Lux Case Anmeldelser 2 039

4,2

Alt blev løst til min fulde tilfredshed. Mails fra Lux Case kom i første omgang ikke engang frem frem til min spambakke, derfor gav jeg i første omgang kun én stjerne, men Frederik fra Lux Case fik v... Vis mer

jeg synes det er meget godt , har handlet hos jer et pargange og været meget til freds med venlig hilsen vita hansen

1. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner

Om Lux Case

Velkommen til Lux-Case!

Lux-case Kontakt os Mobilcovers og etuier Urremme Tilbehør til tablets Laptop tilbehør Om os

Lux-Case - Tilbehør til telefoner, smartwatches, tablets og meget mere

Hos Lux-Case tilbyder vi et bredt udvalg af tilbehør til de fleste enheder. Det omfatter covers, etuier og skærmbeskyttelse til mobiltelefoner og tablets, armbånd til smartwatches, opladere og meget, meget mere. Vores udvalg af stilfulde produkter af høj kvalitet er designet til at hjælpe vores kunder med at beskytte deres enheder mod skader og slitage samt tilpasse dem bedre til deres personlige stil.

Ud over et bredt udvalg af mobiltilbehør tilbyder vi alle vores kunder

• Hurtig levering på alle ordrer ⚡

Bra

2k anmeldelser

Har svart på 17 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alt blev løst til min fulde tilfredshed.

Alt blev løst til min fulde tilfredshed.
Mails fra Lux Case kom i første omgang ikke engang frem frem til min spambakke, derfor gav jeg i første omgang kun én stjerne, men Frederik fra Lux Case fik vist løst problemet. Og jeg fik endda mine varer til tiden.

24. april 2024

Hej Steen,

Tak for din meget pæne anmeldelse!
Jeg er glad for at høre at vores kundesupport kunne hjælpe dig, og du er tilfreds med den løsning vi fandt frem til.

Ha' en god dag!

Utrolig dårlig kvalitet

Utrolig dårlig kvalitet. Passformen veldig upresis, simpleste Kina-varen og helt ubrukelig

19. mai 2023

God dag,

Takk for anmeldelsen din.

Det høres ikke bra ut - jeg foreslår at du kontakter kundservice vår på support@lux-case.com hvis det er noe galt med produktet. Jeg er sikker på at de kan hjelpe deg videre!

Jeg ønsker deg en fin dag!

8000325365 ordrereferanse har ikke fått…

8000325365 ordrereferanse har ikke fått ennå, så dårlig service!!!

5. april 2023

God dag,

Takk for anmeldelsen din.

Jeg beklager å høre at du ikke er fornøyd med denne tjenesten.

Jeg kan se at leveringstiden din ennå ikke er utløpt, det er fortsatt et par dager igjen innen den lovede tiden - med andre ord er den ennå ikke forsinket.

Hvis du vil ha mer informasjon om forsendelsen din, foreslår jeg at du kontakter oss på support@lux-case.com, slik at vi kan hjelpe deg videre - siden vi helst ikke vil publisere din private informasjon offentlig her på Trustpilot.

Jeg ønsker deg en fin dag.

Kan ikke få fat på dem og får ikke sine…

Kan ikke få fat på dem og får ikke sine varer. Dårlig service! Men trustpilot lyver ikke kan jeg se.

19. januar 2021

Hej!
Tak for din anmeldelse.
Hvor kedeligt at høre - vi har desværre længere svartider nu på grund af julehandlen. Vi gør vores bedste for at besvare alle e-mails så hurtigt som muligt.
Jeg ser, at du nu har modtaget et svar på dit spørgsmål - håber det hjælper!
Hav en god dag!

Bedre enn ryktet for min del.

Etter å ha lest her inne, fryktet jeg det verste etter å bestilt varer og blitt trukket på kortet uten å få ordrebekreftelse. Og skepsisen økte da det ikke kom opp mailadresse heller på nettsidene deres. Jeg ringte, og fikk av en telefonsvarer beskjed om riktig mailadresse og at de skulle ta kontakt innen 24.timer. Og undre over alle undre. Det gjorde de. Fikk en hyggelig mail med ordrebekreftelse og at varene var sendt. Mottok i dag alle 5 varene uten at noe var galt.

