Lyngholm Byg og Montage Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi valgte Lyngholm byg til en større renovering af vores hus fra 1969. De skiftede taget, tilføjede ovenlysvinduer i stue og sørgede for koordinering med maler, elektriker og transportfirma. All... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kunne ikke have ønsket mig en bedre tømmer! Var alt det jeg havde håbet og mere til! Virkelig dygtig og super menneskelige gennem en til tider lidt turbulent renovering. Utrolig hjælpsom på para... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dygtig og detaljeorienteret firma!

Alle aftaler blev holdt til punkt og prikke, og Mikkel leverede en saglig og dygtig rådgivning undervejs, med fair tilbud på at løse dvs uforudsete småopgaver.

Hvis vi skal bygge igen ringer vi helt sikkert til Lyngholm! De er super dygtige! :-)

4. juni 2024

Hej Bjarne

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi takker mange gange for at i valgte os til jeres opgaver.

Det har været en fornøjelse at arbejde for jer.

Vi er også selv meget tilfredse med resultater og især de nye Velux vinduer som har givet stuen godt med lys og et fornyet udtryk.

Vi takker for denne gang og en masse is.

I er altid velkommen til at kontakte os igen :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kæmpe tryghed og ro i maven

Virkelig dygtig og super menneskelige gennem en til tider lidt turbulent renovering. Utrolig hjælpsom på parametre som nok i virkeligheden ligger udenfor hvad opgaven egentlig indebar ☺️
Altid smilende og godt humør! En sand fornøjelse med Mikkel, Kasper og alle samarbejdspartnerne i lejligheden!

Vil til hver en tid anbefale lyngholm byg og montage til alle som mangler en tømmer!

Har haft ro i maven over at have Mikkel som tovholder i min renovering! 😁

12. juli 2023

Hej Sisse

Mange tak for den fine anmeldelse :-)
Det har virkelig været en fornøjelse at arbejde for dig.
vi er blevet mødt med fuld tillid samt en åbenhed for vores rådgivning i forbindelse med totalrenovering af din lejlighed.

Vi er også selv stolte af resultatet med de gode lyse rum samt et "mindre" badeværelse som krævede et par timer på tegnebrættet for at opnå den optimale indretningen, som alligevel er endt med at kunne indeholde vaskemaskine uden at presse på rummeligheden.

Vi takker for denne gang samt det skønne bagværk og forplejning:-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mikkel og hans lærling Kasper gjorde…

Mikkel og hans lærling Kasper gjorde bare SÅ godt et stykke arbejde på vores fine hus.
De har fikset vores tag SÅ flot.

Jeg ville klart forslå at folk bruger lyngholm byg og montage

7. november 2023

Svar fra Lyngholm Byg og Montage

Mange tak for den fine anmeldelse :-)

Vi takker mange gange for at i valgte os til udbedring af jeres skotrende.

Vi takker for denne gang og ønsker jer held og lykke med hus salget :-)

Udskiftning af gavle

Mikkel, det har været en fornøjelse at have jer til at udskifte vores gavle til vedligeholdelsesfrit. I er meget punktlige og holder en høj standard på jeres arbejde. Samtidig er i effektive, og man kan se i ved hvad i har med at gøre. Og så har i styr på planlægningen. Det kan man se når der er produceret og malet dele hjemmefra der indgår i byggeriet. Det hele færdig til tiden, og sluttet af med oprydning. Godt arbejde.

20. april 2023

Hej Søren

Mange tak for den fine anmeldelse.
Det har været en fornøjelse.
Vi håber i kommer i kommer til at nyde sommeren med lidt afslapning nu hvor i slipper for malerarbejdet fremover.

En yderst tilfreds kunde

Har kun gode ting at sige om Lyngholm Byg og Montage. De varmeste anbefalinger herfra.

20. mars 2023

Hej Jesper

Mange tak for de fine ord.
Vi er dybt taknemmelig for at måtte være medvirkende i jeres spændende byggeprojekt.

Vi bukker og takker for den massive forplejning vi er blevet budt på.

Vi håber i bliver glade for de ekstra kvadratmeter husets nye 1. sal byder på.

God Håndværker

Jeg har haft Mikkel for anden gang. Denne gang til opretning og opsætning af indervæg. Han kommer til aftalt tid og han holder det han lover, han gør arbejdet færdigt, flot arbejde det er jo en ren fornøjelse at se på, så er der ryddet op bagefter. Det er ikke sidste gang jeg har haft Mikkel.
Mvh. Aksel

11. februar 2023

Hej Aksel

Mange tak for anmeldelsen.
Vi er glade for at deltage i jeres renoveringsprojekt og står også klar til næste etape

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Uprofessionel

Uprofessionel… Dårlig kommunikation og faglighed. gik i gang med arbejde uden en aftale og sendte derefter overpris på arbejdet.

