Var interessert i noen produkter, flere av disse produktene er merket som "testvinner". Jeg finner ingen info eller referanser til tester under enkeltproduktenes side. Virker litt som at de faktis... Vis mer

Jeg kjøpte en voks fra renati som skulle være 100 ml, den jeg fikk var på 80 ml. Sendte en mail ang. dette, først så prøvde de å si at jeg hadde fått riktig produkt men etter at jeg sendte de et bil... Vis mer

Jeg bestilte 2 Wella Professional Contura HS 61 Trimmere. Var i kontakt med hyggelig kundeservice personell som svarte tålmodig på spørsmål ang disse trimmerne. Varene kom kjapt, hele og fine. Har b... Vis mer

Varene kom fort. Fikk hva jeg bestilte. Men vær forsiktig med produkter fra Njord hvis huden din er litt sart. Jeg kjøpte face wash, face scrub og moisturiser. Etter 4-5 dager ble huden veldig tør og... Vis mer

1. Hudpleieklinikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vi selger de mest populære merkene innen hygieneartikler til menn. Hos oss finner du blant annet merker som Biotherm Homme, id Hair, Veet, Clinique, Clarins, Giorgio, Armani og Björn Borg - og selvfølgelig haugevis av andre merker. Vi har alt menn trenger til blant annet håret, barberingen, hygiene og hudpleie.

2,2

Under middels

2k anmeldelser

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Lagervarer men laaang leveringstid

Bestilte kun lagervarer. Tok ca en mnd å få levert

16. juni 2021

Hej Kenneth

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at din pakke var langtid undervejs. Vi har desværre haft store udfordringer med vores toldkoder & farligt gods, men det er nu rettet.

Inde på hjemmesiden har vi også skiltet med at der var markant forlænget leveringstid grundet dette, men det naturligvis træls hvis dette er overset eller vi ikke har skiltet godt nok med det.

Heldigvis er vi tilbage igen og kan leverer pakken indenfor 2-5 virkedage. Jeg har tilladt mig at sende dig en mail, som et plaster på problemet.

Ha' en rigtig dejlig dag!

Hej Stig

Tak for din anmeldelse.

Heldigvis er vi tilbage igen og kan leverer pakken indenfor 2-5 virkedage.

Ha' en rigtig dejlig dag!

Mvh, Jakob fra Made4men

Jeg har nettopp fått den siste pakke…

Jeg har nettopp fått den siste pakke jeg bestilte hos dere . Betalte 454 kr dvs hair spray Mane dark broen og en tannpasta som jeg IKKE fikk i pakken .Betalt 31.05.21,
husker ikke ordrenummer

MVH

vlado Ilkic

14. juni 2021

Hej Vlado

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at du synes der manglende en tannpasta i din ordre. Jeg har netop tjekket din ordre, og der er desværre ikke bestilt en tannpasta med - dette kan du også se i din ordrebekræftelse.

Det er naturligvis rigtig øv at den ikke er kommet korrekt med i din indkøbskurv. Derfor har du naturligvis hellere ikke betalt for den.

Jeg vil dog gerne imødekomme dig lidt, så jeg har afsendt dig en gratis fragt kode :-)

Vi håber du får lyst til at bruge din rabatkode.

Mvh, Jakob fra Made4men

Har gått ca 25 dager siden jeg…

Har gått ca 25 dager siden jeg bestilte, ikke motatt varer enda

3. juni 2021

Kære Magnus
Mange tak for din anmeldelse

Jeg beklager mange gange den lange ventetid, men kan imdidlertid se at din pakke er kommet frem i dag d. 4./6. Hvis ikke det er tilfældet må du endelig kontakte os.

Vi arbejder i øjeblikket på løsninger, der skal gøre leveringen hurtigere end det, du har oplevet.

Made4men

Feil informasjon i epost hvor det…

Feil informasjon i epost hvor det fremgår at levering kunne ta litt tid. Dagen etter meldingen kunne jeg hente varene på posten . Det virket som om pakkeforsendelsen og informasjonen til meg ikke var synkronisert. Ut over det er jeg svært fornøyd med rask levering.

