1 stjerne – og den er mest for forsøget Det her var desværre en virkelig skuffende oplevelse. Vi havde glædet os til pizza fra Mackies Pizza Truck, men resultatet var en mærkelig kombin... Vis mer
Se hva andre synes
Rig og fyldig velsmag serveret med godt humør og en god hyggesludder over disken med ejer Niels & Co. Trods min ekstreme overfølsomhed fik vi sammensat en en pizza, som jeg ikke har smagt det før... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
1 stjerne – og den er mest for forsøget
Det her var desværre en virkelig skuffende oplevelse.
Vi havde glædet os til pizza fra Mackies Pizza Truck, men resultatet var en mærkelig kombination af en tunet frysepizza og et svagt minde om den originale Mackies i Aarhus. Og det er bestemt ikke ment som en kompliment.
Pizzaen manglede både smag, karakter og den der følelse af, at man faktisk sidder med en god pizza i hånden. Det hele virkede lidt fabriksagtigt og uden den kvalitet og kærlighed, man forventer af en pizzaoplevelse, der gerne vil skille sig ud.
Hvis man husker Mackies fra Aarhus, er det næsten værre, for så sidder man tilbage med følelsen af: Hvad pokker skete der?
Vi kommer desværre ikke igen. En pizza skal helst give lyst til en mere – ikke få én til at overveje, om frysepizzaen derhjemme egentlig var et bedre valg.
1 stjerne. Og den er ikke helt fortjent.
Underlig pizza
Underlig pizza. Halv størrelse af en normal pizza. Skulle have været pepperoni, men har aldrig set hakket pepperoni sådan her før. På ingen måder 109 kr værd.
En dyr fryse pizza…
Smager og ligner fuldstændig en lille frysepizza.
Sindssygt at give 330kr for 3 pizzaer.. men vi skulle jo prøve noget nyt :-/
Tørre pizzabunde og kedeligt fyld
Tørre pizzabunde og kedeligt fyld. Meget skuffende. Købte blandt andet en vegetar pizza med oliven: meget tørt fyld og farvede sortr oliven i små skiver: pris 90 kroner, jeg føler mig helt til grin. Køb hellere frosne kvalitets pizzaer til en brøkdel sf ptisen.
Det har INTET med pizza at gøre
Det har INTET med pizza at gøre !
Sjældent er jeg blevet så skuffet, det er som en stor kiks med fyld på og osten er sådan en gummi ost.
Ekstrem god service
Ekstrem god service, flinke folk der yder deres bedste for god service.
Pizzaerne smager altid af en mere, og er altid dejlig varme.
God koncept med at tage dem hjem, og bage dem selv, med nemme instrukser.
De lækreste pizzaer, der frembringer minder:-)
Vi havde bestilt 2 pizzaer til at bage færdige hjemme og de levede 100% op til vores forventninger. LÆKKERT fyld i den bedste kvalitet, og pizzaerne blev udleveret med smil fra personalet i vognen:-) Dejlige pizzaer, og vi kommer igen....:-)
Rig og fyldig velsmag serveret med godt humør
Trods min ekstreme overfølsomhed fik vi sammensat en en pizza, som jeg ikke har smagt det før. Yderst velsmagende - og jeg blev mæt!
Valgte at købe færdiglavet 'on truck', men smart er det at bestille online, og bage hjemme klar til servering lige når de kræsne gæster ankommer.
Pænt, rent og ordentlig. Absolut topkarakter hele vejen rundt!
Pizzaen er normalt god
Pizzaen er normalt god, men hentede pizzaer i Hornslet d. 9/7 2026 med ikke så meget fyld.
Hvis det er en ny strategi stopper vi med at købe pizza
En chance der blev til stamsted. VARM ANBEFALING!
Min kammerat og jeg gav Mackies Pizza Truck et go, da de befandt sig i vores lokalområde for få måneder siden og siden da, har pizzaer som de fleste kender ikke været i tankerne.
Første skeptiske tanke var da man modtog en halv lille pizza til 120 kr men hvor mætter den bare helt vildt og det er endnu ikke lykkedes, at spise den op uden at skulle have et kvarter på sofaen! nr. 22 Scottsman har lige siden første besøg ramt helt rigtigt for mig/os, da den kommer fyldt op med masser af fyld på en fast crispy bund der kan holde til mængden af fyld og spark på smagen!
Hos Mackies Pizza Truck får man massere af fyld og smag i HVER bid og derfor, er det altid Mackies der popper op ved lysten til pizza.