4. januar 2023

Hej May-Britt

Du kontakter om angående vandindtrængning i jeres tag.
Vi besigtiger taget og konstatere fugt og svamp ved jeres skotrender og råder dig til at kontakte din forsikring herom.

vi sender dig herefter billede dokumentation samt beskrivelse fra vores besigtigelse og hertil et overslag på udbedring.

Et par dage senere kontakter du os igen, at der forsat er fugtindtrængning.
Vi opsætter derfor en presenning til midlertidig opfang af vand.

Jeg er derfor noget uforstående over at du angiver at vi har udført arbejde uden aftale, samt at vi har faktureret til overpris eftersom at du kontakter os igen samt at den tilsendte faktura er fuldt udspecificeret med time og materiale forbrug.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Flot veludført og professionelt …

Flot veludført og professionelt arbejde. Kan uden tøven anbefales.

25. januar 2023

Hej John

Mange tak for den fine anmeldelse og tak for at vi måtte udføre endnu en opgave hos jer.

Vi håber at i kommer til at mærke en betydelig varme forskel med de nye vinduer.

Tak for denne gang.

Tak Mikkel for dit arbejde

Tak Mikkel for dit arbejde. Jeg er meget tilfreds. Håber du vil blive ved med at lave mine ting.
Mvh. Lone

12. desember 2022

Hej Lone

Det er altid en fornøjelse at arbejde for dig og sikke en forplejning, det er ren luksus.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Renovering

Vi renoverede stue med nyt gulv, loft, maling, radiatorer mv. og nyt køkken monteret. Lyngholm stod for hele entreprisen. Et projekt over 6 uger. Fint håndværk i alle detaljer. Hurtig kommunikation med Mikkel og alle aftaler overholdt. Enkelte korrektioner undervejs som blev lavet. Slibning af gulv med vinkelsliber gav noget rengøring i tilstødende rum, trods lukkede dører. Men dygtige håndværkere. anbefaling herfra.

3. november 2022

Hej Kenneth.
Mange tak for anmeldelsen.
Det har været en fornøjelse at arbejde for jer.
Vi håber i nyder jeres nye køkken og stue.
Tak for denne gang

Lyngholm Byg og Montage Silkeborg ApS

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mikkel og Casper har lavet et…

Mikkel og Casper har lavet et fremragende arbejde med at tætne husets rygning. Hurtigt og fint.

13. oktober 2022

Hej Jørn

Mange tak for den fine anmeldelse, det har været en fornøjelse at udføre arbejdet hos jer.

Vi takker mange gange for forplejning.
I er altid velkommen til at kontakte os igen hvis der skulle dukke andre opgaver op.

Lyngholm byg og montage.

Omhyggeligt og rimeligt

For anden gang har jeg haft Lyngholm byg til et mindre projekt. Som sidst blev det udført omhyggeligt og til en rimelig pris.
Bent Neumann

10. juli 2022

Hej Bent

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi takker for at i endnu en gang har kontaktet os
Det er altid en fornøjelse at arbejde for jer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Udskiftning af tag, vinduer og døre

Mikkel har hjulpet med at skifte tag, vinduer og døre på vores hus. Samarbejdet har hele vejen igennem været super godt, og Mikkel har været god til at informere i forhold til at slå til så vi kunne udnytte fradrag inden det var for sent, og undgå prisstigninger på materialerne. Arbejdet han har udført har også været super godt, så alt i alt er vi rigtig glade for at have fået hans hjælp.

13. mars 2022

Hej Morten.
Mange tak for den fine anmeldelse.😀
Det har været en fornøjelse at arbejde for jer.
Tak for denne gang, vi ser frem til næste projekt hos jer👍

Vurdert til 5 av 5 stjerner

jeg kan varmt anbefale lyngholm byg og…

jeg kan varmt anbefale lyngholm byg og montage,har fået lagt tag som er tip top i orden,de er hurtige og professionelle Kirsten Østergaard.

13. januar 2022

Hej Kirsten

Det har været en fornøjelse at arbejde for jer.

Tak for denne gang og tak for forplejning

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service - flot arbejde - holder hvad de lover!

Jeg stod og manglede en tømrer nu og her.
Kan kun sige, at Lyngholm Byg og Montage har været tilfredsstillende.
De dukkede op mandag efter jeg havde spurgt på opgaven om torsdagen. Herefter tog det dem kortere tid at blive færdige, end de havde sagt.
Jeg er meget tilfreds med resultatet og med min behandling - kan varmt anbefale dem. :)

19. oktober 2021

Hej Martin

Mange tak for den fine anmeldelse, det har været en fornøjelse at arbejde for jer.
i er altid velkommen til at kontakte os igen hvis der dukker nye projekter op.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service og håndværk!

