Jeg bestilte nogle lys d. 31/12 -23. Fik en meddelelse om at pakken var afsendt 2/1 -24. Da den ikke var dukket op 5/1 skrev jeg til lyshygge, og har ikke hørt fra dem siden. I dag er det 9/1 -24. Då... Vis mer
Selskapet har svart
Super fine og miljøvenlig lys med et levende "look". Elsker de små juletræslys i mine smalle karme🌲👍
Virker perfekt med fjernbetjening og passer til Georg Jensen lysholdere
I Skal har 5 stjerner forde jeg godt kan li at handle hos jer
Skadelige bivirkninger fra stearinlys Vi elsker lys, vi elsker hygge, derfor skabte vi lyshygge tilbage i 2015. Stearinlys er en af de største klimasyndere, som udleder flere sodpartikler end biler på en stærkt trafikeret vej. Men for os er stearinlys er jo lig hygge, så vi gik på jagt efter et miljøvenligt alternativ. Og det fandt vi! Perfekt til allergikere, ældre der ikke tør have levende lys – og til alle, der går op i et godt indeklima – inkl. os selv. Udsolgt efter de første 2 måneder Da vi åbnede vores webshop i efteråret 2015, gik salget strygende, og allerede efter de første 2 måneder havde vi udsolgt alle af de dengang tre produkter, vi havde på vores webshop. Det var fantastisk at se, at så mange vil støtte op om det nye, sunde alternativ i stedet for ægte stearinlys. LED stearinlysene blev altså startskuddet til det, der i dag er en fuldvoksen webshop ikke kun med LED stearinlys, men også andre miljøvenlige produkter. Et tak for jer Vi kan heller ikke takke jer nok: vores trofaste kunder, der gør, at vi kan køre rundt. Vi er så stolte af, at så mange af jer har lyst til at skabe hygge og samtidig ikke går på kompromis med indeklimaet. Vi tror på, at hvis vi går de små skidt sammen, hvis vi nyder de små glimt i livet, ja så vil det hele være lidt rarere og hyggeligere. Hvad tror du? De hyggeligste hilsner Kim og Rikke Far og datter til både hinanden og lyshygge.dk
Potmosevej 25, 8752, Østbirk, Danmark
Har svart på 62 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Først og fremmest så er lysene utrolig flotte og jeg kan varmt anbefale de lys man ladt op, det er utrolig smart 😊
Dernæst er servicen helt i top, er fast kunde der fra nu og vil anbefale det til alle jeg kender 👌🏽👌🏽👌🏽
I Skal har 5 stjerner forde jeg godt kan li at handle hos jer
Dårlig kundeservice.

Svar fra Lyshygge.dk
Gode flotte lys i god kvalitet og super god kundeservice :-)

Virker perfekt med fjernbetjening og passer til Georg Jensen lysholdere

Svar fra Lyshygge.dk
Det var en super hurtig levering og det hele var i den fineste stand og en super god behandling.

Svar fra Lyshygge.dk
God service og hurtig levering. 😃

Svar fra Lyshygge.dk
Bestilte 4 produkter som kom lynhurtig.
Bra. Det ene produktet (udendørslanterne) virket ikke med fjernbetjening og blev returneret,men jeg bad om samme vare retur.

Svar fra Lyshygge.dk
Glad for at handle hos Lyshygge, dog virker fjern betjeningen dårligt.. men lysene er gode

Svar fra Lyshygge.dk
God service i forbindelse med reklamation

Svar fra Lyshygge.dk
Alt virkede bestilte en søndag levering tirsdag kunne ikke være bedre. I hver pakke med 2 lys var der et ekstra bundstykke med kontakt, det er da services at det sendes reservedele med

Svar fra Lyshygge.dk
Dette er en reel Web shop. Varerne kom til tiden og i god stand. Det købte virker som god kvalitet. Kan kun anbefale butikken
Lysene kom tidligere end lovet og er fine.
Anne-Grethe Frank Christensen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.