Fin og hurtig betjening
Fin og hurtig betjening - tasken lever fuldt op til mine forventninger - jeg er en glad kunde, og handler gerne hos jer igen.

Svar fra Luksustasker.dk
Luksustasker.dk er en dansk virksomhed med base i Aalborg, specialiseret i pre-owned og vintage designertasker fra eksklusive modehuse som Mulberry og Louis Vuitton. Hos os kan du handle trygt og med fuld tillid. Alle tasker bliver professionelt autentificeret af eksperter og leveres med ægthedscertifikat, så du altid er sikker på, at din taske er 100 % ægte. Vi kombinerer tidløs elegance med et kompromisløst fokus på autenticitet, kvalitet og ægte håndværk. Hver taske er nøje udvalgt og ærligt beskrevet – inklusive detaljer om stand, patina og naturlige tegn på brug. Vores sortiment består af håndplukkede tasker fra nogle af verdens mest eftertragtede luksusmærker. Vi lægger stor vægt på ærlige beskrivelser, billeder i høj kvalitet og en tryg købsoplevelse. Vores mission er at give ikoniske tasker nyt liv og gøre bæredygtig luksus tilgængelig for dem, der sætter pris på tidløst design, æstetik og kvalitet.
Strandvejen 15F, 2. th. , 9000 , Aalborg , Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Luksustasker.dk
Jeg er så glad for mit køb hos Luksustasker.dk
Jeg fandt en ældre og sjælden Mulberry.
Dens stand stemte fuldstændig overens med beskrivelsen og billederne på hjemmesiden.
Jeg havde desuden en god oplevelsen med kommunikationen hos firmaet, der svarede hurtigt og uddybende.
Hvis jeg en anden gang skal købe en Mulberry, vil jeg helt klart benytte Luksustasker.dk, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
🤩🤩🤩🤩🤩
Vh. Jette Lønberg-Frank

Svar fra Luksustasker.dk
Tasken stand svarede til prisen, fin online service og tasken har nu et “forever home”.

Svar fra Luksustasker.dk
Jeg er meget tilfreds med min taske 😊Jeg fik meget god hjælp før købet og tasken blev sendt meget hurtigt. Kan varmt anbefales

Svar fra Luksustasker.dk
Fantastisk køb! Tasken levede helt op til forventningerne- og mere til! Så flot og velholdt. Hurtig levering og fint og grundig pakket ind. Hurtig til at svare og sende flere fotos. Jeg kommer helt sikkert igen, og kan absolut anbefale til andre!

Svar fra Luksustasker.dk
Jeg har købt den fineste taske hos Luksustasker.dk. Super service og god kommunikation samt hurtig levering.

Svar fra Luksustasker.dk
Jeg kan klart anbefale at købe en taske hos Luksustasker.dk.
Servicen er i top, med hurtig besvarelse på alle henvendelser. Og de gør alt for at man kan føle sig tryg med købet.
Jeg bad om billeder af tasken jeg ville købe, taget sammen en taske jeg kendte størrelsen på, så jeg kunne sammenligne. Og fik straks sendt 9 billeder 😊 Da jeg modtog tasken var der ingen overraskelser, så jeg har ikke købt min sidste taske her.

Svar fra Luksustasker.dk
Fantastisk super god service kan klart andbefales

Svar fra Luksustasker.dk
Luksustasker har super kvalitets tasker og der er garanti for at taskerne er ægte.
Firmaet har gode beskrivelserne af taskerne og taskerne lever op til teksten. De er så fine.
Firmaet har en rigtig god kundeservice. De er hurtige til at sende og der er ingen problemer såfremt du ønsker at sende en købt taske retur. Firmaet svarer også gerne på spørgsmål og gør meget ud af at vejlede, så du får lige netop den taske, der passer til dig og dine behov.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Luksustasker. Her kan du roligt købe din nye taske.

Svar fra Luksustasker.dk
God service inden køb og rigtig flot taske. Men den sidste finish fra Luksustasker mangler desværre.
Hardware på tasken havde ved levering tydelige fedtede fingeraftryk udenpå og på indersiden af hardware var den fyldt med skidt.

Svar fra Luksustasker.dk
Jeg har netop købt min anden taske hos luksustasker.dk, og jeg er endnu en gang meget tilfreds. Tasken er præcis som beskrevet, kvaliteten er rigtig flot, og leveringen var hurtig. Servicen var også virkelig god. Jeg kan klart anbefale luksustasker.dk og handler gerne her igen.

Svar fra Luksustasker.dk
God oplevelse at købe hos Luksustasker.dk, både med at købe på deres hjemmeside, leveringstid og deres hurtige tilbagemelding på spørgsmål via mail.

Svar fra Luksustasker.dk
5 stjernet service og kvalitet ved Luksustasker.dk. Giver shoppen de allerbedste anbefalinger. Overraskende fine kvalitetstasker, til fair priser.

Svar fra Luksustasker.dk
Bestilte efter kyndig og yderst professionel vejledning fra Maria en taske til min kæreste
Tasken levede fuldt ud op til forventningerne, og sikke en flot indpakning og generel præsentation.
Glad kæreste oveni.
Kan varmt anbefales herfra

Svar fra Luksustasker.dk
Jeg har modtaget den smukkeste taske i så perfekt stand. Om muligt endnu bedre end beskrevet på hjemmesiden. Maria har besvaret mine mange spørgsmål, og deler gerne ud af sin store viden. Jeg kan varmt anbefale Luksustasker.dk, og handler der gerne igen.

Svar fra Luksustasker.dk
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.