Michael Andersen Biler Anmeldelser 141

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

På tide at jeg giver Michael Andersen biler 5 ⭐️ Jeg købte bil af Michael 2020, selvom han egentlig frarådede mig købet, da den kunne blive dyr i reparationener. Det blev den heldigvis ikke før i år... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har både købt bil hos Michael og brugt værkstedet til service, og oplevelsen har været rigtig god hver gang. Vi bliver altid mødt med smil, venlighed og en imødekommende service. Der er styr... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Meget TILFREDS med MA Biler

Jeg har handlet to gange hos MA Biler, og det er bare altid godt. Det er en ærlig sælger og den ene ting, der var, rettede han op på helt uden problemer eller ballade. Og så synes jeg også, at han giver super gode råd. Det er altid positivt, når en sælger f.eks. siger "dette er ikke den rigtige bil for dig, vent et par måneder" og sådan noget. Så ved man, at det ikke bare er en pistolsælger, der skal sælge for enhver pris. jeg vil komme tilbage til enhver tid.

13. april 2026

Hej Nicholas

Tusind tak for din flotte anmeldelse

VH Michael & Team

Vurdert til 5 av 5 stjerner

På tide at jeg giver Michael Andersen…

Det blev den heldigvis ikke før i år og hele vejen igennem har Michael været meget fair og utrolig hjælpsom. Michael & Team får mine varmeste anbefalinger.

8. april 2026

Hej Rikke

Tusind tak for din flotte anmeldelse

VH Michael & Team

Fantastisk service!

Der er styr på tingene, arbejdet bliver udført professionelt, og priserne er fair. Det giver en tryghed som kunde, og man føler sig godt behandlet hele vejen igennem.

Et sted jeg uden tøven kan anbefale til andre.

10. mars 2026

Hej Kia

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Opdateret anmeldelse

OPDATERET: Michael har ringet d.d. : vi er kommet frem til en fælles forståelse vedr. vores tidligere henvendelse (r). Efter hans personlige henvendelse vil jeg finde en dag for at se på nogle bilerne. (Ring/skriv ikke til firmaet. Der kommer ingen tilbagemelding - især hvis du har "kontante" spørgsmål til en bestemt bil (f.eks. tidl. nr. plade nr. - så tidligere synsrapporter kan tjekkes/hvor mange ejere o.s.v. om biler står på f.eks. sommerdæk med mere). Og ja , ja har allerede læst svar til andre mulige kunder - som bruges som standard svar: "..... kommunikationsfejl ... ring/skriv til salgsafdeling....." = netto: firmaet gider ikke bruge tid på sådanne henvendelser (selvom den person som tog telefonen svarede: ".. det ved jeg ikke noget om - får salgsafdelingen til at ringe til dig - hvad er dit navn og tlf. nr. = oplyst = ingen tilbagemelding). ).

25. februar 2026

Hej Finn.
Fint vi lige fik talt tingene igennem.
Mvh
Michael

Fantastisk service

Michael og hans hold leverer fantastisk personlig service. Købte bil i 2025 og alt omkring køb og service har spillet upåklageligt. Tak

17. februar 2026

Hej Anker

Fremragende service!

Jeg købte bil hos Michael i 2024, og efterfølgende service og behandling har været upåklagelig og langt over, hvad jeg har oplevet som bilejer i over 40 år.
Værkstedet er smidigt og særdeles venligt, og der er altid en lånebil klar. Jeg køber gerne bil her igen!
Thomas Jensen

3. november 2025

Hej Thomas

Mange tak for din flotte anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig betjening og rigtig god service

Havde bestilt en lånebil og den stod klar på 10 min. Fik fin lille UP som kørte perfekt. Jeg havde behov for den 1 dag længere, og det var der ingen problemer med. Rigtig god og venlig betjening, kan kun anbefales.

15. januar 2026

Hej Christina

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købt en VW Touran nyserviceret og…

Købt en VW Touran nyserviceret og nysynet.
Leveringen trak lidt ud, fordi der skulle nyt ledningsnet på anhængertræk hos en autoelektriker. Men Michael gik ikke på kompromis, så selve trækket blev også udskiftet.
God service og venlig dialog.

29. november 2025

Hej Viggo

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte bil hos Michael Andersen og fik…

Købte bil hos Michael Andersen og fik den serviceret gennem 3 år. Fantastisk service og altid med godt humør :)

3. november 2025

Hej LBN

Professionelle og imødekommende

Jeg bruger Michael Andersen Biler som mit stamsted. Der er altid super service og man bliver imødekommet med et stort smil på læben altid (specielt Michael). De fikser det hele og er meget fleksible også. Kan varmt anbefales!

13. oktober 2025

Hej Valdemar

Kæmpe tillid

Efter lidt forsinket levering af vores UP (hvor vi havde gratis lånebil i ventetiden) har vi uden diskussion fået udbedret de ting, der dukkede op. Hver gang med stor forståelse, smil og lånebil. Helt utrolig god service

25. september 2025

Hej Helle

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har skrevet flere mails til dem over…

Har skrevet flere mails til dem over flere dage, men har intet svar fået.

Da jeg ringede, havde salgsafdelingen travlt, og jeg blev lovet en opringning når de havde tid.
De har aldrig ringet tilbage.

Fed måde at undgå at tjene penge, bliv i bare ved med det :)

10. oktober 2025

Hej MB
Beklager hvis der er sket en kommunikationsfejl fra vores side og vi ikke har fået ringet dig tilbage.
Du skal være meget velkommen til at ringe igen eller sende en mail på salg@ma-biler.dk
Mvh
Michael Andersen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale Michael Andersen…

Jeg kan varmt anbefale Michael Andersen Biler. Jeg har haft min bil til reparation her, og servicen var helt i top fra start til slut. Michael og hans team er både professionelle, imødekommende og meget hjælpsomme.

30. september 2025

Hej Patricia

Kan klart anbefales

Rigtig god oplevelse hos Michael Andersens Biler. Super service, venlig betjening og ærlige råd. Kan klart anbefales.

18. juni 2025

Hej Natascha

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service fra start til slut!

Fantastisk service fra start til slut!
Både Michael og Berit gør en kæmpe indsats for, at man føler sig tryg og godt behandlet hele vejen igennem processen. De er imødekommende, professionelle og altid klar til at svare på spørgsmål – også de små detaljer, der betyder noget, når man køber bil.
Man mærker virkelig, at de går op i at levere kvalitet og skabe en god oplevelse for kunden. Jeg kan varmt anbefale Michael Andersen Biler, og jeg vender helt sikkert tilbage næste gang, jeg skal handle bil.

1. august 2025

Hej Signe
Tak for de fine ord. Det har været en fornøjelse, at handle med dig.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er et godt sted at handle bil .

Det er et godt sted at handle bil .
Og Michael er så samtidig, en rigtig flink fyr.
5 stjerner herfra.

3. august 2025

Hej Kim

Altid hjælpsom og venlig

Altid hjælpsom og venlig, har kun haft positive oplevelser hos Michael og Teamet
Vil jeg handle bil med Michael igen … 100 %
Hilsen Jane Bruun

18. juli 2025

Hej Jane

Tusind tak for din fine anmeldelse & god sommer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har kun godt at sige om Michael…

Vi har kun godt at sige om Michael Andersen . Alle aftaler har været overholdt
Vi vil helt klart handle bil med ham en anden gang

1. juli 2025

Hej Karsten

Mange tak for din fine anmeldelse & god sommer

Michael & Team

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv