Se hva andre synes
Ik schrijf normaal geen recensies maar ik ben zo goed geholpen dat dit het minste was wat ik terug kon doen 😂 Ik was eerst sceptisch over deze webshop door de twee slechte recensies die hierin ge... Vis mer
First of all ladies and gentlemen this seller deserves a 5 star 🌟 The service and product he provides is indescribably AMAZING. Fabulous quality clothing and footwear that won't make you regret purc... Vis mer
Ik heb hier onlangs prachtige schoenen besteld en eerder al een mooie tas gekocht. Beide producten zijn van uitstekende kwaliteit en precies zoals beschreven. De service is top en alles werd netjes en... Vis mer
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heb een bottega schoen hier gekocht…
Heb een bottega schoen hier gekocht waar ik vervolgens 2 weken op heb moeten wachten omdat het niet op voorraad was. Uiteindelijk netjes binnen gekregen merkte ik aan de schoen dat aan de voorkant het logo miste van de schoen die de andere schoen wel had. Nu probeer ik al een maand contact met hun op te nemen en er word nooit gereageerd er is mij gezegd dat ik het kan om ruilen om vervolgens nooit meer reactie van hun te krijgen ik had de schoenen besteld in juni het is nu al AUGUSTUS!!!!! Nu zit ik met schoenen die ik niet aan kan doen omdat er geen duidelijke communicatie is. Vreselijk
Reageren niet en komt niet binnen
Ik heb slippers besteld
Ik heb slippers besteld, maar een verkeerd product ontvangen. Vervolgens heb ik meerdere keren via WhatsApp contact opgenomen om dit op te lossen. Helaas heb ik tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Ik heb gevraagd om het juiste product of een terugbetaling, maar er wordt niet gereageerd. Mijn ervaring met de klantenservice is daarom erg teleurstellend en slecht!
Wat een verschrikkelijke site
Wat een verschrikkelijke site.
In het verleden heb ik vaker bij hun besteld en toen is alles goed gegaan. Ik weet niet waar het de laatste tijd misgaat, maar dit is echt niet oké. Ik had 2 items besteld en geen t&t gekregen. Ik kreeg weinig tot geen bericht terug van hun als ik om informatie vroeg. Eenmaal bezorgd zag ik dat er een item miste die ik had besteld, maar die andere was er wel. Ook heb ik een item van iemand anders binnengekregen. Ik heb hun geprobeerd te bereiken, maar ik krijg geen gehoor. Ik wilde mijn item retour doen, ik krijg geen gehoor. Niets bestellen bij hun. Je gooit je geld weg en je krijgt er ook nooit meer wat over te horen!
Niet bestellen!!
Niks bestellen !! Je word genegeerd, ze reageren niet op whatsapp of snapchat. Je betaald en er komt niks geen track & trace en geen reactie. Je gooit je geld weg, helaas !
Klantenservice reageert gewoon niet…
Klantenservice reageert gewoon niet meer en je word aan het lijntje word gehouden. Beloven binnen 2 dagen te bezorgen. Daarna zeggen ze sorry iets vertraging je ontvangt vandaag je t&t nummer. En na 4 dagen nog steeds geen t&t nummer en er word niet meer gereageerd als je ernaar informeert. Aan de beoordelingen van afgelopen dagen te zien ben ik niet de enigste. Ben benieuwd of ik mijn bestelling nog ontvang of mijn geld terug zie.
Ondertussen mijn geld terug ontvangen.
scammers reageren niet meer
scammers reageren niet meer! 3 maanden naar iets besteld te hebben zouden ze geld terug storten.... nog steeds niks
NOOIT IETS BESTELLEN
waardeloze site!
klanteservice van lik me vestje
bestelling 3 weken geleden besteld nog steeds niks ontvangen en als je ze probeert te bereiken zijn ze nooit thuis.
nooit iets bestellen
Fijne communicatie,snelle levering en…
Fijne communicatie,snelle levering en goeie kwaliteit
Super tevreden!
Klantvriendelijk, flexibel en de beste kwaliteit dat levert luxerybyse! Ik zal zeker hier nog bestellingen doen en raadt het iedereen aan. ❤️
Super tevreden over Luxurybyse
Super tevreden over Luxurybyse. De tas is echt prachtig en de kwaliteit is heel goed. Ook was alles netjes en mooi ingepakt.
Daarnaast ben ik heel tevreden over de service. Er werd goed meegedacht en veel moeite gedaan om alles voor mij te regelen, wat ik enorm waardeer.
Ik ben heel blij met mijn aankoop en zal hier zeker vaker bestellen. Zeker een aanrader!
veel onzekerheid door gebrek aan communicatie.
Bestelling uiteindelijk ontvangen. Mijn ervaring was vooral teleurstellend vanwege de communicatie. Ik ontving geen track & trace en kreeg lange tijd geen reactie op mijn berichten, waardoor ik dacht dat er iets mis was gegaan. Uiteindelijk is het pakket wel bezorgd, maar de communicatie kan zeker verbeterd worden.
Vriendelijk en behulpzaam
Ik was eerst sceptisch over deze webshop door de twee slechte recensies die hierin geschreven zijn, maar ik ben echt heel goed geholpen, verkoper is behulpzaam en vriendelijk.
Hele goede en snelle service en mooie producten, ik ga hier vaker bestellen.
Thanks!
Top service
Top service, mooi kwaliteit blij met mijn schoen!
Erg tevreden!
Super snelle levering altijd, klantvriendelijk en zoekt altijd naar mogelijkheden waar kan.
Kwaliteit van producten ook geweldig.
Goed
Hele mooie schoenen en ook snel binnen gekomen ben er blij mee!
Aanrader!!!
Ik heb hier schoenen besteld, en de kwaliteit was echt heel goed. Ook was de levering heel snel. En de communicatie heel fijn. Ik zou hun zeker aanraden!!
Super goede kwaliteit
Super goede kwaliteit! Heb ze binnen 2 werkdagen binnen gekregen, super vriendelijk geholpen. Precies naar wat ik zocht netjes aangekomen. Ga zeker vaker bestellen bij jullie!
Top bedrijf!
Ik bestel hier altijd schoenen en de kwaliteit en service is geweldig!! De bestelling is binnen 2 dagen in huis, top bedrijf!
Voor het eerst besteld bij luxurybyse
Voor het eerst besteld bij luxurybyse. Sandalen besteld, super goeie kwaliteit en snel bezorgd!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.