Magisk MorgenAnmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk lækker kvalitet, hver dag. Jeg har lige læst om en kunde der havde en dårlig oplevelse, men om det var brødet eller kunden der var faldet sammen, lader jeg være op til alle de kunder, der... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rigtig dårlig oplevelse af morgenbrødet af deres birkes. De var helt mørke og bagt alt for meget. Der mangler sprødhed og de er faldet sammen. Det er ikke første gang vi køber brød der og har oplevet... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastik koncept. Vejgaard bageren er min absolut favorit bager, og efter at være flyttet udenfor Aalborg, blev jeg nødt til at undvære deres brød - lige indtil Magisk Morgen opstod 😊 Elsker det, og... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En fantastisk god ide’, at man kan sidde 28 km. Væk fra Vejgaard Bageri og nyde deres altid lækre brød - leveret lige til vores dør😃. God ide’, at man kan vælge mellem forskelligt indhold i pakker... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Bakeri

Skrevet av virksomheten

Bestil friskbagt brød og kager online og væk dine sanser med en symfoni af himmelske smage og fortryllende dufte! Lad bageriets delikate lækkerier blive en del af din daglige rutine og skab uforglemmelige øjeblikke med dem, der betyder mest for dig. Oplev den magi, der opstår, når du åbner døren for en levering af bageriets mest delikate kreationer, der ikke kun tilfredsstiller smagsløgene, men også hjertet. Lad os bringe nærvær og hygge til familiens samvær med disse vidunderlige mundfulde, der er skabt med kærlighed og omhu.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mig og min mand vi fik det alle beste…

Mig og min mand vi fik det alle beste og lækkers morgenmad tilbud levet fra vejgård bager det kan vi mere ene anbefale alle de gange vi har købt morgenbrød og kager derfra har altid vært det samme det svinger aldrig kvaliteten så er man til virkelig godt brød og kager vil vi helt klart anbefale at købe det her❤️🤗👍

17. desember 2023

Tusind tak 😊🤗

Magisk koncept.

Vi stod op 2.juledag til frisk levering udenfor døren af morgenbrød. Brødet skal i ovnen og bages kort, efter den medfølgende opskrift. Herefter er det bare at nyde duften, sprødheden og smagen. Vi frøs det ene brød ned til en anden anledning og igen sad vi bare med skønt brød på tallerknen. Tak for magiske morgener. 🥳🙂

Det er os der siger tak, Malene 🫶

Super initiativ

Super initiativ. Lækkert brød. Vil helt sikkert benytte mig af ordningen igen.

Dejligt at høre 💛

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dejligt at stå op til kvalitetsbrød.

Dejligt at stå op til kvalitetsbrød på dørmåtten, det smagte fantastisk som altid når vi henter brød hos jer. Glæder mig til næste gang.
(Vi bagte (varmede) brødet i airfryer)

Svar fra Magisk Morgen

Tak for at dele din oplevelse 😄🫶

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ingen friske rundstykker

Jeg havde det indtryk, at der bliver leveret friske rundstykker/friskt morgenbrød, men det var blot sådan nogle til at varme, som jeg kunne have købt til halv pris i Føtex, det var skuffende og dyrt

25. desember 2023

Kære Vivan,

Tusind tak for din feedback!

Vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

For at sikre den bedste kvalitet og give brødet den perfekte sprødhed, skal brødet have den sidste finish i ovnen derhjemme.
Dette vil sikre, at du får den helt rigtige oplevelse, der matcher friskbagt brød fra bageren.

Vi vil stramme op på vores kommunikation omkring denne proces for at undgå fremtidige misforståelser.

Din feedback er værdsat og vil blive brugt til at forbedre vores service.

Kærlig hilsen
Thomas
Magisk Morgen 🫶

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!!
Det hele bragt til døren - forsvarligt pakket ind i papkasse med plast omkring. 5 min i ovnen og der var lune rundstykker. Alt smagte fortrinligt.
Det vil jeg helt sikkert bestille igen.

24. desember 2023

Svar fra Magisk Morgen

Tusind tak for at dele din oplevelse 🫶

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv