskunde toets, ik kwam thuis en ik zag epstein in mijn kamer staan, hij ging aan mijn ballen likken en mij op marktplaats zetten
dus download dit niet
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.