Fantastisk service og håndværk!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Lyngholm Byg og Montage.
Vi anvendte firmaet ifm. afmontering af loftvindue og efterfølgende udfærdigelse af tagkonstruktion. Arbejdet blev udført med stor kvalitet og til en meget fornuftig pris på helt op til 70.000 kr. billigere, end et tilbud indhentet fra et andet firma på samme stykke arbejde. Vi har oplevet hurtig og god service, bl.a. med løbende statusopdateringer pr. SMS, da der var lidt ventetid på indhentelse af tilbudsdelen fra taglæggeren. Håndværkerne var høflige og ordentlige med respekt for indbo og rengøring.
Det er bestemt ikke sidste gang, at vi anvender Lyngholm Byg og Montage.

4. oktober 2021

Hej Rikke.

Mange tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Det er en fornøjelse at arbejde for jer og vi står altid klar til nye opgaver fra jer.
Tak for denne gang og forplejning :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helt igennem solidt og professionelt byggefirma

Helt igennem professionelt byggefirma

Jeg har anvendt Lyngholm Byg og Montage som håndværkere i en forsikringssag. I en tid, hvor forsikringssager har lang ventetid har jeg ved Lyngholm Byg og Montage modtaget den rette hjælp, rådgivning og ikke mindst pris på det færdige arbejde.
Håndværkerne var meget behagelige og inkluderende under hele forløbet og jeg blev altid inddraget ved spørgsmål undervejs. Jeg kan kun anbefale dette byggefirma.

VH
Lasse

4. oktober 2021

Hej Lasse.

Mange tak for den fine anmeldelse.
Jeg får givet de fine ord videre i firmaet.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vælg ikke dette firma!!!!!

Vælg ikke dette firma!!!!!!

Jeg har intet godt at sige om lyngholmbyg andet mikkel går efter og flænse ens pengepung. 1 dag før begyndelse af jobbet. En stigning af tilbudet på 4000kr. Efter endt arbejde, pga. mikkel ikke spørger kunden hvordan tingene skal monteres men bare sætter ting op som han nu lyster, så skal der bruges 7,25 timer ekstra på at montere et badekar og en ekstra regning på 3600-3700 kr. jeg har aldrig oplevet en så ringe en service. Hvis jeg kunne give -5 i stjerner så havde jeg gjort det

21. september 2021

Hej Heinrich
Vi er kede af din oplevelse i forbindelse med opgaven hos jer.
vi har som du nævner 2/9-21 varslet en pris stigning på materialer i perioden fra tilbudsgiven (26/5-21) til accept af tilbud på 3625kr hvilket du også har accepteret.
Der er varslet og udført ekstra arbejde i form af montering af badekar, montering af unidrain afløb, inspektionslem mm hvilket er monteret efter mundtlig aftale / anvisning.

Jeg har tilsendt udspecificeret opgørelse af time forbrug + dokumenter på ekstra arbejde.
Jeg har tilbudt et møde med gennemgang sammen med dig som du har afvist.

Vi kan derfor kun henvise til tilbudsdokument samt tilsendte dokumenter.

Et meget servicemindet tømrerfirmaet

Et meget servicemindet tømrerfirmaet. Hurtig udarbejdelse af tilbud, som holder. Dygtige og venlige tømrersvende, som har leveret gode resultater, der har levet op til vores forventninger.

10. mai 2021

Hej Anne
Mange tak for den fine anmeldelse.
Jeg får givet ordene videre til svendene og takker for denne gang.
Det er altid en fornøjelse at arbejde for jer. :-)

Tilbygning

Vi har benyttet os af Lyngholm byg i forbindelse med en tilbygning. Mikkel har været god med input til hvad man kan gøre, hvad der er en god løsning osv. der har været en god kommunikation under forløbet som blev ramt af Corona, og derved trak det ud længere end forventet. Vi er godt tilfredse med det færdig resultat, men der vil nok altid være nogle ting man kan ændre på. Det er der også i vores tilfælde men det er en del af processen.
Det har været en udfordring for Mikkel og få det til at gå op med alle håndværkerne og få det til at passe sammen. Det klarede Mikkel nu så godt han kunne!
God pris, service og nogle gode kollegaer han har.

10. mai 2021

Hej Daniel
Det har været en fornøjelse at arbejde for jer.
Jeg får givet ordene videre til svendene og håber at i har fundet jer godt til rette med de ekstra kvadratmeter i huset.
Tak for samarbejdet :-)

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv