Amazing
Got my results really fast, it was also really simple to do my appointment and to understand how the site works.
Bij Lunara Health geloven we dat elke vrouw haar eigen lichaam mag begrijpen. Hormonen spelen een rol in elke levensfase, van je eerste menstruatie tot je vruchtbare jaren, de overgang en de tijd daarna. Toch blijven veel vrouwen met vragen zitten of voelen ze zich niet gehoord. Daar willen wij verandering in brengen. Wij bieden toegankelijke hormoontesten en bloedonderzoek waarmee je inzicht krijgt in belangrijke waarden zoals oestradiol, progesteron, AMH, FSH en TSH. Of je nu je vruchtbaarheid in kaart wilt brengen, je cyclus beter wilt begrijpen of duidelijkheid zoekt rond perimenopauze en menopauze: bij ons bepaal jij wat je wilt weten, zonder verwijzing van de huisarts. Bloed afnemen kan op een van de meer dan 650 gecertificeerde locaties in Nederland, dicht bij huis en op een moment dat jou uitkomt. Je ontvangt heldere, begrijpelijke resultaten die je helpen om een goed gesprek te voeren met je arts of zorgverlener. Wij stellen geen diagnoses. Wat we wel doen is je voorzien van betrouwbare data en duidelijke uitleg, zodat jij met vertrouwen keuzes kunt maken over je gezondheid. Lunara Health staat voor empathie, kennis en regie. Jouw hormonen, jouw lichaam, jouw inzicht.
Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Heel erg tevreden over Lunara Health! Ik heb bij hen bloed laten prikken en omdat ik in het buitenland word behandeld, had ik de uitslagen ontzettend snel nodig. Zij hebben echt met mij meegedacht en ervoor gezorgd dat ik de resultaten nog dezelfde dag ontving.
Ik ben ontzettend dankbaar voor de snelle service, de flexibiliteit en het fijne contact. Het gaf mij veel rust dat ze begrepen hoe belangrijk het voor mij was om de uitslagen op tijd te hebben.
Nogmaals heel erg bedankt voor jullie hulp en goede service. Ik kan Lunara Health zeker aanraden! ❤️

Svar fra Lunarahealth