2,0

Under middels

Oszustwo

Oszustwo! Wymagają natychmiastowego przelewu na numer konta!!! Dobrze, że sprawdziłam opinie i nic im nie przelałam! Bądźcie ostrożni!

10. juli 2025

Zamówienie złożyłem 20 stycznia 2025

Zamówienie złożyłem 20 stycznia 2025. Dzisiaj jest 10 czerwca. Brak kontaktu, brak przesyłki. Sprawę zgłosiłem na policję 9 kwietnia. Do tej pory żadnej reakcji, żadnych wyników. Strona dalej działa i kolejni ludzie są oszukiwani.

10. juni 2025

Zamówienie złożone -brak kontaktu …

Zamówienie zapłacone i złożone -brak kontaktu zaczynam się niepokoić szczególnie po przeczytanych komentarzach. żałuję że nie zapoznałem się z opiniami wcześniej. Zgłaszam sprawę na Policję. Ciekawe że Apple nie zwróciło uwagi na pozycjonowanie tego sklepu.

5. juni 2025

Numer zamówienia: 23646 mac-shop.pl

W dniu 26.01.2025 złożyłam zamówienie na stronie mac-shop.pl, opłacone zostało 27.01.2025. Na stronie była informacja że czas realizacji zamówienia to 2 dni robocze. Mamy 14.05.2025, do dziś nie otrzymałam mojego zamówienia. Telefon ciągle zajęty, na maile nie odpisują, ta firma to totalne oszustwo. Nie polecam nikomu zakupów u nich.
Apple iPad Air 13 cali Wi‑Fi + Cellular 512 GB – księżycowa poświata MV723HC/A- 5849zł
Zgłaszam sprawę na policję do prokuratury, cierpliwość się skończyła.

14. mai 2025

Niestety zostałam oszukana

Niestety zostałam oszukana. Zakupiłam pasek do zegarka i to by było na tyle. Zero kontaktu. Nie odpowiadają na maile, telefony. Podsumowując:ZŁODZIEJE!!!! Szkoda tylko, że żyjemy w takim kraju, że nie tępią takich cwaniaków.

7. januar 2025

Oszustwo / Fałszywa firma

Oszustwo / Fałszywa firma. Numer NIP PL7962255907 widoczny na ich stronie internetowej nie jest zarejestrowany w Polsce. Nie odpowiadają na żadne e-maile/prośby. Numery referencyjne nie pasują do modelu/specyfikacji. Nie zamawiajcie niczego od tych złodziei! Mogą ostatecznie wysłać jakieś złe lub podrobione towary po zamówieniu, których nie da się zwrócić. Nie zapłacą żadnego podatku VAT do kraju i nie współpracują z EasyProtect, jak reklamują (ale mogą również próbować pobierać za to pieniądze)

14. desember 2024

Sklep oszust

Sklep oszust - zapłacone i brak zamówienia - zero odpowiedzi na maile , telefonów nikt nie odbiera-proszę tam nie kupować .

14. mai 2024

Oszuści

Oszuści, nie sklep. Zrobiłem zakupy za 8000 PLN. Sprzęt nie przyszedł, na maile nie odpowiadają, telefonów nie odbierają. Sprawa przekazana do prawników...

17. juli 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis