2,8

Middels

OBS-styr unna!

OBS - styr unna LoveOfNorway! Dette er LUDOstore, og all elendighet som forbindes med det. De måtte skifte navn til LoveOfNorway som følge av all kritikk. Solgte munnbind uten dokumentasjon. Har vært i kontakt med kundeservice 1/2 år, og får ikke svar på det jeg lurer på. Nå får jeg ikke svar i hele tatt, selv med direkte epost til kommunikasjonsansvarlig.

31. januar 2021

Godkjente munnbind til veldig god pris

Kjøpte munnbind herfra. Pakken jeg mottok oppfyller alle de nødvendige kravene; CE-merking, EN14683:2019-merking samt norsk brukerveiledning. Kjøpte en 50pk med 3A Medical kirurgisk munnbind IIR til kr. 169,- som er en veldig god pris sammenlignet med det fleste andre nettbutikker og apotek i Norge. Pakken ble raskt levert som pakke i postkasse med Posten på tre virkedager.

31. oktober 2020

Ikke til å stole på

Ikke til å stole på.
Nektet å refundere munnbind selv da de fikk generelt omsetningsforbud. Har spurt tre ganger om å få CE dokumentasjon for varene jeg kjøpte, og dette klarer de bare ikke å levere. Veldig useriøst.

28. oktober 2020

Nekter å gi refusjon på maskene som ble…

Nekter å gi refusjon på maskene som ble solgt som medisinsk godkjent. De påstår at alt sendt etter 19. august er medisinsk godkjent uten dokumentasjon.

Dokumentasjon er forespurt og enda ikke utlevert.

Oppdatering 29.09: De har enda ikke gitt dokumentasjonen som jeg forespurte, de sendte falsk dokumentasjon som ikke tilhørte varene jeg ble tilsendt.

De har også sendt meg en SPAM e-post uten at jeg har gitt samtykke til dette, videre så bryter dette mot spam lovgivningen da de ikke har noen avmeldingslenke.

For en vemmelig aktør. FYSJ!

14. september 2020

Svindel!

Munnbind som er ulovlig ompakket og har fått betegnelsen medisinsk munnbind, uten å faktisk være det, av Ludostore... Jeg kjøpte håndsprit i samme bestilling, og ble overrasket da det faktisk luktet sprit av den, hadde nesten forventet vann ut fra erfaringene med munnbind.

3. september 2020

bestilte antibac billig

Kan bare utalle meg om antibac.
bestilte 2 bokser på 500ml med håndgel antibac.
Og 1 dunk med 4 liter antibac hånd gel.

Fikk desverre tilsendt 4 liter Overflatedesinfeksjon
Tok så kontakt og informermerte om følgende situasjon.

De informerte om at de sendte ut 4 liter antibac håndgel gratis, og at jeg ikke tregte og returnere den jeg fikk feil, grunnet at fraktkostnadene tilbake ville utgjøre mer en produktets verdi.

Så det løste seg.

2. september 2020

En vits...

En vits hele sjappa...bestilte munnbind med riktig merking fra dem, det som kom i posten så riktig ut helt til jeg sjekket nettsiden på nytt en tid senere. Da var informasjonen endret, og forpakningene ligner ikke på hva jeg fikk i posten...skremmende at noen gjør slikt.

2. september 2020

Ludostore bruke feil Klarna sin system

Ludostore bruke feil Klarna sin system, dem sende premelding og få pengene fra Klarna. Etterpå dem sende ikke selve pakken. Jeg anmelde Ludostore til Klarna og forbrukersrådet.

31. august 2020

Den dårligste nettbutikken jeg har…

Den dårligste nettbutikken jeg har handlet med i. Bestilte munnbind for 3 uker siden og fikk mail om at varen er sendt med sporingsnummer, men varene er ikke sent enda. Det er ikke mulig å kontakte de på telefon og de svarer heller ikke på e-mail. Dette må være et kjeltringsfirma.

28. august 2020

Rask levering

Bestilte fredag kl. 1230 og varen ble levert mandag rundt kl. 12 altså under 1 virkedag etter bestilling. Veldig fornøyd.

24. august 2020

Den dårligste nettbutikken jeg har…

Den dårligste nettbutikken jeg har handlet med di har sent faktura for snart 14 dager siden med sporingsnummer, varene er ikke sent enda. di er ikke mulig og kontakte på telefon svarer ikke på e mail dette må være et kjeltringsfirma.

21. august 2020

Bra kundeservice og rask levering

Bestilte oppbevaringspose til bunaden. Pga noe teknisk feil i vipps fikk jeg beskjed om at betalingen ikke gikk igjennom og endte opp med å feilbestille 1 pose for mye. Ble da oppringt rett etterpå av Ludostore for å høre om dette var riktig, og fikk rettet opp i feilen umiddelbart!

9. juni 2020

Betalt uten å motta vare.

Det ble av en eller annen grunn registrert to ulike ordrer på samme vare da jeg bestilte og jeg mottok 2 regninger. Jeg fikk beskjed om å betale begge ordrer og sende ene i retur. (Dette da begge ordre var sendt til meg.) Deretter skulle beløpet krediteres tilbake til meg. Varen mangler fortsatt, tross at den i følge kundeservice skal. være sendt for 1 mnd siden. I annen kontakt oppgir de å vente på del av varen. Jeg har flere ganger hatt kontakt kundeservice uten at de klarer å ordne opp.

3. september 2018

Bestilte markise fra Ludostore

Bestilte markise fra Ludostore. 7 meter bred og 3,6 meter utfall. Den største de har.
Fikk besked under bestilling på at den skulle produseres og forventet levering var ca. etter 3 uker.

Fikk mail fra mor Vollvik dagen etter bestilling (lørdag), der de ville ha bekreftet at jeg var sikker på at jeg ville ha motoren på markisen på venstre side. Jeg bekreftet via mail, da jeg oppdaget samtidig, at JEG hadde bestillt feil fester.. Jeg hadde valgt takfester, da jeg egentlig skulle ha veggfester.
Ny mail til mor Vollvik, og fikk beskjed at hun skulle gi beskjed videre til lageret om dette.

Noe skeptisk på at dette skulle gå i orden, men markisen kom, etter litt under 14 dager med Bring på døren. Riktige fester og god stemning.

Markisen virker av god kvalitet, etter montasje og bruk i ca 1 uke.

Kan jeg sette fingeren på noe, så er det litt lite teknisk dokumentasjon og litt dårlig bruksanvisning.

Tommel opp og fem stjerner til Ludostore. Det er fortjent.

Mvh
Ole-Petter Karlsen

1. juli 2018

Elendig, upålitelig, styr unna

Har bestilt varer fra ludostore.no flere ganger, har enda ikke mottatt annet enn krav om betaling og eposter med dårlige unnskyldninger og løftet om at varene skal sendes neste dag..... For hver 5te henvendelse til kundeservice kan du kanskje forvente svar. Styr unna!

27. mars 2016

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis