Ik heb een van 700KG van magfishion gekocht. Via Blokker online. Hij pakt nog niet eens 10KG op heb Blokker ook wel gemaild maar die geeft niet thuis. Is gewoon weggegooid geld. Klare oplichting de... Vis mer
Se hva andre synes
Keurige zaak Snelle levering. Hoewel er iets mis was gegaan met mijn bestelling, was de klantenservice zeer vriendelijk en ze reageerden adequaat op mijn probleem. Hartelijk dank voor de ser... Vis mer
Selskapet har svart
Het lijkt allemaal groter en sterker dan dat het is ik stuur mijn spullen terug je vangt er nog geen stuiver mee en met die vis haakjeekhaakvan je alle hellemaal niks
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Natuurlijk heb je bij het magneetvissen goede spullen nodig. Want je moet kunnen vertrouwen op je materiaal. Bij Magfishion ben je in ieder geval al aan het goede adres! Wij kunnen jou voorzien van alles wat je nodig hebt bij jouw zoektocht naar bodemschatten. Van complete starter sets, tot losse magneten en van touwen tot opbergkoffers voor al je spullen. Daarbij staat kwaliteit natuurlijk voorop! Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Neem een kijkje in onze webshop!
Kontaktopplysninger
Van de Berch van Heemstedeweg 21-C, 2215RK, Voorhout, Nederland
- info@magfishion.com
- magfishion.com
Magneetvissen
Ik heb een magneet gekocht voor mijn dochter en zoon. Beide kunnen ze niet meer stoppen met magneetvissen. Mijn kids komen elke keer weer met een glimlach thuis en een handjevol spullen die ze uit het water hebben gevist. Erg fijn want ik zie ze liever elke dag buiten spelen dan dat ze aan het gamen zijn! De trekkracht van de magneet is ook sterk.
Goede prijs / kwaliteit verhouding. Oftewel, een tevreden klant.

Svar fra Magfishion
Kluis
Wij vissen serieus gister gewoon een oude kluis op uit het water, ik had al bijna pensioen genomen en zag mijzelf al zitten op een onbewoond eiland... bleek er niets in te zitten. Wel heel erg leuk!
Top!
Top!
Mijn kinderen hebben dit cadeau gekregen van de Sint en ze zijn er enorm blij mee. Het product zit goed en stevig in elkaar.
Superleuk cadeau
Superleuk cadeau! Mijn neefje vind vissen enorm leuk. Heb hem afgelopen week verrast met een magfishion magneet. Erg blij en hij was meteen aan de gang gegaan met leuke vangsten als resultaat: een oude fiets, militaire schep en wat rommel. Hij is er erg blij mee:)
Dik tevreden!
Sterke magneet van Magfishion en snel geleverd. Onze kinderen zijn er blij mee en kunnen in deze tijd lekker naar buiten met hun vriendjes! Helemaal tevreden.
Top merk
Super blij met mijn aankoop! Snel geleverd en de kwaliteit is top! En met alles wat er nog bij de set zit een hele mooie prijs
Gaaf cadeau
Als cadeau bestelt voor mijn broertje. Gaaf cadeau om je toch te vermaken tijdens quarantaine tijd!
Snel geleverd
Snel geleverd, goede service en top magneet! Bedankt Magfishion!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.