Var interessert i noen produkter, flere av disse produktene er merket som "testvinner". Jeg finner ingen info eller referanser til tester under enkeltproduktenes side. Virker litt som at de faktis... Vis mer
Jeg kjøpte en voks fra renati som skulle være 100 ml, den jeg fikk var på 80 ml. Sendte en mail ang. dette, først så prøvde de å si at jeg hadde fått riktig produkt men etter at jeg sendte de et bil... Vis mer
Jeg bestilte 2 Wella Professional Contura HS 61 Trimmere. Var i kontakt med hyggelig kundeservice personell som svarte tålmodig på spørsmål ang disse trimmerne. Varene kom kjapt, hele og fine. Har b... Vis mer
Varene kom fort. Fikk hva jeg bestilte. Men vær forsiktig med produkter fra Njord hvis huden din er litt sart. Jeg kjøpte face wash, face scrub og moisturiser. Etter 4-5 dager ble huden veldig tør og... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Vi selger de mest populære merkene innen hygieneartikler til menn. Hos oss finner du blant annet merker som Biotherm Homme, id Hair, Veet, Clinique, Clarins, Giorgio, Armani og Björn Borg - og selvfølgelig haugevis av andre merker. Vi har alt menn trenger til blant annet håret, barberingen, hygiene og hudpleie.
Møgelhøj 8, 8520, Lystrup, Danmark
- +47 38 99 48 10
- customerservice@firtal.com
- made4men.no
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Brukte litt lang tid fra bestilling til…
Brukte litt lang tid fra bestilling til varen ble levert. God kundeservice
God service og rask levering
God service og rask levering, pakken min kom etter noen få dager bare! De holder alt oversiktlig og sender deg Mail på hver oppdatering når det kommer til bestilt vare, skal definitivt kjøpe her fra igjen
Enkel bestilling og rask levering.
Dere har normalt vært raske med å…
Dere har normalt vært raske med å levere, men denne gangen tok det velsig lang tid. Fikk ingen beskjed om at det var noen problemer med tollkoder.
Fikk også ingen beskjed om at det ene produktet ikke var på lager.

gode produkt
Skikkelig gutteside 😀
Veldig godt fornøyd.!!!
Veldig godt fornøyd.!!!
Fornøyd med bestilte varer og service/levering!!!
Levere raskt
Jeg bestilte varen 5 april og fikk den…
Jeg bestilte varen 5 april og fikk den 19 april. Dvs 14 dager levering. Ellers så har jeg ikke rukket å bruke den enda.

Unngå denne nettbutikken!
Unngå denne nettbutikken!
Kjøpte en defekt barbermaskin, de vil ikke dekke returfrakt og sier at jeg må vente minst 3 uker på rep og har ikke erstatningsprodukt mens maskin er på rep. Dette står i kjøpsloven, men de bryr seg ikke om den.
Useriøst fra ende til annen.

Nordens lengste leveringstid
Styr unna denne siden! Disse sender pakker fra Danmark og der blir de liggende i flere uker. Helthjem får heller ingen info om ordre før den ankommer Norge.
Jeg bestilte for over 2 uker siden og pakken er fortsatt i Danmark. Ser de skylder på toll i andre som har delt erfaringen sin her inne, men det er ingen unnskyldning. De lover 2-6 virkedager levering på nettsiden.

Svar fra Made4men.no
Har ventet 16 dager (jeg jobber også på…
Har ventet 16 dager (jeg jobber også på postnord, og pakken har ikke ankommet terminalen enda)

Hold dere langt unna
Hold dere langt unna. Det står på nettsiden: leveringstid er på 2-6 virkedager. Bestillinger lagt inn før klokken 15:00 blir vanligvis sendt samme dag. I noen tilfeller kan det ta 1-2 dager ekstra.
KUNNE ikke vert mer avvik fra sannheten..Har ventet nå i 10 dager og fortsatt ingen pakke. Ringer kundeservice og de sier det er problem med tollen, samme unnskyldning hver gang..heldigvis hadde jeg ikke betalt på forhånd. Så ringte og annulerte hele bestillingen. Skikkelig useriøst firma virker det som. Skygg unna.

Svar fra Made4men.no
Har bestilt skjeggtrimmer men ingen…
Har bestilt skjeggtrimmer men ingen mail eller respons. Skrevet og fylt ut kontaktskjemaet 2 ganger til kundeservice. Ingen respons, så vil på det sterkeste advare mot dette nettstedet.

Svar fra Made4men.no
Gode klemmer av nybarbert og godluktende mann
Hei! Jeg har kjøpt barbersåpe hos dere til min mann, en av de mest kjøpte på siden deres. Han er veldig fornøyd med den, den lukter godt og er myk og god mot huden. Alt i alt; en ren og pen, nybarbert mann..
Hilsen Kirsti
Betale uten å få varer er dårlig…
Betale uten å få varer er dårlig butikk. Får velge en annen butikk hvis jeg vil ha varene som jeg tror skal komme.