Had per ongeluk de verkeerde besteld, na een appje was alles zo geregeld. Een paar dagen nadat ik de verkeerde retour had gestuurd heb ik de goeie ontvangen.
Se hva andre synes
Ik had laats een broekje gekocht die anders zat dan wat ik gewend was. Ik heb contact met ze opgenomen en ik werd zoooo vriendelijk en snel geholpen. We kwamen tot een oplossing wat mij een tevreden... Vis mer
Na 1 week nog geen pakketje ontvangen. Na mailtje naar klantenservice bleek pakketje vermist te zijn. Er werd direct nieuw pakketje verstuurd. Short is van fijn materiaal, maar pijpjes kruipen toch om... Vis mer
Selskapet har svart
Good quality product. Size on the smaller side, but consistent. Delivery was quick and without problems. Great experience.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
LuckyShorts is een uniek merk dat vindingrijkheid combineert met creativiteit om speciale boxershorts voor vrouwen te produceren. LuckyShorts is opgericht als oplossing voor de eindeloze zoektocht naar boxershorts met langere pijpen voor vrouwen.
Kontaktopplysninger
Willem van der Zaenstraat 1, 1521PH, Wormerveer, Nederland
- +31 6 82550583
- info@lucky-shorts.com
- lucky-shorts.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
LuckyShorts echt een aanrader!
Graag wil ik meegeven dat ik altijd super tevreden ben over de service en klant vriendelijkheid van LuckyShorts. Ik heb al meerdere malen bij hun iets besteld en ze zijn altijd makkelijk te bereiken. Je krijgt altijd snel een reactie en er word altijd goed en fijn meegekeken naar oplossingen. Ik ben echt super blij met jullie goede service!🤗
JA! Ik zou LuckyShorts zeker aanraden! Hun hebben eindelijk boxershorts voor vrouwen uitgevonden en dan ook nog met een hele goede kwaliteit.
Ik ben fan en jullie hebben er een vaste klant bij😁
Carmen
Goede broekjes en top service
Goede broekjes en top service!
Helaas waren een aantal broekjes kapot binnen gekomen. Na een snel app contact worden er direct nieuwe opgestuurd! Zelfs met flexibiliteit vanuit Lucky ivm niemand thuis voor pakket aanname.
Top team!
Snelle en correcte levering.
Snelle en correcte levering.
Product zit goed en comfortabel.
Goede communicatie, fijne producten
Er werd heel duidelijk en goed gecommuniceerd. Ik wilde graag een bepaald item en dat was niet leverbaar. Ik kreeg een code en werd goed op de hoogte gehouden wanneer de artikelen weer binnen zouden komen.
Ik vind de lucky shorts fijn ondergoed. Het zit comfortabel.
Gerne wieder!
Ich habe hier schon mehrfach bestellt. Es läuft immer reibungslos. Durch den Newsletter hatte ich auch diesmal etwas ausgefallenere Farben bestellen können. Sie sind wirklich toll.
Also gerne wieder.
Hele fijne onderbroeken en blijven ook…
Hele fijne onderbroeken en blijven ook erg goed in de was. Ik heb verschillende kleuren van het model Vivid allemaal in dezelfde maat, maar sommige kleuren zitten toch net iets anders dan andere. Zo is bij mij bijvoorbeeld de paarse onderbroek een stuk elastischer dan de zwarte waardoor de paarse wat meer omhoog kruipt.
Hele goede service met maatgarantie en mailtjes worden echt heel erg snel beantwoord!
Zalige broekjes
Zalige broekjes voor mij geen andere meer, helaas jammer dat ze toch wel prijzig zijn.
Eindelijk een fijne boxer voor vrouwen
Eindelijk een fijne boxer voor vrouwen!
Ik bestelde een M maar ik denk persoonlijk wel dat een L beter gaat zitten. De pijpjes kruipen op na rennen.
Ik had het in eerste instantie gekocht voor als broekje onder mijn sportrok omdat dat broekje dat erbij aan zit super kort is..
Al met al wel tevreden
nieuwe prints besteld
Al vaker besteld en nu de nieuwe prints! Zoals vorige keren snel geleverd en ze zitten weer peefect
Sehr zufrieden
Ich habe schon dreimal bestellt und bin mit der Qualität und dem Tragekomfort sehr zufrieden. Die ersten trage ich nun schon seit ca zwei Monaten und sie sind auch nach dem Waschen wie neu in Farbe und Elastizität . Werde bestimmt noch einmal welche in anderen Farben bestellen.Vielen Dank
Super Support
Super Support. Wenn mal was nicht stimmt wir einen immer gut geholfen. Danke :)
Super tolle Shorts! Die Besten❤️
Ich habe mir nach über einem Jahr wieder ein paar Luckys, Vivides und eine Homey gegönnt. Aber nicht, weil die alten schon kaputt sind, sondern weil ich sie so liebe 🥰❗️ Farben, Qualität, Passform, Elastizät, Sitz… alles perfekt auch nach ständigem Tragen&Waschen. Wirklich tolles Produkt!!
Vrouw blij
Netjes optijd goede info over verzending. Vrouw is blij en als die.blij is dan is het goed .
Maat kiezen
Het advies een grotere maat te nemen werkt voor mij niet. Ik mocht hem ruilen en heb nu dezelfde maat als de boxers die ik altijd draag. Nu wel helemaal oke. Lekker zacht materiaal en draagt prettig!

Svar fra Lucky Shorts
Fijne boxers, maar kruipen wel op
Hele fijne broekjes. Goede kwaliteit en pasvorm, lekker zacht. Blijven mooi na het wassen. Ze kruipen echter wel op tijdens het dragen. Ik heb maat 36/38 en de korte boxers maat M besteld. Ze rollen zich in de lies zodra je gaat zitten dus je moet ze telkens weer naar beneden trekken.

Svar fra Lucky Shorts
Ze zitten heel comfortabel
Ze zitten heel comfortabel. Geen naden meer in de liezen waardoor geen pijn.
Schneller Versand
Schneller Versand, gute Ware trägt sich hervorragend. Ich freue mich schon auf den Restock.
Immer wieder gerne
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.