13. november 2018

Bestilte reim til Polar m400 klokke for…

Bestilte reim til Polar m400 klokke for 1 1/2 uke siden uten å ha fått ordrebekreftele fra lux case. Logget inn på min side og finner ikke ordren noen plass. Bestiller klokkereim på nytt uten at det kommer noen informasjon fra lux case, men denne gangen kommer det opp på min side at jeg har bestilt der og at den er i status Ferdig. Så om det betyr at det er sendt eller at jeg skulle ha motatt noe er uvist. Ingen sporing eller referanse til forsendelse. Virker fryktlig useriøst.

11. oktober 2018

Elendig service

Bestilte en mac case som ikke passet, de har ingen service telefon, sendte de en henvendelse, fikk svar altfor sent og ba om «bilde» av et produkt som ikke passer min mac. Sitter med et produkt jeg ikke kan bruke. Elendig

9. september 2018

Useriøst

Lite info, dårlig/ingen service, ingen service-tlf, service-tickets fungerer ikke, pakkesporing fungerer ikke etc. Rotete!

25. august 2018

Jeg har etterlyst ordrebekreftele

Jeg har etterlyst ordrebekreftele, ordre nr., forsøkt telefon, forsøkt mail, overhodet ingen respons. Jeg ser nå at summen for det jeg har bestilt er trukket fra min konto. Dette firmaet virker fullstendig respektløst overfor sine kunder. Jeg kommer aldri til å bruke dem igjen.
Jeg er en privatperson, iikke en bedrift

10. august 2018

Sender feil produkt.

Bestiller en Powerbank og mottar et headset.
Useriøst!

29. september 2015

Hej Ulf

Vi beklager at der skete en pakke-fejl med din ordre tilbage i august måned.
Til gengæld håber vi at du blev glad for at vi løste problemet hurtigt dengang ved straks at sende dig det korrekte produkt.
Du fik også lov til at beholde det fejlsendte headset og vi håber at du har kunnet få glæde af dette også.

Venlig hilsen
Lux-Case Support

Useriost firma

Bestilte en veske til Nokia 635 for 1 1/2 ukes siden men har ikke fått varene .Ingen kvittering for bestillingen men pengene har blitt trukket fra min konto.Sto levering 2-4 dager.

Mener fremdeles at firma er useriøst ,både etter svaret her og svaret på telefonen, Seriøse firma sender en ordrebekreftelse og di sender varene etter avtalt tid. Blir nokk ikke kunde hos dem.

20. mai 2015

Svar fra Lux Case

Vi beklager at du ikke har modtaget din ordre.
Leveringstiden for bestillinger til Norge, er 3-6 dage efter ordren er blevet sendt fra vores lager.
Automatiske bestillingsbekræftelser bliver sendt ud samtidigt med at ordren lægges, men vi beklager meget hvis du ikke har modtaget denne email. den blev sendt til den email-adresse som du angav ved bestillingen.
Skulle forsendelsen være gået tabt i posten, tager vi naturligvis fuldt ansvar for dette og sender ordren påny.
Du er meget velkommen til at kontakte vores support, så vi kan finde en god løsning for dig.

IKKE TRYGT NETTSHOPPING,DÅRLIG KVALITET .

Ikke trygt nettsted( .no??), ingen kvittering etter kjøp,ingen email bekreftelse.Tvilsom transaksjon med visa.Ingen svar på email henvendelser og facebook meldinger.Utilgjengelig på telefon.
Dobbel så dyrt som tilsvarende nettbutikk. Luxcase opererer med prisgaranti-hvilken prisgaranti ?!
Etuien jeg har fått har dårlig passform og elendig kvalitet-misfornøyd med kjøpet.For å sende etuien må denne sendes til SVERIGE i uåpnet emballasje..Vi har kjøpsloven i Norge som gjelder ved salg og bytte/retur. Ønsker advare alle som bestiller noe på Lux Case.

25. juni 2014

Hej Kris

Vi beklager meget hvis du har haft en dårlig oplevelse.
Det lyder som om at du har modtaget forkerte produkter. Hvis det er sket, sender vi naturligvis de rigtige til dig, det kan du stole på.
Hvis du ønsker at lade købet gå tilbage, kan det naturligvis også arrangeres - vi gør det som du foretrækker.
Mht. prisgarantien, så fungerer den således, at vi matcher andre butikkers priser.
Dvs. hvis du finder et produkt i vores webshop et andet sted til en lavere pris (gælder ikke hvis produktet er på tilbud), så matcher vi den lavere pris på din faktura. Men du skal kontakte os om det inden du bestiller.

mvh

Lux-Case Support

Vis anmeldelser på alle språk. (2 039 anmeldelser)