Kæmpe anbefaling herfra, hvis man ønsker at åbne dørene for en anden slags pizza end dem man oftest støder på, samt venligt personale der ikke er blege for lidt humor og hyggesnak og sender en afsted med smil og en god oplevelse.
Ved at give Mackies en chance, kommer en risiko for ikke at ville have andre pizzaer fremover.
Nedgjort og til grin
Jeg har simpelthen aldrig oplevet noget lignende. Det er den væreste service oplevelse jeg i mit liv har haft.
Jeg vil benytte mig Mackie's pizza truck til min søns sommer fest i børnehaven. Jeg bestiller online i god tro om at jeg blot kan hente mine pizzaer og så var alt i orden. Bevares, jeg overser at konceptet er bag-selv når der bestilles online. En stresset far i en kovending det sker.
Jeg kommer frem til foodtrucken ved Føtex i Horsens og oplever de mest dvaske drenge der står i vognen. De hænger med hovederne som havde de værre arbejdsforhold end piske bundne slaver. Det er meget MEGET tydeligt at de på ingen måde har lyst til at stå i vognen.
Jeg venter i to minutter alt mens jeg kigger på skildpadde lignende bevægelser fra drengene i vognen. Alt bliver gjort med gummi arm og suk.
Endelig, efter flere gange at have haft øjenkontakt med begge drenge, er der en der, i en tone så ligegyldigt at den minder om en træt Homer Simpson, siger hej.
Mere siger han ikke, jeg begynder at fortælle at jeg skal hente pizzaer og oplyser mit navn, hvortil han åbner et køleskab og sukker meget højlydt over at mine står nederst. Han får dem fundet frem og jeg spørger om de ikke er bagt, hvortil han svare: "næææh". Jeg siger til ham at "det var jeg simpelthen ikke klar over" hvortil jeg får smidt en sætning i hovedet der hedder: "det står ellers meget tydeligt på vores hjemmeside" alt imens den anden dreng i vognen kvikker op og retter et blik på mig, hvorefter han udbryder i grin.
Så jeg står ved foodtrucken med ubagt mad, ja det er oplyst på hjemmesiden, med der snakker til mig som om jeg er dum og en anden der højlydt griner mig op i ansigtet, alt i mens jeg tydeligt er en presset far med det ene barn på armen og den anden hængende i mine bukser.
Henkastet bliver sagt på vejen at jeg nok lige skal scanne QR koden når jeg kommer hjem.
Kvaliteten af pizzaerne fejlede egentlig ikke noget, det tog dog ret lang tid at bage dem trods en lovning på 15 minutter på hjemmesiden.
Jeg håber aldrig at de to drenge får lov at stå i den truck igen. Jeg føler mig nedgjort og til grin efter at have besøgt jeres skod vogn.

Svar fra Mackiespizzatruck
Lækker pizza lige som i 80’erne
Lækker pizza lige som i 80’erne. Smag af minder
Nyder det vildt
4/6-2026 hentede jeg 2 pizzaer hos Mackies Food Truck 😊 jeg bliver ved med at nyde smagen af Mackies Pizzaria fra 80-90 & 20 erne” intet fra just eat & uber eat kan hamle op med denne kvalitet,har du 1 gang forelsket dig i Mackies glemmer du det aldrig og min start var i 80 erne” og får 100% følelsen af at bevæge mig ind på Mackies,dog skal jeg selv bage den hjemme, det gode ved det er jeg kan spise varm pizza når jeg føler for det.
TAK FOR DET NIELS😊🍕
Super gode pizzaer med massere af fyld
Super gode pizzaer med massere af fyld. Smager præcis som jeg husker det fra mackies pizza - venlig betjening, kan klart anbefales.
Super gode pizzaer
Super gode pizzaer, med massere smag og godt med fyld og en super betjening af personalet. Alt i alt en super oplevelse og vil glæde mig til de kigger forbi igen.
Velsmagene pizza med masser af fyld og…
Velsmagene pizza med masser af fyld og en god bund. Personalet var også virkelig rare at snakke med og meget ivrige efter at give god service.
Rigtig kedelig oplevelse
Rigtig kedelig oplevelse. Bunden var tør og kedelig, og fyldet var smagløst.
Både mine sønner og jeg var enige om at vi hellere ville have haft en frysepizza.
Super god oplevelse og mega god smag
Super god oplevelse og mega god smag. Noget nær de bedste pizzaer ever, så det virkelig et besøg værd
Super pizza
Super pizza. Ligesom i gamle dage. Sød pige i vognen. Kommer gerne igen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.