Had per ongeluk de verkeerde besteld, na een appje was alles zo geregeld. Een paar dagen nadat ik de verkeerde retour had gestuurd heb ik de goeie ontvangen.
Se hva andre synes
Ik had laats een broekje gekocht die anders zat dan wat ik gewend was. Ik heb contact met ze opgenomen en ik werd zoooo vriendelijk en snel geholpen. We kwamen tot een oplossing wat mij een tevreden... Vis mer
Na 1 week nog geen pakketje ontvangen. Na mailtje naar klantenservice bleek pakketje vermist te zijn. Er werd direct nieuw pakketje verstuurd. Short is van fijn materiaal, maar pijpjes kruipen toch om... Vis mer
Selskapet har svart
Good quality product. Size on the smaller side, but consistent. Delivery was quick and without problems. Great experience.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
LuckyShorts is een uniek merk dat vindingrijkheid combineert met creativiteit om speciale boxershorts voor vrouwen te produceren. LuckyShorts is opgericht als oplossing voor de eindeloze zoektocht naar boxershorts met langere pijpen voor vrouwen.
Kontaktopplysninger
Willem van der Zaenstraat 1, 1521PH, Wormerveer, Nederland
- +31 6 82550583
- info@lucky-shorts.com
- lucky-shorts.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Moin
Moin, ich verstehe leider die Frage sprachlich nicht;) und finde keine Spachenauswahl. 5 Sterne bekommt ihr aber auf jeden Fall:)
Rollin
Die Lucky Shorts sind super bequem und…
Die Lucky Shorts sind super bequem und sitzen perfekt
Heerlijke shorts!
Nur schade
Nur schade, dass fast alles ausverkauft ist.
Die Shorts sind einfach super. Sitzen gut, bequem und angenehm auf der Haut.
Fijne onderbroeken en de bezorging…
Fijne onderbroeken en de bezorging verliep naar wens. Ik hoop dat de andere kleuren in mijn maat binnenkort weer beschikbaar zijn.
Goed opgelost
Ik vond de kwaliteit niet helemaal top. Gelukkig werd mijn klacht meteen opgepakt en krijg ik een gratis alternatief product toegestuurd. Top geregeld!
Super behulpzaam en snel antwoord op…
Super behulpzaam en snel antwoord op mijn vragen.
De shorts zitten nog steeds geweldig!
De shorts zitten nog steeds geweldig!! Alleen jammer dat er zoveel kleuren uitverkocht waren. En de prijs is echt absurd helaas.. Maar heb het ervoor over!
Rollen op en zijn flink rekbaar
Ik heb een kortere en langere boxer besteld om dit te testen. Op aanraden via de app een M besteld, maar die voleen me te groot (mt 36 normaliter). De stof van de boxers is heerlijk zacht! De band is breed en rekt goed en sluit stevig aan.
Helaas blijft ook bij dit merk het onmogelijk om een aansluitende (spijker)broek te dragen zonder dat de boxers oprollen. De stof van de boxers is flinj rekbaar en voelt daardoor wat los. Ik zou een volgende keer toch een S bestellen. Al met al prima voor onder een losse broek, jurk of rok, of in bed. Hoe de stof blijft na meerdere keren wassen en dragen weet ik nog niet.
Zitten superlekker!
Netjes verpakt
Netjes verpakt, kan fijn door de brievenbus. Mooie shorts.
Enige minpunt is helaas geen S op voorraad
Prima
Over de hele lijn 👍
Makkelijk bestellen ( jammer dat de zwarte niet in stock zijn)
Geweldige shorts die prima zitten
Super shorts
Shorts worden snel geleverd en zitten echt geweldig fijn! Voor mij geen andere meer 🤩
Fijne shorts
De shorts voelen heerlijk zacht aan, zijn dun en zitten erg lekker. Hopelijk blijven ze lang goed.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.