Maaho Anmeldelser

4,1

Flott produkt og strålende service. Det viste seg at min forsendelse ble liggende en stund hos Bring i Danmark før registrering og sending til Norge. Da jeg ringte Maaho og etterlyste forsendelsen da... Vis mer

Det er ikke ofte jeg opplever slik fremragende service og kvalitet i alle ledd. Fra min første kontakt og frem til produktet var levert. Til og med et hyggelig håndskrevet kort fulgte med , o... Vis mer

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 35 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

79 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

De sier på nettsiden at det tar 3-10…

De sier på nettsiden at det tar 3-10 virkedager å få bordtekstiler. Fikk et estimert leveringstidspunkt på ca 14 dager, etterlyste så, og fikk nytt estimeringstidspunkt på 1,5 mnd etter bestillingstidspunktet. Ikke mulig å kansellere selv om de bryter sine egen leveringsestimater. Styr unna hvis du trenger noe innen en viss tid.

6. oktober 2026

Jeg bestilte 2 uteputer på mål

Jeg bestilte 2 uteputer på mål. Utrolig skuffet over kvaliteten, det så ut som billige innerputer og ikke det ferdige resultatet. I tillegg har de kuttet skummputen slik at streken for kuttemerket syntes på innerputen, stoffet er så tynt at det syntes gjennom stoffet.
Putene er overhode ikke vannavisende men suger til seg vann selv ved lett regn i 5 min.
Jeg har kontaktet kundeservice og de mener jeg ikke har rett på reklamasjon. Veldig veldig skuffet, og vi har ventet leeenge på disse putene. IKKE KJØP!

5. august 2026

Balkongtrekk som forventet.

Vi har akkurat fått levert og montert balkongtrekk til en av våre altaner. Etter først å ha mottatt de bestilte stoffprøvene, tok vi mål som godt beskrevet på Mahho sin hjemmeside, og sendte bestillingen. Hurtig og grei levering. Og produktet tilfredsstiller våre forventninger, og ser ut til å være av god kvalitet. Vår beste anbefaling av både produkt og firma!

6. juli 2026

Superfornøyd 😃👍

Det var god og hyggelig kontakt.
Vi fikk tidlig beskjed om når vi kunne forvente levering, som stemte.
Benkputen -som vi bestilte- var helt perfekt og fint laget.
Vi er superfornøyde og skal bestille mer fra denne produsenten.
Anbefales på det varmeste!! 👏😃

24. juli 2025

Vi er meget fornøyd med kvaliteten på…

Vi er meget fornøyd med kvaliteten på putene til vår rotting sofa på terrassen. Med disse nye putene føles det som vi fikk nye møbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt lenger enn forventet. Men det spiller ingen rolle når resultatet ble så bra 🥰

29. mai 2025

Problematisk levering

Bestilte stoffprøver som jeg betalte for. Disse ble ikke levert.
Purret på forsendelsen og fikk til beskjed at de skulle sendes på nytt. Har fortsatt ikke motatt noen stoffprøver 12 dager senere.. I e-posten som ble mottatt fra mahoo er det ikke vedlagt noen sporingslenke i feltet "Du kan spore forsendelsen din ved å følge denne lenken:"

Oppdatering: Da dukker stoffprøvene endelig opp. Var bestillt 11.november.
Har oppdatert antall stjerner.

11. desember 2024

Hej Martin Friis Dahl,
Jeg beklager, at stofprøverne ikke er kommet hurtigt nok frem til dig.
Vi sender disse prøver dagligt, men har desværre ikke indflydelse på hvor hurtigt Postnord leverer disse breve.

Da du kontaktede os og fortalte at du ikke havde modtaget dem, så sendte vi nogle nye til dig. Jeg håber de er kommet frem til dig nu, så du kan beslutte hvilket stof du ønsker.

Strålende opplevelse

Bra kvalitet, rask levering og veldig enkelt å bestille

23. juli 2024

Hej Rune,
Tack så mycket för din recension.
Vi är glada att du är nöjd med dina produkter och har haft en bra upplevelse.
Vänliga hälsningar
Morten

Helt useriøse, styr unna!

Helt useriøse. Varene ble ikke levert grunnet problemer mellom Maaho sine systemer og Bring der Maaho ikke oppga telefonnummer eller e-post til Bring. Etter mye frem og tilbake fant kundeservice ut hvor pakken var men ba meg da prøve å fikse opp i dette selv. Noe jeg selvfølgelig avslo da det er deres jobb. Siste svaret fra kundeservice illustrerte hvor useriøse de er der de beskylder meg for feil adresse ved bestilling noe som er helt feil. Se svaret under.

Takk for meldingen.
Vi har ingen innflytelse på hvordan du oppgir din adresse eller hvordan du oppgir navnet ditt på ditt bosted eller om du kontakter fraktselskapet som leverer bestillingen. Dette endrer ikke på at du ikke kan heve kjøpet.
Vi vil sende bestillinger på nytt så snart som mulig når vi mottar dem.
God dag.

*Oppdatering etter svar. Maaho innrømmet selv på e-post at de ikke levert e-post adresse og telefonnummer til Bring da sendingen ble opprettet. Dette er helt normalt prosedyre og gjør at pakken kommer i postenappen. Styr unna hvis det finnes andre alternativer! Maaho har også rapportert denne anmeldelsen og bedt om å få den fjernet på grunnlag av dette ikke er en reell ordre. Noe som er meget spesielt basert på svaret deres som viser helt tydelig at de har kjennskap til denne saken.

21. juli 2024

Hei Petter,
Tusen takk for din anmeldelse.

Når vi sender bestillingene våre, sender vi alltid en e-post med et sporingsnummer. Det har vi også gjort for deg.
I etterkant har Bring forsøkt å levere bestillingen til din adresse, men du har ikke vært hjemme og har ikke navn på adressen din.
Du har ikke tatt kontakt med bring yourself for å avtale ny levering, så pakken har dessverre blitt sendt litt rundt.
Jeg er glad for at det nå har vært mulig å få ut pakken.
Vennlig hilsen

God service og kvalitet

God service, god kvalitet på varene og veldig behjelpelig betjening. Superfornøyd!

29. mai 2024

Hej Fredrik,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds dine produkter og vores service.
Morten

Den lekreste linduk man kan tenke seg…

Den lekreste linduk man kan tenke seg og tilhørende linservietter. Jeg er så strålende fornøyd å kan ikke vente med å dekke bordet til jul. I tillegg så er det kort leveringstid og superraskt å få svar på spørsmål fra kundeservice. Anbefales virkelig.

22. desember 2023

Kvalitet i alle ledd

Flott arbeid i god kvalitet til avtalt tid og pris

29. november 2022

Hej Marianne,
Tak for anmeldelsen.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores produkter og service.

Svært fornøyd

Svært fornøyd. God service.Fikk god hjelp til å bestille en duk sydd etter mål.

31. januar 2022

Hej Liv,
Tak for anmeldelsen.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores produkter og service.