Gekozen voor jullie omdat jullie dezelfde dag nog verzenden! En mijn bestelling heeft haast (ivm cadeautje). Tot nu toe goede service. Ik heb zojuist een bestelling gedaan, dus weet nog niet of deze o... Vis mer
Dit was de eerste keer dat ik wat bestelde bij Lunelva. De bevestigings- en ordermail kwamen direct. Hierin werd mij verzocht, om de ingevoerde gegevens te controleren. Toen viel mij het woord "NON... Vis mer
Ik heb 3 korte broeken besteld, te groot retour gestuurd naar Engeland, geldretour gevraagd ik wacht nu al een maand op mijn geld almeerde keren aangeschreven. Dus kijk uit ik denk oplichters bestel... Vis mer
Het is moeilijk om al een rating te geven, want ik heb maar pas de bestelling geplaatst, maar de website is professioneel en de bestelling kon makkelijk geplaatst worden. Ik ben in blijde afwachting... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Heel fijne site.
Heel fijne site met eenvoudig bestel mogelijkheid. Hoop morgen alles te ontvangen
Goede mooie website met mooie priducten
Goede, mooie en duidelijke website. Mooie producten en de bestelling is eenvoudig.
Makkelijk te gebruiken website
Easy website and ordering process
Easy website and ordering process
mooi spullen en makkelijk bestellen
mooi spullen en makkelijk bestellen!
De goede prijs kwaliteit verhouding
De goede prijs kwaliteit verhouding, en de snelle levering
Almost instantly I found the thing I was looking for.
Almost instantly I found the thing I was looking for. Any detailed and necessary information was available. Also my decision to purchase was made easy by the attractiveness of the website.
Makkelijk bestellen
Great service and accurate delivery!
makkelijk te bestellen wat je wil en…
makkelijk te bestellen wat je wil en eenvoudig dat scheeldt tijd
Bestellen
Bestellen ging prima en soepel en ik werd tijdens het proces uitstekend op de hoogte gehouden over de voortgang. Het product was naar verwachting
The site was clear and easy to use.
Easy of use Easy of use Easy of use
Easy of use Easy of use Easy of use
Goede prijs
Goede prijs, ruime keuze en makkelijk te bestellen
Tot hiertoe is alles naar wens en hoop…
Tot hiertoe is alles naar wens en hoop bij ontvangst van de schoenen hetzelfde oordeel
oplichters
Ik heb schoenen bestelt van 50 euro duurd nu al 4 weken dat ik wacht en nog niet binnen moeten uit china komen nu dezelfde schoenen gezien voor 19 euro bij ali expres dus NOOIT MEER stelletje oplichters
website
Ik ben in blijde afwachting van mijn bestelling en hoop dat alles vlot verloopt.
Leuk pak besteld en hopelijk snel binnen