PLUS/hartelijke ontvangst en de mogelijkheid om een aantal stoelen uit te proberen. Verzorgde en tijdige levering. Wegens oncomfortabel gevoel werd er na 5 dagen gebruik gemaakt van de retourmogeli... Vis mer

Großartiger Massage Stuhl, ich bin total begeistert. Da ich auf der Arbeit viel sitze, hab ich oft Verspannungen, insbesondere im Nacken- und Rückenbereich. Nach langem suchen bin ich auf diesen... Vis mer

1. Velværesenter
  2. Fotmassasjestudio
  3. Helse- og velværebutikk
  4. Massasjespa
  5. Massasjeterapeut

Our internationally certified massage chairs create a relax moment - wherever and whenever you feel the urge to just chill.

4,6

Enestående

Partiële tevredenheid.

Wegens oncomfortabel gevoel werd er na 5 dagen gebruik gemaakt van de retourmogelijkheid dewelke zeer kordaat is verlopen.

MIN/geen Nederlandstalige handleiding, onvoldoende uitleg bij levering en gebrek aan afdoende technische kennis (geen notie van het aantal rollers, 2D of 3D en nooit gehoord van wallspacesysteem).

27. februar 2026

Snelle levering

Snelle levering en goede service. Alles wat ik vroeg, werd geduldig uitgelegd. Aanraden.

3. august 2025

Svar fra LUNAALUX

Dankje om je mening te delen, Gurhan. Geniet ervan!

After a long day of work and when the…

After a long day of work and when the kids are in bed, this massage chair gives me the rest and peace needed to recharge. Great way of relaxing at home. Very happy with delivery and explanation.

12. juli 2025

Svar fra LUNAALUX

Thanks for sharing your experience, Samira.

Super!

Super vriendelijk, snelle verzending… Heel tevreden mee! Geweldig om te gebruiken na een lange dag werk - en al zeker doordat mijn spieren en gewrichten vaak stijf zijn… Een echte aanrader!

20. juli 2025

Svar fra LUNAALUX

Dankje voor je mening, Isaura. Geniet.

Good value for money

Good value for money. Good explanation. Fast installment. Surely recommend the chair for stressy people like me.

23. mai 2025

Svar fra LUNAALUX

Thanks, Samane. Great to hear you feel more relaxed now.

vriendelijk en professioneel

Goede uitleg gekregen om de juiste stoel te kiezen. Vriendelijk en professioneel. Correcte levering, zoals afgesproken. Blij mee.

16. april 2025

Svar fra LUNAALUX

Was een fijne ervaring met je samen te werken, Samane. Geniet van de stoel.

the chair reclines in such an interesting way

I really enjoy how the chair reclines in such an interesting way (Up and Backwards), takes all the pressure off the spine, and at the same time massages the soles of the feet + Full Body. it's an amazing gift for home and workplace.

30. juni 2025

Svar fra LUNAALUX

Thanks for sharing your opinion, Sarah.

Echt een aanrader als je jezelf even…

Echt een aanrader als je jezelf even wil verwennen! Deze plek, midden in het hart van Kortrijk heeft van die supercomfortabele massagezetels (bijna echte sofa’s!) waar je gewoon helemaal in wegzakt. De sfeer is super relaxed, fijne muziek op de achtergrond, vriendelijke en zorgzame medewerkers, en een lekker drankje erbij.
Alles wat je nodig hebt na een drukke week of gewoon om jezelf wat me-time te gunnen. Heerlijk genieten!

30. mai 2025

Geniet, Asma.

betrouwbaar en degelijk

We waren lang op zoek naar een betrouwbare verkoper en hebben die gevonden. Goede uitleg op voorhand gekregen en blij met onze keuze. Vriendelijke verkoopster en goede nazorg. Aanrader.

22. mai 2025

Dankje, Roya.

Het is een ongelooflijke ervaring

Het is een ongelooflijke ervaring. Naar mijn mening zou iedereen het moeten proberen om het verschil te begrijpen tussen de dingen die je ziet en de dingen die je voelt.

3. juli 2025

Svar fra LUNAALUX

Blij dat je het een leuke ervaring vond, Fahimeh.

Super vriendelijke eigenaar

Super vriendelijke eigenaar. Vernieuwend concept en lekkere drankjes. Leuke ervaring!!!

3. juli 2025

Svar fra LUNAALUX

Fijn dit te lezen, Elnaz, dankjewel.

Uitstekende bereikbaarheid

Ik ben erg tevreden over de dienst na verkoop. De service was uitstekend en alles werd snel en correct afgehandeld.

2. juli 2025

Svar fra LUNAALUX

Dankje, Nahla. We vinden je mening belangrijk.

Zeer tevreden met mijn aankoop.

De massagestoel die ik bij deze winkel heb gekocht, was echt boven mijn verwachting. De kwaliteit is hoog, het design is stijlvol en de verschillende massageprogramma’s zorgen ervoor dat ik er elke dag van geniet en me beter voel.
De levering was op tijd en de verkoper legde alles duidelijk en geduldig uit. Voor deze prijs en wat je ervoor krijgt, is het echt een goede investering.
Ik raad het zeker aan aan iedereen die op zoek is naar comfort en ontspanning!

6. juni 2025

Svar fra LUNAALUX

Dankje voor je mening, Azar. Geniet.