Maastricht Excursies Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij waren opzoek naar een leuk vrijgezellenfeest. Via Maastricht excursies hebben wij stripdinner geboekt. Het was een enorme verrassen voor onze vrijgezel. We hadden lekker gegeten en daarna kwam... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Met een groep van 12 vriendinnen hebben we afgelopen weekend het 'Wie is de rat?' Spel gespeeld. Het was een actieve, gezellige miss vol afwisselingen in de opdrachten! Dmv de opdrachten ontdek je stu... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afgelopen woensdag hadden we een rondleiding op Strijp-S. Als een team uitje met een internationaal gezelschap, kregen we een uitgebreide rondleiding door Ed. Hij wist ons allemaal te boeien met all... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Eventarrangør

Skrevet av virksomheten

Maastricht Excursies is een zeer succesvol evenementenbureau in hartje Maastricht, dat garant staat voor de grootste variëteit aan uitjes van ouderwetse Limburgse topkwaliteit.

Over ons

Skrevet av virksomheten

Onze missie
Wij bedenken en realiseren complete, tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijke op maat gesneden Maastrichts uitje. Alles op basis van uw eigen wensen. Wij werken gedreven, professioneel maar vooral persoonlijk aan uw uitstapje in Maastricht!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Geweldig beppen en steppen!! Een dikke 10

Geweldig evenement beppen en steppen! Alles klopte een zeer goede gids die ontzettend boeiend kon vertellen. Oorspronkelijk een aardrijkskunde leraar was hij en je zag dat hij gewend was ‘de klas’ toe te spreken. Het steppen was echt hilarisch leuk. Geen elektrische steps maar ouderwets steppen, mocht de pret niet drukken miss zelfs wel leuker! En het eten was heerlijk op alle locaties .. en mmmmmm de appeltaart was echt smullen zelf gemaakt maar nog nooit op deze manier geproefd. Niet twijfelen maar doen hoor beppen en steppen, u zult geen spijt krijgen!! Gr het team van Akse & Co

17. april 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Flikken Maastricht spel een echte aanrader!

Afgelopen zaterdag het flikken maastricht spel gedaan en wat was dit een leuk spel. Goede communicatie vooraf met Shanna alles was fantastisch geregele en super begeleiding van Chantal! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaat!

15. april 2023

Super! *****

Erg prettig contact op de e-mail alvorens de excursie. Ook de excursie is goed bevallen onder de collega's! Gids Theo was erg enthousiast en passievol. Een echte aanrader :)

15. februar 2023

Rondleiding door Antwerpen

Wij kregen van Poll een erg mooie en prettige rondleiding door Antwerpen, veel dank! Voor iedereen die Antwerpen beter wil leren kennen een echte aanrader. Mathijs Meijer, De BeheerCompagnie

23. november 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

We hebben een topavond gehad

We hebben een topavond gehad, het was prettig alles te plannen samen met Nicky. Aangekomen in Antwerpen hebben we met Karin een hele leuke stadswandeling gemaakt. Tussendoor heeft ze ons voorzien van wat lekkers te eten en te drinken.
Namen de Hopmans Groep Bergen op Zoom bedankt.

18. november 2022

Flikken Maastricht bedrijfsuitstap

Van A-Z goed geregeld door Maastricht Excursies, van de communicatie vooraf, het spel 'Flikken Maastricht', de begeleiding, de 3 restaurant locaties, het eten, de vlotte bediening en zelfs het zachte weer (en dat voor eind oktober) was TOP!
Zeker voor herhaling vatbaar om bij Maastricht Excursies te boeken. Bedankt namens het team van Bours Kozijnen en Keukens uit Elsloo.

22. oktober 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Onprofessioneel, een grote flop!

14/10 'De Alleskunner' gespeeld met +/- 30 collega's.

Slechte communicatie vanuit Eindhoven Excursie.
On opgeleid personeel +de spellen stelde niets voor.

Namens alle 30 collega's nog nooit zo iets slechts meegemaakt.

Wij hebben in ieder geval kunnen lachen omdat wij iedere keer versteld stonden van de fouten die werden gemaakt.

En dan nog de prijs van 28,50,- be-lach-e-lijk!

Voor mij en mijn collega's NOOIT meer Eindhoven Excursie en zullen dit ook iedereen afraden.

14. oktober 2022

Teambuilding uitje

Samen met een team van collega’s hebben wij een teambuilding uitje geboekt via dit bedrijf. Het was een geweldige ervaring en we hebben een erg leuke dag gehad! Vanaf het eerste moment van contact zijn we erg goed begeleid en geholpen door het personeel. Het personeel was heel vriendelijk en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Mochten we nog een keer een activiteit willen doen, gaan we dit zeker weer boeken via Maastricht Excursies!

17. september 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Last minute cancelling

Na een hele week gemaild te hebben last minute afgezegd omdat het Genste feesten zijn. Dit konden ze op voorhand niet weten zei een zekere Lindsey wat als gevolg had dat wij geen tijd meer hadden om iets nieuws te plannen met onze groep. Zeer spijtig

16. juli 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Speciaal plekje in mijn hart

Als Amsterdammer heb ik zeer genoten van het mooie stadje. Het heeft een bijzondere plek gekregen in mijn hart. Dat komt vooral ook namens onze gids. Hij heeft vol met enthousiasme mooie verhalen verteld over de geschiedenis van Maastricht. Daarnaast had hij ook gevoel voel humor, wat de kers op de taart was. Een aanrader! Bedaank!

23. mai 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

de vlaaienbak workshop is een aanrader

de vlaaienbak workshop gedaan met een groep van 13 vrienden.
De workshop was informatief en erg leuk en gezellig. De begeleiders waren super en heel leuk. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Aanrader!

14. september 2020

Sloepentoch Maastricht

Wij hebben met kantoor een sloepentocht gedaan over de Maas. Het was erg leuk om dit stukje Maastricht te zien vanaf het water. De schippers hebben voor een onvergetelijke dag gezorgd. Complimenten!

10. september 2020

Top ervaring

Hele fijne ervaring in Valkenburg gehad met de goede organisatie. Het Spel Crime City Tablet Game is echt een aanrader. De hele personeelsvereniging vond het geweldig!

11. mars 2020

De Rat in Gent - Fantastische belevenis

Vrijdag 21 februari 2020 een leuke, intense, plezierige en spannende avond gekend dankzij de zoektocht naar De Rat in Gent. Een perfecte organisatie, een uitstekende begeleiding en correcte afspraken met het gehele team. Alleen maar lof.
Zéér goede informatie vanaf het begin tot het einde.
Een aanrader voor wie de samenwerking overweegt.
Wij zullen komende jaren nog beroep doen op deze samenwerking.
mvg
Geert Verhelst, Zele

24. februar 2020

Prima programma op maat.

Ten aanzien van het geleverde programma alleen maar lof. Wij zijn daar meer dan 100% tevreden over.
Ook lof voor de zeer klantvriendelijke houding van het personeel en de wijze waarop speciale wensen verwerkt worden tot een compleet programma.

11. februar 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv