1. Butikk med sexleketøy
  2. Butikk for erotiske artikler

Butiken för vuxna som söker det där extra för att krydda kärlekslivet. Vi har både en webshop och i Borlänge hittar du vår mysiga butik. Vi har det senaste inom sexleksaker och flera välkända varumärken som Womanizer och Satisfyer. Vi ger personlig service och tycker om att hjälpa våra kunder att hitta just rätt pryl. Vi är en vuxenbutik som vänder sig till alla. Vi ger personlig service och hos oss vågar du fråga utan att det känns pinsamt. Vi vinns för att sätta extra piff i kärlekslivet.

3,9

Bra

Paketet skulle hämtas men skickades…

Paketet skulle hämtas men skickades till minadress, vilket inte efterfrågats

19. februar 2025

Svar fra Lust & Kärlek

Som vi sa när du var in, så är vi jätteledsna för misstaget. Vi är inte mer än människor och alla kan göra fel utan att behöva bli sågad för det. Jättetrist att du inte meddelade din besvikelse på plats.

Bra fysisk butik som tillåter att man…

Bra fysisk butik som tillåter att man klämmer och känner på visningsprodukterna.
Ett mycket trevligt kundbemötande.
Snabb med leveranser utav beställda varor.

11. april 2024

Svar fra Lust & Kärlek

Tusen tack för ditt omdöme och att du tog dig tid att skriva det. Jag blir varm i hjärtat över dina fina ord. Välkommen åter! //Helena, ägare Lust & Kärlek

Stor kunskap om sina produkter.

Först och främst en väldigt enkel och proffsig kontakt.
Lust & Kärlek har en väldigt god kunskap om sina produkter. Alltid till mötesgående och vilja att lösa frågeställningar.

21. februar 2024

Svar fra Lust & Kärlek

Tack för ditt omdöme. Vi blir alltid glada då kunder är nöjda och extra glada att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss. Välkommen åter!

Super bra support och bemötande när det…

Super bra support och bemötande när det blev fel i beställningen. Snabba och fixade så det blev bra. Super.

27. oktober 2023

Svar fra Lust & Kärlek

Tack så mycket för ditt positiva omdöme. Vi försöker alltid att hjälpa våra kunder på ett så snabbt sätt som möjligt. Varmt välkommen tillbaka!

Mycket bra och roligt

Roligt gäng och rolig instruktör

1. september 2023

Svar fra Lust & Kärlek

Tack för att vi fick komma på Homeparty. Vi är jätteglada att ni är nöjda. Välkommen åter!
/Helena
Lust & Kärlek

snabb service

smidigt och snabb service

18. juni 2023

Svar fra Lust & Kärlek

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi blir alltid glada över nöjda kunder. Välkommen åter.
//Helena, Lust & Kärlek

En enkel sida med bra sök som gjorde…

En enkel sida med bra sök som gjorde att jag hittade leksakerna snabbt. Snabb leverans, fick ett meddelande redan samma dag att upphämtning av leverans var bokad. Så inget att klaga på!

4. mars 2023

Svar fra Lust & Kärlek

Tack för dina positiva ord och att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss. Vi uppskattar verkligen det. //Lust & Kärlek

Jag tycker att det var bra

Jag tycker att det var bra, det var bara synd att vissa saker var slut som jag ville ha.

1. oktober 2022

Svar fra Lust & Kärlek

Hej, Ibland hinner saker ta slut utan att webshopen blivit uppdaterad. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, och jag vill önska dig välkommen tillbaka!
//Helena, Lust & Kärlek