2. juni 2021

VELDIG lang leveringstid

Det tok over 2 uker fra jeg bestilte varen, til den ble pakket og sendt fra dere. Det var snakk om 1 EN flaske med shampoo. Det stod i mail at det vil ta 1-3 dager før pakken er i Oslo og blir scannet der. Dette tok 2 uker til. Fra oslo og til postkasse tok det bare ett par dager. Elendig leveringstid. Jeg kommer ikke til å handle hos dere flere ganger

2. juni 2021

Kære Sigurd
Tak for din anmeldelse

Vi er selvfølgelig kede af at du ikke ønsker at handle ved os igen. Jeg kan kun dybt beklage den lange leveringstid. Det er naturligvis ikke i orden, og heller ikke normalt når man handler hos os.

Vi har blot været udfordrede af nogle fragtmæssige problemer ml. Danmark og Sverige - disse er ved at blive løst nu.

Made4men

Lang leveringstid og ingen oppfølging…

Lang leveringstid og ingen oppfølging eller beskjeder underveis. Måtte etterspør sporingsnummer selv til slutt.

Kære Eveline
Mange tak for din anmeldelse

Vi er selvfølgelig rigtig kede af, at forløbet ikke har været optimalt. Vi arbejder lige nu på, at få løst de logistikudfordringer, vi har haft, der også har påvirket din pakke.

Vi beklager mange gange ventetiden, men håber, at du trods alt er glad for produktet.

Kære Thomas
Tak for din anmeldelse

Jeg beklager mange gange, at din pakke var længe ventet. Vi har desværre gennem den sidste tid haft problemer med vores forsendelser til Norge. Det er noget, vi arbejder på højtryk på at løse.

Hvis du har spørgsmål eller der er andet, jeg kan være behjælpelig med, må du endelig sige til

Produktet var bra

Produktet var bra. Men bestilt 18/5 og mottatt 31/5 er for lang leveringstid.

Kære Johan
Tak for din anmeldelse

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med din vare, når det er sagt, så beklager jeg mange gange, at din forsendelse ikke kom hurtigere frem. Vi arbejder på højtryk på at forbedre vores leveringstid.

Made4men

Bestilte for en evighet siden enda ikke…

Bestilte for en evighet siden enda ikke kommet.

Kære Kurt
Tak for din anmeldelse

Jeg beklager, at din ordre har været længe undervejs. Jeg kan se at pakken i går er scannet af Helt Hjem og forventes leveret i dag.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores leveringstider og er kede af, at du måtte vente lidt længere end man kunne forvente.

Bestilte varen i April

Bestilte varen i April. Etterlyste den i begynnelsen av Mai, og fikk beskjed om at den var under veis. Varen ble sendt fra dere 17.mai. Kom en uke senere. Har dere noen forklaring på dette?

Kære Håvard
Mange tak for din anmeldelse

Vi beklager dybt forsinkelsen og forvirringen. Der har desværre været flere fejl på registreringerne af pakken. Det er derfor, at datoerne ikke stemmer med det, du har oplevet.

Vi er glade for at høre, at du har modtaget din pakke nu, og vi håber at du bliver rigtig glad for varerne.

Fremdeles ikke mottatt

Er nå over en måned siden jeg bestilte, og har ikke sett noe tegn til at pakken kommer. Sporingen fra HeltHjem sier fremdeles at de kun har mottatt informasjon om pakken.

31. mai 2021

Kære Håkon

Mange tak for din anmeldelse

Vi er rigtig kede af at høre, at din pakke ikke er hos dig endnu - vi beklager dybt ventetiden.

Der er nu oprettet en efterlysning på din pakke hos fragtselskabet og er din forsendelse ikke ved dig senest om 48 timer, vil vi meget gerne have, at du kontakter os, så vi kan hjælpe dig videre.

Made4men

Det tok 4 uker fra pakken ble bestilt…

Det tok 4 uker fra pakken ble bestilt til jeg fikk den. Alt for lang leveringstid!!!!’n

31. mai 2021

Kære Tove
Mange tak for din anmeldelse

Vi beklager den ventetid, du har oplevet, mange gange - det er naturligvis ikke som det bør være. Vi arbejder på højtryk på igen at kunne sende ordrer hurtigt afsted imellem Danmark og Norge.

Mange hilsener Made4men