Selskapet har svart
Erge fijne begeleiding voor onze dochter die nu nog brugklasser is, Met een fijne prettige sfeer wordt aan elke fase van leren tijd en aandacht besteed. Met oog voor het kind en haar leerweg.
Selskapet har svart
ziekste scam ooit. 320 euro gedokt voor een eco examentraining. zetten iemand die 10 maanden geleden haar diploma heeft gehaald en nog nooit voor een klas heeft gestaan. kon geen enkele vraag ook maa... Vis mer
Selskapet har svart
Lyceo biedt verschillende vormen van onderwijsondersteuning, variërend van huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining tot studiekeuze en leren coderen. Door het hele land zijn locaties te vinden – zowel op de vele scholen waarmee wordt samengewerkt als op de eigen vestigingen. Hierbij staat de leerling centraal.
Schipholweg 66, 2316 XE , Leiden, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Onze ervaring met Lyceo Venlo is erg positief. Vanaf het eerste contact voelde alles goed georganiseerd en persoonlijk. Er wordt echt meegedacht over wat nodig is en er is aandacht voor de situatie van de leerling. De begeleiding is rustig, duidelijk en motiverend, waardoor er meer zelfvertrouwen komt en de stof beter wordt begrepen. Ook bijles wiskunde is een aanrader.

Svar fra Lyceo
Goede begeleiding, duidelijk communicatie. De locatie en ruimte zou wel wat fraaier kunnen.

Svar fra Lyceo
Erge fijne begeleiding voor onze dochter die nu nog brugklasser is,
Met oog voor het kind en haar leerweg.

Svar fra Lyceo
Mijn zoon vindt de RT lessen met juf Sarishma erg leuk. Hij komt altijd blij en trots thuis van de les, omdat hij weet wat hij bereikt heeft. Dank u wel!

Svar fra Lyceo
Hele fijne persoonlijke aanpak met flexibiliteit om aan de behoeften van het kind tegemoet te komen.
Mijn zoontje kijkt elke week uit naar zijn bijles.

Svar fra Lyceo
My son follows support classes in Dutch and math for the last two years. His tutor is knowledgeable and established a great relationship with him. His CITO results had a marked improvement. I highly recommend Lyceo

Svar fra Lyceo
Mijn zoon vind het heel leuk bij lyceo. Hij is dankzij goede hulp vooruitgegaan met lezen. Dit is gewoon geweldig. Je hebt mooie begleiding, en wordt gemotiveerd door aangepaste hulp. Dankjewel!

Svar fra Lyceo
Fijne begeleiding door Pascal. Mijn dochter gaat gemotiveerd en met plezier naar de sessies.

Svar fra Lyceo
Mijn dochter kwam voor remedial teaching als voorbereiding op de doorstroomtoets. Ze laat een sterke stijging zien in haar toetsresultaten. In Juf Stefanie vond ze veel steun. Zij motiveerde en enthausiasmeerde mijn dochter. Daardoor kreeg mijn dochter haar zelfvertrouwen terug: "Jammer dat mijn laatste les is afgelopen"

Svar fra Lyceo
Ik vind het heel fijn en het ze helpen je goed met plannen en hoe je moet leren voor als je in de eerste zit maar niet weet hoe je dat moet doen

Svar fra Lyceo
Zeer slechte ervaring met dit bijlesbedrijf.
Je krijgt een student toegewezen die helemaal niet bevoegd is om bijles te geven, terwijl je ervan uitgaat dat je wordt geholpen door een bevoegde docent die je echt kan ondersteunen om betere cijfers te halen. Absoluut geen aanrader — zonde van je geld!
Daarnaast, wanneer je hen belt voor een intakegesprek om zelf bijles te geven, krijg je vreemd genoeg ook iemand aan de lijn die niet bevoegd is en nauwelijks weet wat lesgeven inhoudt. Het is bijzonder vreemd dat een student beoordeelt of jij bevoegd genoeg bent om les te geven. Tijdens het gesprek merk je al snel dat jij meer kennis hebt dan de persoon die het intakegesprek met je voert.
Het kwam op mij over als een zeer onbetrouwbare organisatie. Ik had liever gesproken met iemand die daadwerkelijk bevoegd is om feedback te geven over lesgeven, in plaats van een student die economie studeert en beoordeelt of je in een bèta vak bijles kan geven en eigenlijk niets met onderwijs of bijles te maken heeft. Wat grappiger nog is, en met al respect tegen haar, maar ze studeerde Gamma vakken (Dus economie ect.) en heeft niks met de vakken scheikunde, biologie of natuurkunde te maken. Ze begreep ook helemaal niks waar over ik had, en dat kwam best wel onbetrouwbaar over. Maar goed.
Kortom: een slechte ervaring, zowel voor mensen die bijles willen krijgen als voor degenen die bijles willen geven.

Svar fra Lyceo
Zelf moest ik aardrijkskunde op het vwo herkansen maar ik ben echt kwaad geweest om deze slechte examentraining. Er is bij mij geen kwartje of iets gevallen en wist alle theorie al, maar er is mij gewoon niet goed genoeg uitgelegd hoe ik examenvragen moest aanpakken. Veel geld aan kwijt geweest en mijn samenvatting kwam ook pas 2 dagen voor mijn herkansing binnen. Mijn herkansing ging voor mijn gevoel nog slechter dan het examen in het eerste tijdvak. Echt een hele dikke scam, jullie moeten je dood schamen! Beetje leuk staan doen voor de klas maar ons eigenlijk alleen de basis uitleggen, daar heb je op het vwo niks aan. Verder ons een half jaar aan die opdrachten laten werken en daarna de antwoorden bespreken door middel van het correctievoorschrift voor te lezen, kan het nog slechter voorbereid zijn? Tevens waren de twee ‘docenten’ totaal niet op elkaar afgestemd en praatte de een 90% van de tijd en stonden ze een beetje valse blikken naar elkaar te geven. Naar mijn idee kenden ze elkaar niet en mochten ze elkaar ook helemaal niet. Ook stonden er spelfouten in zowel de online leeromgeving van Lyceo als in het samenvattingsboekje. Dit vind ik er persoonlijk erg onprofessioneel uitzien. Helaas maar 1 ster van mij. Geld terugkrijgen lijkt me ook geen slecht plan!

Svar fra Lyceo
Ik vond dat de studenten goed hebben uitgelegd en ik vond het fijn dat ze de vragen die we moesten maken nakeken op basis van goede formulering. Dit is namelijk een zwaktepunt van mij. Het was zeer leerzaam en ik heb nu meer vertrouwen dat mijn herkansing goed gaat komen.

Svar fra Lyceo
Omdat ik een fijne uitleg heb gehad van goeie docenten, vooral het oefenen was top

Svar fra Lyceo
Er word goed en duidelijk uitgelegd en bij elk onderdeel word ff stilgestaan en dat is erg fijn. In het boek staat ook een erg goede uitleg en dat is erg fijn

Svar fra Lyceo
Goed uitleggen goed met de mensen omgaan niet streng

Svar fra Lyceo
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.