LuxusHair Anmeldelser 61

2,5

Bestilte hår i juni, da pakket kom frem etter 4 uker har jeg fått helt feil vare. Bestilte hår og fikk kun en kur. Får ikke kontakt med nettbutikken etter gjentatte mail, dette er alt for dårlig.... Vis mer

Nå har jeg bare bestilt hårprøver , men må skryte av rask og vennelig kundeservice . Pakken med hår prøver til tape-extention kom i løpet av 2 dager . Og spørsmål ble besvart i løpet av timer . N... Vis mer

Kvaliteten på håret har virkelig blitt dårlig den siste tiden. Etter kun 2 uker er håret allerede så dårlig at det føles ut som hamp og floker seg til store klumper som dreads. Dette selv etter bru... Vis mer

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hair extensions og løshår fra LuxusHair. Få glamorøst hår i luksusklasse til Norges beste priser. Vi har hair extensions i indisk og europeisk virgin kvalitet. Kvalitetsgaranti og rask levering siden 2009

2,5

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Ikke kjøp her ifra om du er smart.

Anbefaler absoulutt aldri å kjøpe her ifra. Hårene burde ikke koste så mye når de har så dårlig kvalitet. Da ville jeg heller anbefalt deg å kjøpe fra rapunzelofsweden. De har så mye bedre hår kvalitet for en rimelig bra pris. Vist du vil kaste bort pengene dine så kan du fint kjøpe fra luxushair. Itilleg er det veldig dårlig kundeservice. Og dårlig kommunikasjon med kundene. Itilleg dårlig til å oppdatere om ting er utsolgt eller ikke. Hår røyter mye og knekker av kjempe lett. Selv når jeg ikke bruker så mye varme og blir bare ekkelt og flokete veldig fort.

5. desember 2025

Bestilte hår i juni

Heldigvis ordnet klarna opp mtp betalingen når de heller ikke fikk tak i nettbutikken. Kommer til å bruke klarna fremover.

Styr unna!

9. juli 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice – styr unna!

Bestilte en vare 27.03.25, hvor det stod at leveringstiden var to uker. Varen kom aldri. Jeg purret første gang 13.04 og fikk beskjed om å vente 5–8 dager. Etter det – total stillhet. Sendte ny henvendelse 28.04. Ingen svar.

Fikk regning fra Klarna, men satte betalingen på pause siden jeg aldri mottok varen. Sendte ny e-post 12.05 for å få en forklaring. Da fikk jeg plutselig beskjed om at bestillingen aldri ble godkjent hos Klarna og at den derfor sto som uferdig/kansellert – selv om jeg hadde en gyldig Klarna-avtale. Jeg sendte bevis, og da kansellerte de hele bestillingen.

Nå er varen listet som utsolgt på nettsiden – de har åpenbart aldri hatt den inne. Med andre ord: de tar imot bestillinger på varer de ikke har, lar deg vente i over en måned uten svar, og prøver å skylde på Klarna. Jævla luringer.

27. mars 2025

Elendig service!!!

Elendig service!!!! Enda ikke fått håret jeg betalte og bestilte i Januar. Umulig og få kontakt med de da alt går over mail, noe de ikke svarer på. Og jeg får ikke pengene refundert som jeg ønsker. Meget skuffet!

31. mars 2025

De påstår at pakken min er sendt

De påstår at pakken min er sendt. Men sporingsnr beviser at den ikke er sendt ei gang. Den står bare som meldt inn at pakke skal bli sendt, så fort posten mottar den. Slikt har det stått nå i 1,5 uker…
Hver gang jeg kontakter de, så sier de at pakken ble sendt i går…
Bestilte dette 26 februar. Og de skriver at pakker bestilt før 12 samme dag, sendes samme dag…
Ellers er det opp til 8 virkedager.
Nå er det gått 3,5 uker uten at pakken er sendt ei gang.
IKKE HANDLE FRA DENNE NETTSIDEN. Virker veldig useriøst.

20. mars 2025

Har bestilt hår fra dem i mer en 5++…

Har bestilt hår fra dem i mer en 5++ år. Det er legitimt å si at håret er av ulik kvalitet beroende på hvilket merke av kvalitet du bestiller fra. Det siste håret jeg bestilte var av dyrere kvalitet i 55 cm. Det var virkelig et hår jeg var tilfredstilt og fornøyd med.
Er veldig fornøyd med Luxushair.

31. august 2024

Upålitelig og elendig kundeservice

Bestilte hår for 2 mnd siden, pengene ble trekt, men fikk ingen bekreftelse på mail. Måtte purre på og fikk beskjed om at de ikke hadde varene, men at det skulle bli sendt etter max 3 uker. Ukene gikk og jeg purret på, men fikk nye lovnader med ny tid. Etter 2 mnd har jeg enda ikke mottatt håret som de lovte nå var sendt. Får etter over 1 uke etter å ha purret på beskjed om at de ikke får nye varer før neste måned og at håret ikke er sendt likevel. Ikke en eneste beklagelse. Bestilte også tape hos dem, som heller aldri ble sendt. Styr LANGT unna denne nettbutikken

27. august 2024

Veldig dårlig kundeservice. Styr unna!

Veldig dårlig kundeservice. Etter å ha ventet på håret i over to måneder ønsket jeg å avbestille ordren og få refundering. Dette fikk jeg skriftlig bekreftelse på av Luxushair. Tre dager etter sendte de håret likevel, på eget initiativ, selv om jeg har AVBESTILT det. Når jeg konfronterte dem fikk jeg beskjed om at jeg kan sende håret tilbake hvis jeg vil, så lenge det ikke er åpnet. Nå må jeg vente på refundering frem til de får pakka som jeg har avbestilt og ikke ønsket, tilbake. Svarer var « Beklager om det har oppstått noen misforståelser her =) « OM??!!!!!!

12. august 2024

Kjempefornøyd

Kjøpte tape extensions og er kjempefornøyd med håret. Rask leveringstid som er et stort pluss.
Det eneste ”problemet” e at håret har en naturlig krøllete/wavy tekstur, som ikke matcher mitt eget hår. Men dette virker ganske vanlig for extentions? Har hatt samme utfordring hos andre leverandører. Ingenting en krølltang ikke fikser😊

25. juni 2024

Nå har jeg bare bestilt hårprøver

Nå gleder jeg meg til å bestille ( må forhåndsbestille pga utsolgt farge / lengde )
Håper håret kommer i løpet av 3 uker , som lovet , ikke floker og at tapen sitter :)

3. juni 2024

Ikke super kvalitet men helt okei, god kundeservice!

Kjøpte keratinextentions og håret virket veldig greit de første ukene. Etter ca 3-4 uker har håret mistet mye farge, floker seg en del om man har det løst og ser ganske slitt ut, spesielt den lyseste fargen jeg bestilte, så det er nok litt forskjell på fargene og kvaliteten. Løste det med en fargeskyll og en klipp, som gjorde det bedre, men det floker seg fremdeles en del tross gode frisørprodukter. Altså ikke topp kvalitet på håret, men helt okei om man kan fikse litt selv underveis. Kommer til å kjøpe igjen, men velger mørkere farger da det mister farge fort og er klar over at det ikke kan brukes mer enn kanskje 2,5 mnd maks. Alt i alt helt okei extentions, har hatt bedre før men har også hatt dårligere. Fornøyd med kundeservice under bestilling, der var de hjelpsomme!

25. februar 2024