1. Bygg- og anleggsfirma

Vi på Lya Bygg är måna om dig som kund! Vi prioriterar service och utförande. För oss är det lika viktigt att vara nåbara och föra en bra dialog som det är att utföra ett förstaklassigt arbete. Vi är en liten firma som gärna åtar oss din renovering eller ditt halvstora byggprojekt. Många av våra uppdrag handlar om att bygga kök, renovera, byta fönster, lägga nya golv, byta & renovera träfasader samt bygga trädäck, altaner, mindre utbyggnader och staket. För några av våra kunder gör vi även underhållsarbeten i trädgården som exempelvis röjning, fällning av mindre och medelstora träd, gräsklippning och snöröjning. Vi kommer gärna ut och kollar på ditt projekt och ger dig en offert. Vi är noggranna i vårt arbete och har konkurrenskraftiga priser. Varmt välkommen! www.lyabygg.se

4,1

Bra

Jag beställde fel mått på mina…

Jag beställde fel mått på mina gardiner.
Skickade foto på fönstret. Då kontakta Lyabygg mig och meddelande att min beställning var fel. Snabb och enkel retur på min pengar. Kommer absolut att handla där fler gånger.

25. september 2025

Seriösa och proffsiga

Seriösa och proffsiga med öga för detaljer. Kommer med bra och nytänkande idéer för hur olika saker kan göras för att få både funktionella och snygga lösningar. Svarar alltid när man ringer och är snabba med återkoppling.

10. september 2022

Svar fra Lyabygg

Stort tack för det fina omdömet☺️ Varmt välkomna åter!🤗

Bra och noggrant

Bra och noggrant, utökade och byggt ut ett befintligt kök.

Stora skillnaden är framförallt bemötandet och uppdatering/kommunikation. Följer upp, informerar och uppdaterar under arbetets gång.

13. april 2022

Svar fra Lyabygg

Tack för det fina omdömet Anders, vi är glada över att ni är nöjda🤗

Mycket nöjda med nya badrum

Lyabygg har ansvarat för och byggt om två badrum i vårt hus från 90-talet. Vi är jättenöjda med resultatet. Noggrann, seriös och jätteduktig snickare. Mycket bra samarbete med etablerade underentreprenör, t.ex. vvs, el, plattläggare och målare. Lyabygg har koordinerat arbetet på ett ypperligt sätt. Genomgående har Lyabygg varit fantastiska på att ge hjälp och råd kring materialval och utformning med mera. Kommunikationen med Lyabygg har varit toppen - snabb och utförlig respons hela tiden. Väldigt kundorienterade och hjälpsamma. Måna om att kunden ska vara nöjd. Trevligt och professionellt bemötande. Vi rekommenderar verkligen varmt Lyabygg.

4. desember 2021

Svar fra Lyabygg

Tack för det fina omdömet! Vi är så glada att ni är nöjda! Tack för uppdraget & hoppas vi ses igen!
//Josefine LyaBygg

-Bra dialog rakt igenom hela projektet

-Bra dialog rakt igenom hela projektet
-Lya bygg var måna om att vi skulle bli nöjda
-Fint resultat o noggrannhet
-Höll offert, beställde dock lite för mycket material

11. juni 2021

Svar fra Lyabygg

Tack för ert fina omdöme Sara! Jag beklagar att det blev några gipsskivor för mycket! Lyckligtvis kunde de i alla fall användas då vi skänkte dem till lokal gård som skulle renovera, bra för miljön & kul att de kunde gynna någon annan. Och skönt för er att de var köpta utöver offerterad budget :) Beklagar att det blev 5 skivor över, det var jag som räknade något för högt.
Jättekul att ni tycker resultatet blev bra, det gör oss glada.
Hoppas ni kommer trivas i ert nya sovrum!
//Josefine LyaBygg